کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا درسته باید سود save کرد اما نه به این طرز احمقانه دیگه!!
تا چند حاضرید بیاید پایین روی سهمی که 60 تومان سود عملیاتی می سازه؟! والا ما باز هم اردر خرید گذاشتیم... یا من نمی فهمم و در هپلوتم یا گزارش ها و عملکرد شرکت رو درست نمی فهمیم یا...
والا چی بگم مصطفی... اگه همون 3تا اردر خرید من و مهران نبود قطعا روی همون 170 تومان باز میشد...
من که سهم با پی به ای زیر 4 نمیفروشم... میانگینم هم 168 شد با خرید امروز... هروقت رسید 240 تومان تصمیم میگیرم سهم پی به ای چهار رو بفروشم یا نه!
سید جان شما به مردم چیکار دارید
شاید یکی میخواد سهمشو مفت بفروشه
الان یکی بیاد به شما یه چیزیو نصف قیمت بفروشه نمیخری؟
بنظرم این قیمتی که باز شد بهترین فرصت خرید رو برا روزهای اینده برا هرکسی که نداره قرار میده
زیر۱۸۵فرصت بده واقعا عالیه
سید جان شما به مردم چیکار دارید
شاید یکی میخواد سهمشو مفت بفروشه
الان یکی بیاد به شما یه چیزیو نصف قیمت بفروشه نمیخری؟
بنظرم این قیمتی که باز شد بهترین فرصت خرید رو برا روزهای اینده برا هرکسی که نداره قرار میده
زیر۱۸۵فرصت بده واقعا عالیه
>:d<
از اون دوستانی که موفق نشدند در صف فروش 190 تومان چهارشنبه سهم خود را بفرشوند عاجزانه تقاضا مندیم به صف خرید بفروشند که قیمت پایانی هم بالا بیاید. ;;)
با تشکر فراوان
بابی جون حجم معاملات چند روز آخر رو یه نگاه بنداز... از اون 1.2 میلیون سهمی که معامله شده من فقط می تونم ضمانت بدم 300 هزارتاش فروشنده نیستند (خودم و یکی دوستان عزیز) میمونه 900 هزار تا! تا حالا طی این 2روز حدود 700 هزار تا معامله شده... یه 200-300 تا دیگه هنوز جا داره بعد دیگه روحیه سهم تجدید میشه و میریم برای قیمت های 200-250;)
مصطفی فکر کنم یه 200 تا دیگه معامله بشه به همین صف خرید بدند خیلی عالیه برای سهم... رسما فروشنده بالقوه ای نمی مونه به اون صورت..
به راحتی میره تا همون محدوده ها
مصطفی فکر کنم یه 200 تا دیگه معامله بشه به همین صف خرید بدند خیلی عالیه برای سهم... رسما فروشنده بالقوه ای نمی مونه به اون صورت..
به راحتی میره تا همون محدوده ها
نظر