پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • memr
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 771

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
    شما دیگه چرا
    تنها چیزی که زیاده سهمه
    اولا کرمانشا رو شنبه میشه خرید و شاید کمی بالاتر از چهارشنبه
    درضمن با افت دلار شاید بتونی همون قیمتهای چهارشنبه و پایین تر بخری
    در ثانی وقت کردی پترو شیراز رو بررسی کن بنیادیشو چون کم از کرمانشا نداره و در ضمن صف بشه براحتی و با گره بالا میره و فعلا واسه کسی شناخته شده نیست و هرکسی رو سهم نمیاد(افراد نوسان گیره سهم خراب کن)
    در کل سهمی رو بخر که تو بازار شناخته شده نیست واسه کسی و بعدا ازش میشه چیزای زیادی شنید و رشدش رو اونموقع شروع میکنه و میتونی به افرادی بفروشی که تازه سهم رو میشناسن مثل غدیر دو سال پیش و فروش در 700 یا بترانس 600 تومنی و فروش در 2800 و کمنگنز 700 تومنی و فروش در 2600 و چندتا دیگه.این سه سهمی که مثال زدم بعد شناخته شدن هی دارن درجا میزنن.

همه شرکتها دلار رو حداکثر تا 2500 زدن تو صورت های مالی پس تا وقتی که دلار بازار آزاد پایین تر از 2500 نرفته سود شرکتها سرجاشونه چه بسا بیشتر هم هست.....

نظر

• fallah
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 692

در اصل توسط memr پست شده است View Post

همه شرکتها دلار رو حداکثر تا 2500 زدن تو صورت های مالی پس تا وقتی که دلار بازار آزاد پایین تر از 2500 نرفته سود شرکتها سرجاشونه چه بسا بیشتر هم هست.....
      من نگفتم بیشتر نیست
      اقا کیوان گفتن وای از دست دادمش و من گفتم نترس و شنبه میتونی بخری و شاید جو روانی دلار هم تاثیر بذاره روش و نهایتا اینه کمی بالاتر میخری
      درضمن گفتم شیراز حتی بهتر هم هست و میتونی بجاش شیراز بخری
      در سود آتی پتروشیمی ها که قطعا با تعدیل همراه است شکی نیست

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        آخ آخ! اینه ها میگن سهامداری کنین!
        هفته پیش ردش کرده بودم که تو این هفته دوباره بخرم....وای جا موندم !:((

سالاره این سهم
        30 درصد سبدم شده با این خرید های 700 تومنی

خوشحالم که از بین کالسیمین و کرماشاه دومی را انتخاب کردم
        :)
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5096

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
          شما دیگه چرا
          تنها چیزی که زیاده سهمه
          اولا کرمانشا رو شنبه میشه خرید و شاید کمی بالاتر از چهارشنبه
          درضمن با افت دلار شاید بتونی همون قیمتهای چهارشنبه و پایین تر بخری
          در ثانی وقت کردی پترو شیراز رو بررسی کن بنیادیشو چون کم از کرمانشا نداره و در ضمن صف بشه براحتی و با گره بالا میره و فعلا واسه کسی شناخته شده نیست و هرکسی رو سهم نمیاد(افراد نوسان گیره سهم خراب کن)
          در کل سهمی رو بخر که تو بازار شناخته شده نیست واسه کسی و بعدا ازش میشه چیزای زیادی شنید و رشدش رو اونموقع شروع میکنه و میتونی به افرادی بفروشی که تازه سهم رو میشناسن مثل غدیر دو سال پیش و فروش در 700 یا بترانس 600 تومنی و فروش در 2800 و کمنگنز 700 تومنی و فروش در 2600 و چندتا دیگه.این سه سهمی که مثال زدم بعد شناخته شدن هی دارن درجا میزنن.
          آره میدونم که میشه خرید . منظورم این بود چون گمان میکردم تا هفته بعد اتفاق خاضی نخواهد افتاد برنامه ریزی کرده بودم و پول را برده بودم روی سهمهای دیگه گینی بگیریم و با احتساب زمانی آخر هفته برگردم دوباره روش و منتظر بمونم که بره بالا که زمان را از دست دادم با این اوصاف.
          فلاح جان من بنیادی کار نیستم و همین نقطه ضعف باعث شد در سهمی مثل کطبس فریب بخورم که بعدا توضیح میدم چطوری!
          در مورد پتروشیمی شیراز اتفاقا خرداد امسال که من رفته بودم شیراز نزد یکی از اقوام تصادفا متوجه شدم ایشون از مدیران یکی از پروژهای شرکت هست و اینها کلی پروژه در دست اقدام و افتتاح و بهره بردار دارند و 3 یا 4 فازش اونموقع به بهره برداری رسیده بود و تا هفتمی در حال انجام پروژه...
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/11/15, 16:34.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

انشاا... دوستان و همه مزد صبوریشان را چه در کرماشا یا شیراز خواهند گرفت
            >:d<>:d<

نظر

• برزیل
              Banned
              • Aug 2025
              • 415

درلینک بالا بافرض افزایش نرخ دلاربه 2500 ومحاسبه قیمت خوراک پتروشیمی هابااین قیمت دوسهم پتروشیمی کرماشا واراک موردتحلیل قرارگرفته که مشخص شده بیشترین تاثیرروی پتروشیمی های باخوراک مایع داره که پتروشیمی اراک هست وخوشبختانه تاثیر چندانی بروی پتروشیمی کرماشاکه خوراکش گازهست نداره
              یه فایل pdfهست که زحمتش روکارگزاری آرمان کشیدن
              آخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/11/16, 01:41.

نظر

• parastom
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 150

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                https://www.google.com/#hl=en&tbo=d&...w=1280&bih=923
                درلینک بالا بافرض افزایش نرخ دلاربه 2500 ومحاسبه قیمت خوراک پتروشیمی هابااین قیمت دوسهم پتروشیمی کرماشا واراک موردتحلیل قرارگرفته که مشخص شده بیشترین تاثیرروی پتروشیمی های باخوراک مایع داره که پتروشیمی اراک هست وخوشبختانه تاثیر چندانی بروی پتروشیمی کرماشاکه خوراکش گازهست نداره
                یه فایل pdfهست که زحمتش روکارگزاری آرمان کشیدن
                دوست عزيز اگه يك نگاهي به نرخ خوراك مايع بندازيد متوجه ميشيد كه پتروهاي مايع نرخ خوراكشون 95% فوب بوده يعني گران ترين خوراك رو دريافت ميكردن. با اين مصوبه هيچ تاثيري روشون نميذاره برعكس روي گازي ها تاثير ميذاره كه نرخ خوراكشون ارزان دريافت ميكردن...
                ولي با اين تفاسير اين مصوبه اجرا بشه تاثيري چنداني روي هيچ كدام نداره...

نظر

• برزیل
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 415

سری قبل که این بحث مطرح شدشاراک تا4روزصف فروش شدیعنی بازارقشنگ میدونه روی چه سهمی تاثیرمنفی داره صحبت من این بودکه روی کرماشاتقریبابی تاثیره اماروی شاراک تاثیره زیادی داره
                  بازارباهوشه وفردامیگه که چی به چیه;)

نظر

• parastom
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 150

بازار هميشه در كوتاه مدت با تحليل خوب و صحيح جلو نميره.
                    هميشه تحليل خوب و درست در بلند مدت جواب ميداده.
                    براي نمونه: كسايي كه از زيان شبندر يا ذوب صحبت ميكردن و اين سهام هارو بي ارزش ميدونستن رفتن تو صف فروش و با ضرر خارج شدن ولي كسايي كه صحبت از ارزش بالا و تحليل درستي داشتن نتيجه بهتري رو در بلند مدت بدست آوردند. حالا شاراك يا پرديس يا شپترو كرماشا همينجور...

نظر

• hamid-reza
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 367

فرداشدت تقاضا براي كرمانشاه بالا خواهد رفت....همينجوري..سهم به بازار حداقل تا 1000 بدهکار است...خبر افزايش تقسيم ...سود ..فنر را فشرده تر ميکند وحتي ممكنه در بره

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

امروز اگه صف میشد من به تکنیکال شک میکردم
                        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

تحلیل تکنیکال پتروشیمی کرمانشاه و اهداف پیش رو.

آبدیت امروز

تحلیل از احمد محمدی

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

جالبه ها!کرماشاه dpsاش رو از 10 % کرده 90% اونوقت سهم منفی معامله میشه!واقعا فروشنده خبر نداره؟!!!!!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

وقتی 20000 بسیجی برای رفتن به غزه اعلام آمادگی کرده دیگه دی پی اس زیاد مهم نیست;)

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                جالبه ها!کرماشاه dpsاش رو از 10 % کرده 90% اونوقت سهم منفی معامله میشه!واقعا فروشنده خبر نداره؟!!!!!
                                اضافه کن که به قول جناب پرریسک این هفته 730 را می شکند . من که سفارش خرید دادم . . . منتظرم . . .
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X