در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
در اصل توسط mtz پست شده است View Postدوست من با روند مقابله نکن ..اجازه بده تا 170 بیاد پایین بعد اون موفع بدون حرکت گروهی و اینجور چیزها خودش میره بالا
سهم باید روند طبیعی اش را طی کند تا در حرکت بعدی پتانسیل لازم برای صعود را داشته باشد.
مهم ترین بخش این سهم و نمودارش شکستن قله قبلی و شکل گیری یک الگوی سرو شانه بزرگ کف هست.>:d<
که اهداف خیلی بلند پروازانه ای را در خود نشان میدهد.
این نمودار رو که میبینم یاد صعود زیبای قنیشا و پیش بینی که ازش داشتم می افتم .:*زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postممنون میشم دوستان کپشیری یکی دو نکته بنیادی سهم رو برامون بنویسن ...شاید ما هم کپشیری شدیم ...;)
از کل نکات بنیادی این سهم همین بس که میزان وسیعی زمین در مرکز شهر شیراز داره( محل کارخانه قبلی) که قراره تغییر کاربری به مسکونی بده.
یادمه سینا حساب کرده بود ، بد بینانش 900 تومن به ازای هر سهم میشدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمن که کپشیری نیستم ولی مطمئنا روی اون قیمت مدنظر یوسف و mtz عزیز دوباره وارد میشم
از کل نکات بنیادی این سهم همین بس که میزان وسیعی زمین در مرکز شهر شیراز داره( محل کارخانه قبلی) که قراره تغییر کاربری به مسکونی بده.
یادمه سینا حساب کرده بود ، بد بینانش 900 تومن به ازای هر سهم میشد
کاملا با تحلیلی که در تاپیک نقطه طلایی گذاشته ام جور در میادش ...:D
اونجا هم تارگت پایانی سهم رو 950 دیدم ( با توجه به الگوی شکل گرفته )
http://forums.boursy.com/showthread....t-gt-gt/page44
پست شماره 650
الان هم به این مقدار یعنی 900 که سود غیر عملیاتی می باشد و چون فقط یک بار تکرار می شود و در یک دوره مالی ...
بنابر این p/e یک داده میشه ...
که قیمت سهم رو میتونه تا 900 تا 950 بالا ببره ...زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postممنون میشم دوستان کپشیری یکی دو نکته بنیادی سهم رو برامون بنویسن ...شاید ما هم کپشیری شدیم ...;)حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
من هم جندوقتی است از دوستان بنیادی کار جویای اوضاع کپشیر شدم ..ولی راستش اکثرا میگفتند وضعیت شرکت منطقی است و طبق روال است و حداقل توی صورتهای مالیش نکته خاصی که همجین رشدی را بخواد نشون بده نداره ..(چون وقتی تکنیکال یک رشد 100 درصدی را سیگنال میده حتما باید بنیادیش هم یک چیزی باشه )
حالا این نکته که آقا مصطفی بحث فروش زمین را مطرح کردند بحث جدیدی است که میتونه توجیح اون سود باشه
یک چیزی هم همین الان به ذهنم رسید .. سال پیش که زامیاد از 170 تا 320 رفت به خاطر سروشانه کفی که زده بود بدون اینکه هیج تغییر سود آنچنانی داشته باشه
پس همچنان میشه به کپشیر 400 تومانی فکر کرد :d
فکر میکنم درنهایت باربدخان و مهران و دوست دیگمون آقا میثم میتونند یک تحلیل ارایه بدهند
نظر
-
در اصل توسط mtz پست شده است View Postمن هم جندوقتی است از دوستان بنیادی کار جویای اوضاع کپشیر شدم ..ولی راستش اکثرا میگفتند وضعیت شرکت منطقی است و طبق روال است و حداقل توی صورتهای مالیش نکته خاصی که همجین رشدی را بخواد نشون بده نداره ..(چون وقتی تکنیکال یک رشد 100 درصدی را سیگنال میده حتما باید بنیادیش هم یک چیزی باشه )
حالا این نکته که آقا مصطفی بحث فروش زمین را مطرح کردند بحث جدیدی است که میتونه توجیح اون سود باشه
یک چیزی هم همین الان به ذهنم رسید .. سال پیش که زامیاد از 170 تا 320 رفت به خاطر سروشانه کفی که زده بود بدون اینکه هیج تغییر سود آنچنانی داشته باشه
پس همچنان میشه به کپشیر 400 تومانی فکر کرد :d
فکر میکنم درنهایت باربدخان و مهران و دوست دیگمون آقا میثم میتونند یک تحلیل ارایه بدهند
پارسال یه ذره اوضاع بهتر بود ...زامیاد 70 تومن سود داشت و سالی 70 تومن تقسیم میکرد و واریز میکرد اگه سهمو میخریدم 200 تومن خیالت تا حدودی راحت تر بود از طرفی زامیاد سالیان سال نقد شوندگیش خوب بود و راحت ورود و خروج میشد داشت ....اونم تو حجم بالا
اما در مورد خرید این سهم اگه به نمودار نگاه کنیم بعد از چند سال چند روزیه که حجم معامله داره اونم با فروش های سهامدار عمده ...
نقد شوندگی پایین سهم باعث میشه که کمی بیشتر دقت کنیم
در مورد زمین خیلی از سهم ها تغییر کار بری دادن
مثل بکام ...بکام هم زمین های مرغوبی داره ...هر چند یه حرکت از 170 تا 360 زد اما شرایط بازار بهش کمک کرد ...هر چند بازم بکام رو میشد راحت تر خرید اون موقع چون حداقل روزی 1 میل معامله میشد...
زمین های کپشیر میتونه توجیه کننده باشه ...اما نه صرفا تغییر کاربری ...بلکه فروشش!
تا ببینیم نظر دوستان چیهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمرسی جناب mtz...
پارسال یه ذره اوضاع بهتر بود ...زامیاد 70 تومن سود داشت و سالی 70 تومن تقسیم میکرد و واریز میکرد اگه سهمو میخریدم 200 تومن خیالت تا حدودی راحت تر بود از طرفی زامیاد سالیان سال نقد شوندگیش خوب بود و راحت ورود و خروج میشد داشت ....اونم تو حجم بالا
اما در مورد خرید این سهم اگه به نمودار نگاه کنیم بعد از چند سال چند روزیه که حجم معامله داره اونم با فروش های سهامدار عمده ...
نقد شوندگی پایین سهم باعث میشه که کمی بیشتر دقت کنیم
در مورد زمین خیلی از سهم ها تغییر کار بری دادن
مثل بکام ...بکام هم زمین های مرغوبی داره ...هر چند یه حرکت از 170 تا 360 زد اما شرایط بازار بهش کمک کرد ...هر چند بازم بکام رو میشد راحت تر خرید اون موقع چون حداقل روزی 1 میل معامله میشد...
زمین های کپشیر میتونه توجیه کننده باشه ...اما نه صرفا تغییر کاربری ...بلکه فروشش!
تا ببینیم نظر دوستان چیه
نکته بعدی اینکه اساسا شکل گیری الگو هیچ ربطی به حجم معاملات نداره مثلا سهم کارتن مشهد (چکارم) را ببینید ..سهمی که در روز زیر 1 میلیون تومان معامله میشه ..1 سال پیش سروشانه کف زد و تارگتش هم زد....
و در نهایت اینکه شما نهایت 180 تا 170 میخرید قیمت میره زیر 170 استاپ لاس شما میخوره و نهایت با 5% ضرر میای بیرون ولی اگه قیمت برگرده بره بالا ........
نظر
-
بنده هنوز خرید نکردم روی 196 قصذ خرید پله اول رو داشتم که منصرف شدم به نظر میرسه سهمی که در یک تاپیک مطرح میشه و همه میخرن چه کاربران عضو و چه غیر عضو فقظ روز اول توان مثبت شدن داره و با نبود لیدر حامی نمیتونه رشد داشته باشه و همین دوستان خریدار و اغلب کم تجربه دست به ماشه برای فروش میشوند و سهم افت میکنه . مقابله با روند اصلا نمیتونه به نفع سهم باشه مگر در مواردی که حامی قدرتمند باشه نه در غیاب اش. امیدوارم دوستان سود خوبی بکنن ولی حتی در صورت رشد هم به شخصه ترجیح خواهم داد رو حمایت بخرم و رو مقاومت عرضه کنم موفق باشیدبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
من یبار این تصویر حجم معاملات را گذاشته بودم تو تاپیک. لازم دونستم بازم بزارم!!!
تو تصویر زیر تاریخهای زرد رنگ مال امساله ( سال 90 ) و 2 تا تاریخ سبز رنگ هم داریم که معاملات یکیش بلوکی و اونیکیش عمدس.
اگر سبز ها را هم حساب کنیم، 64% از معاملات پر حجم این تصویر مال امساله.
اگر سبزها را حساب نکنیم، 75% از معاملات پر حجم این تصویر مال امساله.
من خودم تجربه این مورد را دارم که وقتی حجم معاملات یه سهم نسبت به گذشته بطور بی سابقه ای افزایش پیدا میکنه، معمولا سهم مورد نظر رشدی باور نکردنی در پیش داره.
نظر
نظر