هدف قیمتی بعد از 270 که رد کرد قیمت 320تومنه
توکاريل ( توريل )
Collapse
X
-
-
-
اگه نصف خریدارهای امروز به قصد نوسان وارد سهم نشده باشند شاید یه ده درصد دیگه به راحتی صعود کنه در غیر اینصورت فردا ار این صف خرید خبری نخواهد بود همون اتفاقی که برای کنور افتاد!!!آخرین ویرایش توسط mavi_deniz؛ 2012/05/07, 10:21.
نظر
-
باید دید خریداران امروز بیشتر کیا هستن
تا امروز که کسی تعداد نداشت و اگر کسی قصد خرید تعداد داشت امروز تازه تونست بخره
در هر حال معاملات فردا مهمه
ریسک خودشو داره ولی بعید میدونم خریداران امروز ضرر کنندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به نظرم ميشه به 400 تومنش فكر كردالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postافزایش سرمایه 70 درصدی توریل در راه است
نظر
-
در حال حاضر مزيت توريل نسبت به كنور و سهامهاي معدني اينه كه ريسك جهاني و عوارضو نداره البته اگر داستاني ديگه سر اين نيارنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سلام
من امروز از سر کم تجربه بودن و تجربه 3 ماه ای که کسب کردم دیدم صف رو دارن میدن فروختم.
انشالا سود خوبی به بقیه دوستان که نگه داشتن بده.
نظر
-
سلام
من فردا منتظر بازار خواهم بود. اگر منفی باشه و بخان صف رو بدن، منم می دم بره. طمع زیاد باعث ضرر میشه. یاد فولاژ بخیر. 540 نفروختم تا 400 اومد و بعد فروختم
نظر
نظر