در اصل توسط farid پست شده است
View Post
توکاريل ( توريل )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمن خریدم اما چه فایده! کارگزار یحتملا چیزی بهمون نمی ده!
شانس که نداریم! قیمت 1500 تومانی می خوایم بخریم هنگ می کنه قیمت 228 تومانی رو می خره:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان روش خرید انلاین در عرضه هایی که تعداد کم عرضه میشه اینطور نیست که بعد از دیدن قیمت وارد کنین چون اینطوری احتمال خرید خیلی کمه
باید اون موقع که قیمت رفت بالا در قیمت بالا سفارشو بزنید بمونه
هر موقع اومد در اولویت باشید بدون عجله
البته گاها چند تا قیمت میخوره ولی گویا بورس جلوشو گرفته و فقط یه قیمت میده همشو و از این بابت ریسک نداره
من خودم 380 زدم سفارشو
موقع عرضه راحت هر 3تا انلاینم خرید شد
در صبا نورم همینطوردرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدوستان روش خرید انلاین در عرضه هایی که تعداد کم عرضه میشه اینطور نیست که بعد از دیدن قیمت وارد کنین چون اینطوری احتمال خرید خیلی کمه
باید اون موقع که قیمت رفت بالا در قیمت بالا سفارشو بزنید بمونه
هر موقع اومد در اولویت باشید بدون عجله
البته گاها چند تا قیمت میخوره ولی گویا بورس جلوشو گرفته و فقط یه قیمت میده همشو و از این بابت ریسک نداره
من خودم 380 زدم سفارشو
موقع عرضه راحت هر 3تا انلاینم خرید شد
در صبا نورم همینطور
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبله وحید جان کاملا" درسته
منم قیمت 800 دیدیم سفارش تو اون قیمت دادم ولی دیگه اینو مطمئن بودم که 800 عرضه نمیشه و میکشه پایین،در نتیجه منم تو صف خرید در اولویت بودم
البته اگر تعداد سهم عرضه زیاد باشه و شرکت بزرگی باشه احتیاجی به این کار نیستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دشوارترین قدم، همان قدم اول است .
ممنون>از راهنماییتان[CENTER][CENTER][SIZE=5][FONT=Tahoma][B][COLOR="#009999"]در زندگی حرف هایی است برای نگفتن که اگر گوشی بود می گوییم وگرنه ارزش هر فرد در حرفهایی است که برای نگفتن دارد.
زنده یاد دکتر" علی شریعتی"[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER][/CENTER]
نظر
نظر