کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درچند روز گذشته چيزي در حدود 10 ميليون سهم کرمانشا را از سهامدار جز دراوردند.حالا سهمي وجود نداره عرضه کنند تا درصدش رو کامل بخوره.
حالا هم دارند با صف بازي مي کنند تا بيشتر اضافه کنند.
درچند روز گذشته چيزي در حدود 10 ميليون سهم کرمانشا را از سهامدار جز دراوردند.حالا سهمي وجود نداره عرضه کنند تا درصدش رو کامل بخوره.
حالا هم دارند با صف بازي مي کنند تا بيشتر اضافه کنند.
حواستون باشه با همين داستان 10 ميليون سهم را جمع کردند.اين داستان قديمي شده است.در اينحال هنوز اين اتفاق نيافتاده است و در ضمن خود اين موضوع قيمت ارز ازاد را به بالاي 2000 تومان خواهد رسانيد.کرمانشا با دلار 1480 تومان 3 ماهه اول 53 تومان ساخته است.
حسام حسيني نوشته است:
كرماشا 3 ماهه اول 200 هزار تن اوره رو به ارزش 108 ميليارد تومان فروخته يعني متوسط فروش داخلي و صادراتي شركت با فرض متوسط قيمت 400 دلاري براي اوره بر اساس دلار 1350 توماني صورت گرفته است.
اگر قيمت دلار تك نرخي 1600 تومان برسد يعني متوسط فروش داخلي و صادراتي شركت قاعدتا 15-20 درصد بيشتر ميشه در حاليكه افزايش حتي 50٪ قيمت خوراك شركت به 11-12 ميليارد تومان نميرسه
به نظر من اگر همين امروز هم دلار در قيمت 1600 تومان تك نرخي بشه كرمانشاه در گزارش 6 ماهه 90-95٪ سود خودش رو پوشش ميده
اگر با اين جو رواني منفي روي پتروشيمي ها يك اصلاح كنه تا 400-420 براي خريد با ديد گزارش 6 ماهه خوب هست
حواستون باشه با همين داستان 10 ميليون سهم را جمع کردند.اين داستان قديمي شده است.در اينحال هنوز اين اتفاق نيافتاده است و در ضمن خود اين موضوع قيمت ارز ازاد را به بالاي 2000 تومان خواهد رسانيد.کرمانشا با دلار 1480 تومان 3 ماهه اول 53 تومان ساخته است.
حسام حسيني نوشته است:
كرماشا 3 ماهه اول 200 هزار تن اوره رو به ارزش 108 ميليارد تومان فروخته يعني متوسط فروش داخلي و صادراتي شركت با فرض متوسط قيمت 400 دلاري براي اوره بر اساس دلار 1350 توماني صورت گرفته است.
اگر قيمت دلار تك نرخي 1600 تومان برسد يعني متوسط فروش داخلي و صادراتي شركت قاعدتا 15-20 درصد بيشتر ميشه در حاليكه افزايش حتي 50٪ قيمت خوراك شركت به 11-12 ميليارد تومان نميرسه
به نظر من اگر همين امروز هم دلار در قيمت 1600 تومان تك نرخي بشه كرمانشاه در گزارش 6 ماهه 90-95٪ سود خودش رو پوشش ميده
اگر با اين جو رواني منفي روي پتروشيمي ها يك اصلاح كنه تا 400-420 براي خريد با ديد گزارش 6 ماهه خوب هست
کیانوش جان یعنی میشه یه بار دیگه بازار رودست بخوره وما بتوینم بازم کرمانشاه رو زیر 430 بخریم...
ببینم فردا چی میشه ..این بازاری که من مبینم خیلی خیلی از مرحله پرته ....
سهم ی که تعدیل 100 درصدیش سوخت رو برا خریدش ناز می کنه ...ببینم خدا چی میخواد..
کیانوش جان یعنی میشه یه بار دیگه بازار رودست بخوره وما بتوینم بازم کرمانشاه رو زیر 430 بخریم...
ببینم فردا چی میشه ..این بازاری که من مبینم خیلی خیلی از مرحله پرته ....
سهم ی که تعدیل 100 درصدیش سوخت رو برا خریدش ناز می کنه ...ببینم خدا چی میخواد..
ببخشيد اين خبري بود که چند روز پيش اقاي حسام حسيني تو بورکس زده بود و کرمانشا از 426 پايين تر نيومد.و متاسفانه 10 ميليون سهم را از دست سهامداران جز در اوردند.خواستم بگم دوستان حواسشون باشه.نيرنگ نخورند.امروز هم داشتند با صف خريد بازي مي کردند.
پترو کرمانشا یه چیزی شبیه cup زده که اگر سقف قبلی رو بزنه می تونه تا 530 بره. از نظر موج های ژاپنی هم الان یک V داریم که اگر از سقف قبلی بالاتر بره می تونه یک N باشه که تارگت اون می تونه 520 باشه (اندازه پایه چپ N که نیمی از اون الان شکل گرفته).
پترو کرمانشا یه چیزی شبیه cup زده که اگر سقف قبلی رو بزنه می تونه تا 530 بره. از نظر موج های ژاپنی هم الان یک V داریم که اگر از سقف قبلی بالاتر بره می تونه یک N باشه که تارگت اون می تونه 520 باشه (اندازه پایه چپ N که نیمی از اون الان شکل گرفته).
احسنت ..هر چند با الگو کار نمی کنم ..نظر خودم رفتن سهم به همون قیمت 520 با شکست 455 هست وبعد یه اصلاح تا 460 وبعد خیر برای بالای 600 ..همون کاری که پترو ابادان داره می کنه ..یعین کف قیمتی کرمانشاه از 420 میره رو 460 در چند روز اینده وبعد مدتی کف قیمت سهم میشه 520 .....منتظر می مانیم.و..
سلام جناب alikadeh
مي خواستم اگر زحمتي نيست راجب موج هاي ژاپني كمي توضيح دهيد يا منبعي را معرفي كنيد ؟
نظر