لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط seyedahmadj پست شده است View Postتا يك ماه آينده صبر كنيد و 50 درصد سود نسبت به قيمت امروز( ٩٢/٧/١٦ - 195 تومن ) بگيريد يعني 290 تومن بفروشيد .
نوسانگيري هم نكنيد لطفا
ضمنا با منفى شدن سهم حرص نخوريد كه براى قلب شما خوب نيست
اول سلامتى
دوم سود
ببینیم تا یک ماه به 290 تومن میرسیم یا نه؟
نظر
-
-
به نظرتون تعدیل 18درصدی واتی میتونه سهامداراش رو راضی کنه و سهمو صف فروش نکنن؟ سابقه که همچین اتفاقی رو تایید نمیکنه!/:.nono.:/ اگه هم این اتفاق بیفته و واتی رو منفی کنن ولصنم هم صفش رو از دست میده بر حسب سابقه این مدت اخیر . امیدوارم که این اتفاق نیوفته و ای گزارش خوب ولصنم تا اینجای کار بتونه براش رشد بیاره.
نظر
-
واتی هم شورش را درآورده و حالا هم یکم شیران فروخته فوری یک آگهی زده رو کدال.
شیران 41% تعدیل داده سهمش چهار ماهه در جا می زند.
واتی هیچ خبری نبود شد 944 تومن الان کارخانه فروخته و دوبارهم تعدیل داده شده 650 تومن. تعدیل سوم هم تو راهه ولی این هم نمی تواند مشکل سهم را حل کند.
مشکل از خود سیاست شرکت های سرمایه گذاری است.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
-
ولصنم
امروز درس خوبی به نوسانگیرها داد یه چند وقتی بود ولصنم شده بود پاتوق نوسانگیرها.امروز پولبک خوشگلی زد و از منفی به صف خرید تبدیل شد بازو های محرک ولصنم هم امروز خوب عمل کردند واتی و شیران هرد مثبت بودند فروش بلوک شیران توسط واتی تاثیره بنیادی خوبی بروی سود ولصنم دارد بارها گفتم ولصنم با گزارش سود سال 93 شکوفا و پتانسیل های انفجاریش اغاز خواهد شد.امروز گروه لیزینگی هم مثبت بود با گزارش های خوب گروه.بی صبرانه منتظره گزارش سود سال 93 ولصنم هستم.
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postولصنم
امروز درس خوبی به نوسانگیرها داد یه چند وقتی بود ولصنم شده بود پاتوق نوسانگیرها.امروز پولبک خوشگلی زد و از منفی به صف خرید تبدیل شد بازو های محرک ولصنم هم امروز خوب عمل کردند واتی و شیران هرد مثبت بودند فروش بلوک شیران توسط واتی تاثیره بنیادی خوبی بروی سود ولصنم دارد بارها گفتم ولصنم با گزارش سود سال 93 شکوفا و پتانسیل های انفجاریش اغاز خواهد شد.امروز گروه لیزینگی هم مثبت بود با گزارش های خوب گروه.بی صبرانه منتظره گزارش سود سال 93 ولصنم هستم.
نظر
-
پستهای بنده در سایت همسایه طی چند روز گذشته در خصوص ولصنم
-----------------------------------------------------------------------------------
92/7/30:
با سلام
تحلیل ولصنم برای من حقیقتاً سخته ولی درهر صورت برداشت های خودم را می نویسم تا ببینیم گذشت زمان چه پیش خواهد آورد . نمودار قیمت مشکوک به تشکیل پرچم می باشد که هدف آن مطابق شده با 100%FE در 114 تومان قرار دارد.! از طرفی قیمت فعلاً درگیر با 61.8 FR و خط حمایتی 183 تومان می باشد که قبلاً نیز یکبار نصف ونیمه شکسته و حمایت قوی خریدار دوباره اونو بالای خط برگردانده است.به حجم معاملات در 4 ماه گذشته که نگاه می اندازیم خریدار در مراحل مختلفی اقدام به حمایت خوبی کرده ولی قدرت فروشنده بسیار بالاست حالا این فروشنده تو چه فکریه من نمیدونم! ولی چیزی که مهمه حجم بالای معاملات در مدت یاد شده است./.قابل ذکر است که دوماه اول افزایش حجم در محدوده سقف را باید بررسی کرد که خریدار به چه دلیلی می خریده وفروشنده چرا می فروخته ونیز دوماه بعد که تقریباً به حالت رنج درآمده حجم بازهم خوب بوده است!(با مناطق زرد رنگ مشخص شده اند). با رجوعی که به سوابق چندین ساله سهم داشتم این حرکت(افزایش حجم)به همین سبک اواسط 2005 نیز اتفاق افتاده که متاسفانه متعاقب آن سهم مدتها به کما رفته است. با این وضعیت ازین نظر پیش بینی بسیار سخت گشته است.
ازین موارد که بگذریم مکدی و rsi در وضعیت خوبی نیستند.با این حال شکست 183 تومان که دربالا اشاره شد می تواند قیمت را تا حوالی 173 تومان که در محدوده سبز رنگ مشخص شده و محل تلاقی دوخط روند نیز می باشد سوق دهد. ونفوذ قیمت به زیر 170 و تثبت ان می تواند به عنوان تغییر روند در نطر گرفته شود ومادامی که این موضوع اتفاق نیافتاده است روند سهم در میان مدت صعودی تلقی می شود.
با همه این تفاسیر خرید دراین محدوده ها به هیچ عنوان توصیه نمی شود(ریسک بالا) ولی خریداران ودارندگان این سهم نیز فعلاً در آچمز قرار می گیرند .باتوجه باینکه بیشتر خریداران حقیقی هم اکنون در ضرر گاهاًچند10 درصدی هستند ، فروش در این قیمتها عاقلانه نمیباشد و به نظرم باید منتظر ماند تا سهم تکلیف خود را روشن کند. البته استراتژی افراد می تواند برای تصمیم گیری برای فروش یا نگهداری دراین خصوص کمک نماید.
امیدوارم توانسته باشم موارد مد نظرم را درخصوص این سهم ،هرچند نامنظم به صمع ونظر دوستان برسانم.
(کلیه موارد نوشته شده فقط تصورات ذهنی نگارنده می باشد)
================================================== ================================================== ===
امروز ساعت 10:45 :
بخاطر وضعیتی که در آر اس آی پیش اومده امیدوار به گشایش گره(مقاومت) اشاره شده در ولصنم میباشم اگر موفق به شکست آن نشه باید فکر دیگه ای کرد!
================================================== ==============================
امروز بعد از ظهر:
قربان بنظرتون ولصنم چقدر توانایی حفظ شرایط موجود را دارد ،استحکام صف و تعداد سهام معامله شده چقدر برای رسیدن به 220 کذایی (مقاومتش،اگر اشتباه نکنم ) کمک خواهد کرد .ممنون
سلام ارادت تکمیله قربان
ولصنم استراحت خوبی نموده وشرایط لازم را برای استارت خوب دارد ولی همینطور که در تحلیلهای قبلی هم اشاره نمودم جبهه فروشنده قویتر از خریدار است و هنوز تسلیم نشده... و حجم امروز و صف خرید هم نمیتونه دلیلی بر حتمی بودن شروع حرکت باشه.با این که طی دو روز گذشته وضعیت معاولات خوب بوده است ولی برای خوشبین شدن به شروع صعود مجدد، بسته شدن دو کندل بالای 200 لازم است(سه شنبه -چهارشنبه) البته مقاومتی نیز محدوده 215-213 دارد که در اسیلاتور نیز خودنمایی می کند.حدضرر می تواند 183 تومان در نظر گرفته شود.
همیشه شادباشید[I][B]زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند[/B][/I]
نظر
نظر