پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

واقعا امروز روز خوبي براي خريد کرمانشا هست.حقوقي زرنگ امان نميده .هي ميخره.
    کرمانشا در 3 ماهه اول با دلار 1480 تومان535 ريال پوشونده است.
    در تابستان حداقل نرخ فروش 1900 تومان خواهد بود.که کرمانشا در 3 ماهه دوم هم حداقل 69 تومان پوشش خواهد داد.
    که سود حداقل260 توماني کرمانشا امسال قطعي خواهد بود.البته اين سود بدون احتساب تعديل فروش داخلي هست.
    يعني پي به اي فعلي سهم 1.7 مي باشد.
    ايا باز هم در خريد شک داريد.

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
      بازار شده معدن الاسرار، هیچ تحلیلی رو هیچ سهمی جواب نمیده، هیچکسی هم از هیچ چی خبر نداره، فکر کنم باید از مرتاضهای هندی کمک بگیریم
      چرا اینطوری فکر میکنید دوست عزیز !
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        در تابستان حداقل نرخ فروش 1900 تومان خواهد بود.که کرمانشا در 3 ماهه دوم هم حداقل 69 تومان پوشش خواهد داد.
        که سود حداقل260 توماني کرمانشا امسال قطعي خواهد بود.البته اين سود بدون احتساب تعديل فروش داخلي هست.
        خیلی خوب دارن میخرن ...
        مهمترین حمایت 420
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

اوج بدبختـــــــــــــــــی بورس تهـــــــــــــــــــــــــــــــــران
          قجام 214000 صف خرید
          کرماشا با پوشش عالی و p/e 2 صف فروش

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

داداش کیانوش هر چی وپترو و شپارس و وصنعت داشتیم امروز رد کردیم رفتیم واسه کرمانشا
            خدا رو چه دیدی
            شاید اینبار بخت یار بود.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
              داداش کیانوش هر چی وپترو و شپارس و وصنعت داشتیم امروز رد کردیم رفتیم واسه کرمانشا
              خدا رو چه دیدی
              شاید اینبار بخت یار بود.
              شاخص بين 24600الي24800 واحد مقاومت داره.
              اولين سهمي که سبز ميشه و صف خريد شاه پتروشيميها کرمانشا هست.شک نکن
              احتمالا فردا ساعت 10 به بعد کرمانشا دوباره سبز بشه و بقيه بدنبالش ....

نظر

• ایمان صالح
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 71

فردا احتمالا یه لحظه 425 رو ببینه و دوباره روز از نو.

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  اوج بدبختـــــــــــــــــی بورس تهـــــــــــــــــــــــــــــــــران
                  قجام 214000 صف خرید
                  کرماشا با پوشش عالی و p/e 2 صف فروش
                  عطا جان باید این حرفتو با طلا نوشت ....متاسفانه بازار بی دانش و هیجانی داریم تا یه سهم صف خرید میشه بدون علت میریم تو صف و وقتی سهمی صف فروش میشه بی توجه به ارزندگی سهم و داراییمون چوب حراج میزنیم به سرمایمون و همین هست که باعث میشه تعداد زیادی تازه وارد با ضرر های هنگفت بازار و ترک کنند
                  متاسفانه ماهیت این بازار بی رحمه و افراد بی تجربه اسیب پذیری بالایی خواهند داشت.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                    عطا جان باید این حرفتو با طلا نوشت ....متاسفانه بازار بی دانش و هیجانی داریم تا یه سهم صف خرید میشه بدون علت میریم تو صف و وقتی سهمی صف فروش میشه بی توجه به ارزندگی سهم و داراییمون چوب حراج میزنیم به سرمایمون و همین هست که باعث میشه تعداد زیادی تازه وارد با ضرر های هنگفت بازار و ترک کنند
                    متاسفانه ماهیت این بازار بی رحمه و افراد بی تجربه اسیب پذیری بالایی خواهند داشت.
                    وقتی پیشنهاد خرید قزوین رو به دوستان از 340 دادیم وگفتیم پله ای بخرن ..از 340 بعد 270 وگفتیم اگر 200 هم شد بخرید نترسید ...دلیل فقط بررسی گزارش شرکت ورسیدن به سود حداقل 100 تومن براش بود که با پی برای 4 قیمت سهم میشد 400 واگر شکر بره بالا قزوین سودهیا عجیب غریب 200-300 می تونه بسازه چون سالانه بالای 30 هزرا تن شکر تولید می کنه ...خوب بعد پیشنها د سهم از 340 تا 390 رفت بعد افت شدید وحتی رو 240 هم بازش کردن که باطل شد بعد افت تا 270 ..

الان فکر نکنم دیگه زیر 460 کسی بتونه بخره ..رو 460 هم شاید برا چند لحظه فرصت خریدی داد ..چون شکر بره بالا میتونه بالای 150 -200 بسازه با پی برای 4 قیمت سهم باید بین 600 تا 800 باشه ..بدون هیچ حبابی ..
                    همون موقع دوستان از قثابت وقنیشا تعریف کردن چون با حمایت بالا مونده بود ولی ما قزوین رو انتخاب کردیم ..در کنار اصفهان قلر وجدیدا قشهد ...گفتم بازم میگم بازدهی قندیها رو مقایسه خواهیم کرد ...

الان در کرمانشاه هر چی بررسی کردم سود سهم حداقل در بدترین شرایط 150 هست ..حالا 200 ساخت یا 250 چه بهتر...پی بریا 4 بدیم قیمت سهم 600 در یماد دبرا سود 150 ..قیمت سهم 440 ..حالا میخوام ببینم طرف تا چند میخواد بفروشه ..400 -350 ...چند ...وبعد انیکه فروخت تا چه قیمتی دنبال سهم خواهد دوید ...امروز تا دلتون بخواد خریدن ..عمرا این تعدا سهم گیرشون میومد ولی بازار منفی چه کرد...

فقط چند روز دیگه زیر 450 دوام بیار ..بع هر جا خواستی برو..

در ضمن بازم میگم در بازار امسال تعداد سهامی که میتونن شگفتی ساز بشن از تمام گروهها به 20 سهم هم نمیرسه ...

اون 20 سهم رو پیدا کنید ...از سیمانیها سغرب انتظار سود 100 داشتم وگزارش سه ماهه ثابت کرد اشتباه نکردم ..سه ماهه سود رو 72 تومن کرد با پوشش بالای 45 درصد ودلار رو همچنان 1226 تومن گرفته با صادرات حدود 50 درصدی..با این گزارش سغرب انتظار سود اوری بیش از 120 تومنی دارم ..پی بریا 4 قیمت سهم 480 تومن ..قیمت امروز سهم 260 تومن ...همچنان منتظر می مانیم ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

آخه قبول شکست خیلی بهتر از موندن تو شکست و مردن با شکسته. ما که وپترو و وصنعت و شپارس و بکام رو بی خیال شدیم.
                      به قول داداش پرریسک حد ضررا رو هر کسی رعایت نکنه اذیت می شه

نظر

• arioman
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 64

فقط موندم اونايي كه امروز تو صف فروش كرماشا بودن مي خوان با پولشون چكار كنن ؟

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          آخه قبول شکست خیلی بهتر از موندن تو شکست و مردن با شکسته. ما که وپترو و وصنعت و شپارس و بکام رو بی خیال شدیم.
                          به قول داداش پرریسک حد ضررا رو هر کسی رعایت نکنه اذیت می شه
                          حرفتون کاملا درسته موندن با شکست اصلا کار صحیحی نیست ولی دوست من قرار گرفتن در صف فروش سهم هایی که به بنیادیشون اعتقاد راسخ داری و میدونی که این صف فروش در اثر هیجان بازاره که کم هم تو این جند سال حضورم تو بورس ندیدم و باید مجدد برا خریدش تو صف خرید بری فک نمیکنم کار عاقلانه ای باشه
                          من خودم کرماشا ندارم و این صحبت هام راجع به این سهم خاص نیست....... سهمی که من دارم پارسان هست و با وجود ضرر هنوز ازش خارج نشدم و اگه قیمتها اجازه بده میانگینم رو روش کم میکنم آخه تو پیک 671 خریدم:(( امید به خدا ببینیم چی میشه حالا نمیدونم کارم درسته یا نه ...
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

حرفتون کاملا درسته موندن با شکست اصلا کار صحیحی نیست ولی دوست من قرار گرفتن در صف فروش سهم هایی که به بنیادیشون اعتقاد راسخ داری و میدونی که این صف فروش در اثر هیجان بازاره که کم هم تو این جند سال حضورم تو بورس ندیدم و باید مجدد برا خریدش تو صف خرید بری فک نمیکنم کار عاقلانه ای باشه
                            من خودم کرماشا ندارم و این صحبت هام راجع به این سهم خاص نیست....... سهمی که من دارم پارسان هست و با وجود ضرر هنوز ازش خارج نشدم و اگه قیمتها اجازه بده میانگینم رو روش کم میکنم آخه تو پیک 671 خریدم:(( امید به خدا ببینیم چی میشه حالا نمیدونم کارم درسته یا نه ...
                            البته جنابعالی استاد ما هستین اما توجه شما رو به چند نکته از کتاب" خطاهاي رايج سرمايه گذاران مبتدي" جلب می کنم:
                            اصل 4-خريد در بالاترين قيمت ( گران خريدن) اشتباه است.
                            نخستين اصل سرمايه گذاري خريد در پايين ترين قيمت و فروش در بالاترين قيمت ممكن است.
                            اصل 5-فروش در پايي نترين قيمت (ارزان فروختن) اشتباه است.
                            از سوي ديگر خطاي گران خريدن و ارزان فروختن هم براي سرمايه گذار گران تمام مي شود . بسياري از سرمايه گذاران تا زيان شان جبران نشود حاضر به فروش سهام خود نيستند . غرور اين افراد اجازه نمي دهد كه قبول كنند اشتباه كرده اند و سها م شان را به قي مت بالايي خريده اند. اما افراد باهوش واقعيت را مي پذيرند و به سرعت جلوي ضرر بيشتر را مي گيرند.
                            لینک دانلود: http://www.irvex.ir/download/khatahaye_rayej.pdf

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

منتظر ساعت 10 مي مانيم.ذوب اهن صف خريد شد .
                              بازار بر خواهد گشت .احتمال صف خريد کرمانشا بسيار بالاست.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

منتظر ساعت 10 مي مانيم.ذوب اهن صف خريد شد .
                                بازار بر خواهد گشت .احتمال صف خريد کرمانشا بسيار بالاست.
                                کیانوش جان به نظر من کرماشا 2 3 روز استراحت میکنه
                                گویا برگه افزایش سرمایه ها تبدیل به سهم شده و فشار فروش داره و الا امروز صف خریدم میشد

نظر

در حال کار...
                                X