بسیار خریدیدم:)
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
برعکس همه بازار امروز معقول معامله شد
مقاومت اصلی همین محدودس که معاملات فردا را حساس میکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دفعه قبل در عبور مقتدرانه از مقاومت ناتوان ماند فقط بخاطر حق تقدم ها ، ولی اینبار توجیهی برای ناکامی ندارد و باید عبور کند . فقط باید سهامداران همت کنند عرضه زیاد نشود.حق ها هم به نیمه رسیده و یکی دور روز دیگر جمعش می کنند و با اتمام آن دیگر مانعی برای صعود شارپ وجود ندارد. فرصتهای خرید را از دست ندهید.
نظر
-
در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Postبنده امروز 60درصد سبدم را ولصنم کردم از فروش بهترین سهام هایمدر اصل توسط آرش 64 پست شده است View Postولصنم دیگه رفت برای پروازدر اصل توسط آرش 64 پست شده است View Postامیدوارم الان متوجه خرید بنده شده باشیدپول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
راه ارتباطی 09196910020
نظر
-
ولصنم توانسته سود 799ریالی برای سال 91 بسازد که تعدیل بسیار خوبی در راه دارد و به زودی برای ارائه تعدیل متوقف می شود و دیگر هیچ فرصتی برای خرید نیست.
این سهم بعد از توقف در قیمتهای 480 تا 500 بازگشایی خواهد شد.
همیشه زمانی افراد بیشترین سود را می برند که دیگران از ارزندگی سهم خبر ندارند. توصیه من به اونهایی که تا حالا هم نخریدن اینه که شاید یکی دو روز دیگه بیشتر زمانی باقی نمانده باشه. این سهم الان با این قیمتها در حقیقت با P/E=3 معامله میشه. این فرصت طلایی را از دست ندهید.
بنده به شخصه چندین باز اضافه کردم. و اینبار هم در قیمت های امروز مجددا سنگین خرید کردم.
خوبه این سهم اینه که اونهایی هم که الان خرید میکنند در کوتاه مدت سود خوبی میگیرند. شاید 100 درصد در یکماه.
نظر
-
در اصل توسط omidetoop پست شده است View Postولصنم توانسته سود 799ریالی برای سال 91 بسازد که تعدیل بسیار خوبی در راه دارد و به زودی برای ارائه تعدیل متوقف می شود و دیگر هیچ فرصتی برای خرید نیست.
این سهم بعد از توقف در قیمتهای 480 تا 500 بازگشایی خواهد شد.
همیشه زمانی افراد بیشترین سود را می برند که دیگران از ارزندگی سهم خبر ندارند. توصیه من به اونهایی که تا حالا هم نخریدن اینه که شاید یکی دو روز دیگه بیشتر زمانی باقی نمانده باشه. این سهم الان با این قیمتها در حقیقت با P/E=3 معامله میشه. این فرصت طلایی را از دست ندهید.
بنده به شخصه چندین باز اضافه کردم. و اینبار هم در قیمت های امروز مجددا سنگین خرید کردم.
خوبه این سهم اینه که اونهایی هم که الان خرید میکنند در کوتاه مدت سود خوبی میگیرند. شاید 100 درصد در یکماه.
احتمالا منظورت پیش بینی بر اساس پوشش 6 ماهس درسته ؟ پیش بینی قبلی 21 تومن بود با پوشش 8.7 تومنی سه ماهه، 300% تعدیل به یکباره به نظرم غیر منطقی میاد هرچن خبرایی مبنی بر پیش بینی 50 تومنی به گوش میرسه، پوشش شیش ماهه چقد بوده ؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخووبی؟ سهم الان تو شیش ماهه 92 اِ 79.9 تومن تو 91 پوشش داده ؟؟! :)) مجمع 91 برگزار شد سودشم تقسیم شد رفتااا :دی
احتمالا منظورت پیش بینی بر اساس پوشش 6 ماهس درسته ؟ پیش بینی قبلی 21 تومن بود با پوشش 8.7 تومنی سه ماهه، 300% تعدیل به یکباره به نظرم غیر منطقی میاد هرچن خبرایی مبنی بر پیش بینی 50 تومنی به گوش میرسه، پوشش شیش ماهه چقد بوده ؟
نظر
-
مقاومت 254 شکسته شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر