میخواستم یه پله دیگه بخرم که نشد. عوضش زمگسا خریدم. خدا کنه خوب باشه. البته فکر میکنم خوب باشه و تو گزارش 9 ماهه یه تعدیل دیگه خواهد داشت
حمل ونقل توکا(حتوکا)
Collapse
X
-
-
هیچکی نمفروشه؟اینجوری بره امروز حجمو نمیزنه من pجمم کمه والا میدادم/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
به بالاترین قیمت سالش رسید...نظرتون چیه؟/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
افزایش سرمایه 300درصد
نظر
-
خبري با اهميت از حتوكا
۱۲.۲۶ درصد سهام شرکت حمل و نقل توکا به قیمت هر سهم ۸۰۰۰ ریال، در روز ۱۸ آذر در بازار دوم بورس عرضه می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ 12.26درصد سهام شرکت حمل و نقل توکا شامل 6 میلیون و 320 هزار و 633 سهم به قیمت هر سهم 8000 ریال در روز 18 آذرماه جاری در بازار دوم بورس اوراق بهادار عرضه می شود.
فروشنده این میزان سهام شرکت فولاد متیل است که این میزان سهام را توسط کارگزاری مبین سرمایه به صورت یکجا و نقد واگذار می کند.
بر اساس این گزارش، خریداران لازم است برای رعایت ضوابط بررسی شرایط متقاضیان خرید معاملات عمده سهام و حق تقدم که بر روی سایت بورس قابل دسترسی است، نسبت به تکمیل مدارک دستکم 6 روز کاری قبل از تاریخ عرضه اقدام و نسبت به ارسال آن به معاونت بازار و سازمان بورس و اوراق بهادار از طریق کارگزار خود اقدام نمایند.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
خرید 611 هزار تایی حقوقی در امروز =حمایت انها از قیمت بالا 810 تومانآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سیگنال پست شده است View Postلیدر گروه حمل نقل حکشتی می باشد تا زمانیکه حکشتی جمع نشود کل گروه در شک و تردید و ابهام خواهد بود.
ابهامی برای حتوکا با پیشینه روشن و تعدیل 300 در صدی 22 آذر امسال و حپترو با رشد چند روزه در این گروه وجود ندارد ،ابهام در شایعات و خبرهای بی اساس در بازاراست که خرید و فروش را احساسی رایج کرده است .آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
-
امروز افزایش سرمایه حتوکا با 100 در صد اندوخته و 200 در صد آورده تصویب شد (منبع: سایت همسایه)مبارک سهام داران عزیزآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
نظر