دقت کردید توی روزهای رکود بازار هم خیلی خوب معامله میشه؟
توکاريل ( توريل )
Collapse
X
-
-
عجیب دارن روش رنج میکشن
احتمالا تا مثبت کامل بالا برهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
توریل
بنظرم سهم در قالب الگوی مثلث متقارن در حال معامله بوده و ظرف زمانی در حال پرشدن و تعیین مسیر میباشد لذا بعد از شکست روند نزولی در 238 .... 240 احتمالا شاهد صعود سهم هستیم..
هدفهای اصلی===>> اولین گام 265 و نهایت سقف قبلی حوالی 310
الگوی هامونیک AB=CD نشان از صعود سهم تا حوالی سقف قبلی دارد.......
حد ضرر=215 !
موفق باشید.....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اﺳﺮار ﺗﻮرﯾﻞ
ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﮐﺎرﯾﻞ ﺑﺰودی ﻗﺮارداد ﺣﻤﻞ ﺑﺎر ﻓﻮﻻد ھﺮﻣﺰﮔﺎن را ﺑﺎ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮫﺎﯾﯽ ﺧﻮاھﺪ ﮐﺮد اﻣﺮی ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ 15 ﺗﺎ 20 درﺻﺪی درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺗﻮرﯾﻞ را در ﺳﺎﻟﺠﺎری رﻗﻢ ﺑﺰﻧﺪ.
ﺗﻮرﯾﻞ در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ رﯾﻠﯽ ﮐﺸﻮر را در اﺧﺘﯿﺎر دارد ﮐﻪ زﻧﺠﯿﺮه ارزش ﻓﻮق اﻟﻌﺎده ای را ﺑﺮای ﺳﮫﺎﻣﺪاران ﻋﻤﺪه ﺧﻮد ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺘﻮﮐﺎ و وﺗﻮﮐﺎ اﯾﺠﺎد ﮐﺮده اﺳﺖ.
ﺗﻮرﯾﻞ دارای 1446 واﮔﻦ ﻣﻠﮑﯽ (ﺗﺤﺖ ﺗﻤﻠﮏ) 6 ﻣﺤﻮره ﺑﺎ ﺗﻮان ﺣﻤﻞ ھﺮ واﮔﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺶ از 105 ﺗﻦ ﺑﺎر را دارد ﮐﻪ از اﯾﻦ ﺣﯿﺚ در ﮐﺸﻮر ﺑﺪون رﻗﯿﺐ ﺑﻮده و اﮐﺜﺮ واﮔﻨﮫﺎی ﺣﻤﻞ ﺑﺎر ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ 4 ﻣﺤﻮره و ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ھﺴﺘﻨﺪ.
اﯾﻦ واﮔﻨﮫﺎ ﻟﺒﻪ ﺑﻠﻨﺪ، ﺷﺶ ﻣﺤﻮره، وﯾﮋه ﺳﺮی 348000 و 349000، ﺑﻮده و اﻣﮑﺎن ﺣﻤﻞ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﯿﺶ از 9,000,000 ﺗﻦ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ را در ﮔﺮدوﻧﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ رﯾﻠﯽ ﮐﺸﻮر دارا ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ .
ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ دارای 4 دﺳﺘﮕﺎه ﻟﮑﻮﻣﻮﺗﯿﻮ ﻣﺎﻧﻮری ﺑﻮده و در ﺗﮫﯿﻪ و ﺗﺪارک ﺗﻌﺪادی ﻟﮑﻮﻣﻮﺗﯿﻮ ﺧﻂ اﺻﻠﯽ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﻓﻌﺎل دارد.
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮏ و ﺣﺴﺎس اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ در ﻧﺎوﮔﺎن رﯾﻠﯽ ﮐﺸﻮر،ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺗﻮرﯾﻞ ﻣﻄﻠﻮب ارزﯾﺎﺑﯽ ﻣﯿﺸﻮد.
ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ھﺎی ﺗﻮﮐﺎرﯾﻞ ﺑﺮای ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺑﻪ ﺷﺮح زﯾﺮ اﺳﺖ :
ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﺑﯿﺶ از 20 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻦ ﺳﻨﮓ آھﻦ رﯾﺰ داﻧﻪ از ﻣﻌﺪن ﭼﺎدرﻣﻠﻮ ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت داﺧﻠﯽ. ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﺑﯿﺶ از 16 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻦ ﺳﻨﮓ آھﻦ درﺷﺖ داﻧﻪ از ﻣﻌﺎدن ﮔﻞ ﮔﮫﺮ و ﭼﻐﺎرت ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت داﺧﻠﯽ.
ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﺑﯿﺶ از 14 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻦ ﮔﻨﺪﻟﻪ از ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت داﺧﻠﯽ و ﺑﻨﺎدر ﺟﻨﻮﺑﯽ ﮐﺸﻮر ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت داﺧﻠﯽ.
ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻧﺎوﮔﺎن ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ رﯾﻠﯽ ﺷﺮﮐﺖ از طﺮﯾﻖ ﺧﺮﯾﺪ ﯾﺎ اﺟﺎره ﻟﮑﻮﻣﻮﺗﯿﻮ و واﮔﻦ.
ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در اﻣﺮ راھﺒﺮی ھﺎی رﯾﻠﯽ و ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﻣﻮاد و ﻣﺤﺼﻮل ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ذوب آھﻦ و ﻓﻮﻻد ﻣﺒﺎرﮐﻪ.
اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺑﺮای ﺳﺎﯾﺮ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ھﺎی ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز در ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ رﯾﻠﯽ ﮐﺸﻮر.
ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در اﻣﺮ ﻧﮕﮫﺪاری و ﺗﻌﻤﯿﺮات ﻧﺎوﮔﺎن رﯾﻠﯽ ﺷﺮﮐﺖ و ﺳﺎﯾﺮ ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ رﯾﻠﯽ.هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postتوریل
بنظرم سهم در قالب الگوی مثلث متقارن در حال معامله بوده و ظرف زمانی در حال پرشدن و تعیین مسیر میباشد لذا بعد از شکست روند نزولی در 238 .... 240 احتمالا شاهد صعود سهم هستیم..
هدفهای اصلی===>> اولین گام 265 و نهایت سقف قبلی حوالی 310
الگوی هامونیک AB=CD نشان از صعود سهم تا حوالی سقف قبلی دارد.......
حد ضرر=215 !
موفق باشید.....
جناب محلوجی تغییرات مرتبط با سهم رو در ماه مهر اعلام می نمایید؟
پیشاپیش تشکر می کنم"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
-
نظر
-
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/11/21, 00:27.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
نظر اساتید در مورد تکنیکال این سهم چیه ؟؟
این روند اصلاحی تا کی ادامه داره ؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
با سلام و احترام
یه مورد جالب در این نماد دیدم که البته قبلا" هم مثلا" در نماد آ.س.پ دیده بودم!!!!
آستانه حجم سفارش برای هر بار 10000 تا باید باشه برای این نماد، ولی همانطور که مشاهده میکنید در روز چهارشنبه 1391/10/06 ، دو نفر یکصد هزار سهم در قیمت 3699 خواسته اند و یک نفر 20 هزار سهم دز قیمت 3626 ریال
من که سر در نیاوردم این آستانه سفارش در آنلاینها اشتباهه یا اینکه بعضی از ما بهترون میتوانند درخواستهاشون را بالاتر از آستانه سفارش قراردهند!!!
یا اینکه آنلاینها ایراد داره و آستانه سفارش تغییر کرده!!!
قبلا" تو نماد آ.س.پ هم عین همین مورد رو دیده بودم!!!
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=37389789764168256
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
یه مورد جالب در این نماد دیدم که البته قبلا" هم مثلا" در نماد آ.س.پ دیده بودم!!!!
آستانه حجم سفارش برای هر بار 10000 تا باید باشه برای این نماد، ولی همانطور که مشاهده میکنید در روز چهارشنبه 1391/10/06 ، دو نفر یکصد هزار سهم در قیمت 3699 خواسته اند و یک نفر 20 هزار سهم دز قیمت 3626 ریال
من که سر در نیاوردم این آستانه سفارش در آنلاینها اشتباهه یا اینکه بعضی از ما بهترون میتوانند درخواستهاشون را بالاتر از آستانه سفارش قراردهند!!!
یا اینکه آنلاینها ایراد داره و آستانه سفارش تغییر کرده!!!
قبلا" تو نماد آ.س.پ هم عین همین مورد رو دیده بودم!!!
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=37389789764168256
با سلام
با پی گیری اینجانب با نظارت بر بازار فرابورس مشخص شد که آستانه سفارش 50 هزار تاست و کارگزاری مفید نیز این مورد را اصلاح نمود و آستانه سفارش را از 10000 به 50000 تغییر داد
موفق باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر