اين صف فروش امروز وتوكا يه حركت تكنيكي بود يا جوگيرانه؟
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
امروز هم حجم خوبی معامله شده ولی نمی دونم چرا هر چی می خرن فروشنده هاش تموم نمی شنلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين صف فروش امروز وتوكا يه حركت تكنيكي بود يا جوگيرانه؟هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postپيغام عرضه توريل اومد شايد وتوكا واكنش نشون بده....در مورد توريل خدمتتون بگم كه هر سهمي كه ساتا پشتش بود بدون معطلي رو هر قيمتي كه عرضه شد بخريدمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
نقل قول از جناب پرريسك
به شخصه دنبال پیش بینی واین چیزها در تکنیکال نیستم ...منتظر می مانیم روند صعودی شکل گرفت میخریم ونزولی شد می فروشیم....
وتوکا در نمودار هم معلومه در ار اس ای مقاومت شکسته ولی در نمودار برخورد کرد ولی نتونست بشکنه.....امیدوارم فردا با عرضه توکاریل که به کسی چیزی نخواهد رسید سهم خودش رو بالای 320 بکشه وتثبیت کنه ....همون اتفاقی که در قیمت 250 رخ داد وسهم فرداش رو 240 صف فروش شد بعد بست با صف خرید یه کله تا 300 اومد ...
الانم امیدوارم فردا باشکست 320 بره برا 400 ...برا کوتاه مدتی ها گفتم نتونست بشکنه خروج کنن وگرنه وتوکا تا زمانی که زیر 290 تثبیت نشه نگرانی نداره .....
در ضمن حقوقی ها وتوکا در قیمتهای بالا خودشون خرید کردن یکیش فکر کنم ساتا باشه وهنوز در سودی نیستن .....الان بهترین زمان برا بالا بردن سهمه ....امیدوارم ومنتظر..
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنقل قول از جناب پرريسك
به شخصه دنبال پیش بینی واین چیزها در تکنیکال نیستم ...منتظر می مانیم روند صعودی شکل گرفت میخریم ونزولی شد می فروشیم....
وتوکا در نمودار هم معلومه در ار اس ای مقاومت شکسته ولی در نمودار برخورد کرد ولی نتونست بشکنه.....امیدوارم فردا با عرضه توکاریل که به کسی چیزی نخواهد رسید سهم خودش رو بالای 320 بکشه وتثبیت کنه ....همون اتفاقی که در قیمت 250 رخ داد وسهم فرداش رو 240 صف فروش شد بعد بست با صف خرید یه کله تا 300 اومد ...
الانم امیدوارم فردا باشکست 320 بره برا 400 ...برا کوتاه مدتی ها گفتم نتونست بشکنه خروج کنن وگرنه وتوکا تا زمانی که زیر 290 تثبیت نشه نگرانی نداره .....
در ضمن حقوقی ها وتوکا در قیمتهای بالا خودشون خرید کردن یکیش فکر کنم ساتا باشه وهنوز در سودی نیستن .....الان بهترین زمان برا بالا بردن سهمه ....امیدوارم ومنتظر..
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخريد ساتا در وتوكا
ورود كدهاي ساتا بي دليل نبود
حتوکا مقاومت شکسته....وتوکا هم در حال شکست ...ساتا هم که امروز خریده باز.....توکاریل هم که گیر احدی فکر نکنم حالا حالاها بیاد....منتظر شنبه می مانیم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postدر حتوکا هم فدک اومد بالای یک درصد .....بازی حتوکا وتوکا توکا ریل باید دیدنی تر هم بشه...
حتوکا مقاومت شکسته....وتوکا هم در حال شکست ...ساتا هم که امروز خریده باز.....توکاریل هم که گیر احدی فکر نکنم حالا حالاها بیاد....منتظر شنبه می مانیم...
سهم 230 تومنی چه کولاکی کرد امسال///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postدر حتوکا هم فدک اومد بالای یک درصد .....بازی حتوکا وتوکا توکا ریل باید دیدنی تر هم بشه...
حتوکا مقاومت شکسته....وتوکا هم در حال شکست ...ساتا هم که امروز خریده باز.....توکاریل هم که گیر احدی فکر نکنم حالا حالاها بیاد....منتظر شنبه می مانیم...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرت حتوکا اینقدر میارزه؟
سهم 230 تومنی چه کولاکی کرد امسال
در مورد اینکه می ارزه یا نه کاری نداریم سهمی خیلی بالا رفت خطری شد فقط تکنیکال رو می چسبیم .....سهم 636 رو شکسته تا وقتی زیر این قیمت نیاد نگرانی نداره مگر اینکه بلایی که سر قندیها اوردن سر این هم بیارن وبه زور بیارنش پایین.....
کاری که با نامردی تمام در قشکر سر من اوردن ....سهم رو بعد شکست 1000 خریدم بستن وسهم با صف فروش باز کردن ولی قشکر اونقدر سهم خوبی بود که در 960 فرصت خروج داد ...کمترین ضرر...درود بر شرف قشکر..
حتو کا همچنان بالا داره ..فدک هم وارد شد نور علی نور شد ...
نظر
نظر