قند لرستان ( قلرست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : قند لرستان ( قلرست )

اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1394/04/31 (حسابرسی نشده)

تیر 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 82 درصد افزایش
    2- سود ناخالص : 4 درصد کاهش

3- سود عملیاتی : 12 درصد کاهش
    4- سود خالص : 29 درصد کاهش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 290 ریال

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

کسی حواسش به این بود؟

خوب افت کرده بود از دستمون رفت
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ali110
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 467

به نظر من بازی قندیا تموم شده . بهتره دور و برش نرید .

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

میگن قلرست صف خریدش بخاطر بحث فروش زمین هست

نظر

• irandarab
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 860

قپیرا سود مجمعش تازه باید از قیمت سهم کم بشود ولی در عوش با 30 درصد مثبت باز شد در حالی که قلرست در موج صعودی یک هنوز نصف راه نرفته ولی بقیه قندی ها در موج دو هستند حالا شما فکر کنید که بعد از مجمع قلرست حداقل باید با 70 یا 60 درصد مثبت باز شود نمیخواهم زیاد امیدوارتان کنم در حالی باید بالای 80 درصد مثبت باز شود خودتان بررسی کنید تا عقب افتادگی خود را جبران کند منبع خودتان افزایش قیمت قلرست را با بقیه قندی ها و قپیرا بررسی کنید اصلا به سود مجمع فکر نکنید

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/04/31 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت قند لرستان طی نامه شماره مورخ 1394/08/24 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/04/31 با سرمایه 240,000 میلیون ریال مبلغ 254 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.

تعدیل مثبت 4 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 41 درصدی سود در 3 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1395/04/31 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی دلايل

تغييرات فروش به شرح زير مي باشد :

1-تغيير نرخ فروش از 28000 ريال به 25300 ريال
              2- انتقال 1079 تن شکر سفيد و 85 تن شکر آفينه با نرخ فروش 23000 ريال
              3- انتقال مقدار 4323 تن تفاله خشک از سال قبل
              4- فروش 7760 تن شکر توليدي از شکر خام خريداري با نرخ فروش 23000 ريال

دلايل تغييرات بهاي تمام شده به شرح زير مي باشد :

1- انتقال بهاي تمام شده 1079 تن شکر سفيد و 85 تن شکر آفينه و 4323 تن تفاله خشک از سال قبل
              2- بهاي تمام شده 8000 تن شکر خام خريداري شده

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

مهر 94 نسبت به 93 :

مقدار تولید : 2.67 درصد کاهش

مقدار فروش : 2.62 درصد کاهش

مبلغ فروش : 24.44 درصد افزایش

نظر

• irandarab
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 860

فردا اول وقت فرصت خرید قلرست هست که بازدهی ان نسبت به بقیه قندی ها منفی بوده است تا شاید بعد از مجمع این 80 درصد عقب افتادگی را جبران کند توی این بازار بورس خراب بهترین گزینه هست بی صبرانه منتظر فردا اول وقت برای خرید قلرست هستم

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                    فردا اول وقت فرصت خرید قلرست هست که بازدهی ان نسبت به بقیه قندی ها منفی بوده است تا شاید بعد از مجمع این 80 درصد عقب افتادگی را جبران کند توی این بازار بورس خراب بهترین گزینه هست بی صبرانه منتظر فردا اول وقت برای خرید قلرست هستم

سهم از 10روز گذشته که 216تومن بود تا الان 50% رشد کرده
                    بعد شما پشنهاد خرید تو سقف قیمتی میدی

بفکر سرمایه مردم نیستی به فکر سرمایه خودت باش درضمن صف فروش فردا چیدن

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1394/07/30 (حسابرسی نشده)

مهر 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 24 درصد افزایش
                      2- سود ناخالص : 15 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 18 درصد افزایش
                      4- سود خالص : 12 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 103 ریال

نظر

• اقای خاص
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 133

به آن گروه از افراد بپيونديد كه به آنچه مي گويند عمل مي كنند. اين افراد، الگوهاي بزرگي هستند كه ساير افراد جهان را به شگفتي وامي دارند. آنتونی رابینز

نظر

• روشن
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 103

در اصل توسط اقای خاص پست شده است View Post
                          من تعجب میکنم از کاربران قماربازحرفه ای و خاص خبری نیست قبل از مجمع خیلی رو سهم مانور می دادند و تبلیغ می کردند و روزی که سهم از 1574 برگشت و رو 1740 صف خریدبود می گفتند در 205 مقاومت داره ، فکر کنم رو 182 رد کردند و در رفتند . کلا ما ایرانیا همینیم فقط بفکر خودمون هستیم و دوست داریم با ضربه زدن و ضرر رساندن بدیگران فقط خودمان سود کنیم. پارسال همین موقعها بود کاربر حروم زاده ای بنام اشتباه محض خصوصا تو سایت نمابورس همین کار را کرد و زمان فروش سهم که حدودا 1100 تومان بود میگفت نفروشید سهم تا 1800 میره جالب وقتی سهم عرضه شده دوباره با تبلیغات مسمومش میگفت بر میگرده که باعث شد که خیلیها نابود بشند بعد هم نیست شد بلی این هست قصه بورس ما هم از حقوقی ضربه میخوریم هم از حقیقی کثافت و ........

نظر

• روشن
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 103

مطالب فوق مربوط به ثنوسا وعملکزد آقایان ازجمله آقای خاص می باشد متاسفانه

من تعجب میکنم از کاربران قماربازحرفه ای و خاص خبری نیست قبل از مجمع خیلی رو سهم مانور می دادند و تبلیغ می کردند و روزی که سهم از 1574 برگشت و رو 1740 صف خریدبود می گفتند در 205 مقاومت داره ، فکر کنم رو 182 رد کردند و در رفتند . کلا ما ایرانیا همینیم فقط بفکر خودمون هستیم و دوست داریم با ضربه زدن و ضرر رساندن بدیگران فقط خودمان سود کنیم. پارسال همین موقعها بود کاربر حروم زاده ای بنام اشتباه محض خصوصا تو سایت نمابورس همین کار را کرد و زمان فروش سهم که حدودا 1100 تومان بود میگفت نفروشید سهم تا 1800 میره جالب وقتی سهم عرضه شده دوباره با تبلیغات مسمومش میگفت بر میگرده که باعث شد که خیلیها نابود بشند بعد هم نیست شد بلی این هست قصه بورس ما هم از حقوقی ضربه میخوریم هم از حقیقی کثافت و ........

نظر

• اقای خاص
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 133

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
                              دوست عزیزم سلام
                              اگر شماپستی از بنده دارید که تاکید به خریدیا فروش داشتم قطعا حق با شماست... من تحلیل خودم رو انجام میدم که قطعا بدون خطا هم نیست.. ومسولیت خرید وفروش هرشخص به استراتزی خود شحص بستگی داره.
                              من هرتحلیلی رو که اینجا قرار میدم به این معنا نیست که خودم اون سهم رو دارم....
                              در هر صورت اگه بنده موجب زیان کسی شدم معذرت میخام وقضاوت رو به عهده دوستان میزارم
                              برای شما دوست عزیزهم ارزوی موفقیت کسب سودهای بیشتر از این اشفته بازار رو دارم/:.Heart.:/
                              به آن گروه از افراد بپيونديد كه به آنچه مي گويند عمل مي كنند. اين افراد، الگوهاي بزرگي هستند كه ساير افراد جهان را به شگفتي وامي دارند. آنتونی رابینز

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

قلر 250 حمایت خوبی داره

نظر

در حال کار...
                                X