لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • wxy4u
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 330

پاسخ : لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

شاهد هستیم که حقوقی با شرف تا دسته حجم مبنا رو پر کرد و حتی چیزی فراتر!

بسیار ساده انگارانست اگر تصور کنیم این تریدها کار حقیقی های مثل من و شماست.

متاسفانه معنی حقوقی و بازیگردان در بورس ایران با تمام بورس های دنیا متفاوته. اینقدر رنج منفی می کشن بازیگردان حلال خور(!) تا حتی سهامدار چند ماهه با ضرر خارج شود و بعد یک سود 10% هم به گنجشک روزی ها هدیه می کنند.

نمونه بارز با شرفی را می توانیم در تحرکات حقوقی ولصنم مشاهده کنیم، در روزهایی که بازار قفل در صف خرید هست با ایجاد صف خرید 50 میلیونی گره معاملاتی ایجاد میکند و در روز پنجم حجم مبنا را تا حدودی پر میکند که کار به قانون گره معاملاتی کشیده نشود ولی در هنگام خونی بودن بازار متاسفانه موضوع دسته و حجم مبنا و بقیه اتفاقاتی که قطعا همه می دانیم را پیاده سازی می کند.

لعنت به حقوقی های اینچنینی که دم عیدی با سرمایه مردم بازی می کنند...! انشاالله کووید-19 بره تو ریه هات حقوقی...

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

با سلام و احترام

دیروز ولصنم 16،254،813 سهم وصنعت رو فروخته و بانک صنعت و معدن هم دیروز دیگه تقریبا خارج شده

وصنعت هم گزارش خوبی داده 66 تومن 6 ماهه ساخته که با فروش شکلر خود که 126 تومن هم اونجا ساخته توی 9 ماهه 192 تومن خواهد ساخت

یه پی بر ای 4 قیمتش ( وصنعت ) حداقل 800 تومن می ارزه که الان 550 معامله میشه !!!

دریابید
      ولصنم رو
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

یه عده آدم طماع تن پرور برای بیشتر جمع کردن در قیمت های پایین،نشستند در صف فروش و اجازه نمیدند سهم جون بگیره.
        از این کارا دست بکشید.مردم آزار نباشید.بذارید سهم بره بالا ،هم شما سود کنید هم سهامدارها.
        بازیچه دست اینا نشید و از صف فروش بیرون بیایید،هیچ دلیل منطقی برای صف فروش در قیمت 462 تومن، (اونم 8 میلیون حجم) نیست.
        گول صف فروش رو نخورید ،از صف بیایید بیرون.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/17, 12:08.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

مجددا مقداری به تعداد قبلی اضافه کردیم اول وقت امروز
          حالا که وصنعت 800 می ارزه چرا ولصنم به 1200 نرسه؟
          البته من نظر خودم را می گم که شاید نظرم درست نباشه و اساتید نظرشان قابل استناد هست.
          مجددا تشکر از بابک 52 و اروم بورس بابت معرفی سهم.
          ما که از قیمتهای پایین هستیم و خدا را شکر تا امروز خوب بوده سهم
          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

وایران رو ببینید از صف فروش اومد صف خرید، اون وقت برای ولصنم به این باارزشی بازی درمیارند.
            چه معنی داره صف فروش در این قیمت ها؟!
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• wxy4u
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 330

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              وایران رو ببینید از صف فروش اومد صف خرید، اون وقت برای ولصنم به این باارزشی بازی درمیارند.
              چه معنی داره صف فروش در این قیمت ها؟!
              داداش 10% تریدها و حتی صف نشینی هایی که در ولصنم می بینیم کار امثال من و شما نیست. کار حقوقی جان و بازیگردان هست. متاسفانه توی مملکت ما هیچکس نمی خواد همه رو سر سفره بنشانه و دوست داره تنها بشینه سر سفره، حالا شده داستان حقوقی ولصنم ، دوست نداره کسی کنارش سود کنه، تو کف جمع می کنه سهام مبتدی هارو و توی سقف باز میکنه تو پاچه ملت...

نظر

• امیرحمزه
                عضو عادی
                • Dec 2015
                • 223

گزارش فعالیت ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1398/12/29

▪️شرکت لیزینگ صنعت و معدن طی عملکرد 1 ماهه منتهی به اسفند 1398 از محل فروش و یا ارائه خدمات مبلغ 52,072 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل %360 افزایش یافته است.

▪️«ولصنم» با سرمایه ثبت شده 2,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1399/09/30 مبلغ 132,418 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل %148 رشد داشته است.

نظر

• wxy4u
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 330

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                  گزارش فعالیت ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1398/12/29

▪️شرکت لیزینگ صنعت و معدن طی عملکرد 1 ماهه منتهی به اسفند 1398 از محل فروش و یا ارائه خدمات مبلغ 52,072 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل %360 افزایش یافته است.

▪️«ولصنم» با سرمایه ثبت شده 2,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1399/09/30 مبلغ 132,418 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل %148 رشد داشته است.
                  360درصد افزایش سودآوری؟! الله اکبر

مبارک همگی

امیدوارم ساعت های اخر سال بازیگر بزاره سهم راه خودشو طی کنه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

پول داشتم فردا از صف فروش در قیمت 4441 ریال اضافه میکردم یا حتی در 4 درصد منفی.
                    میخوام ببینیم تا کجا میتونند پایین بیارنش،که صف فروش در این قیمت ها براش می چینند؟!
                    فوق فوقش تا 420 تومن میتونه بیاد.بعید میدونم دیگه زیر اون بیاد مگر یه اتفاق سیاسی یا جنگی بیفته که کل بازار رو به فنا بده.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

یه عده مریض به عمد دارند رنج منفی کم حجم میزنند.
                      آخه اگه فروشنده ای چرا منتظر نمیشی در صف خرید بفروشی؟! اگر هم بقصد اینکار رو میکنی تا پایینتر جمع کنی،امیدوارم یکی بیاد با یه رو دست بهت تا صف خرید یه رنچ پرقدرت بزنه تا سهام فروخته شده ات رو بالاتر بخری تا از این غلط ها دیگه نکنی.
                      مردم آزار بیشعور
                      ولیز 2400 تومن صف خرید ما هنوز در ولصنم در 468 تومن فروشنده داریم!خدایا کمی تفکر
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/24, 08:49.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

یه عده مریض به عمد دارند رنج منفی کم حجم میزنند.
                        آخه اگه فروشنده ای چرا منتظر نمیشی در صف خرید بفروشی؟! اگر هم بقصد اینکار رو میکنی تا پایینتر جمع کنی،امیدوارم یکی بیاد با یه رو دست بهت تا صف خرید یه رنچ پرقدرت بزنه تا سهام فروخته شده ات رو بالاتر بخری تا از این غلط ها دیگه نکنی.
                        مردم آزار بیشعور
                        ولیز 2400 تومن صف خرید ما هنوز در ولصنم در 468 تومن فروشنده داریم!خدایا کمی تفکر
                        سلام و عرض ادب و احترام

سال نو سجاد خان بزرگوار مبارک

بهترینها را که همان سلامتی هست برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم

حرص و جوش نخور سجاد خان

مگه به غیر از این هم اصلا انتظاری داری که بازیگر سهم نگذاره سهم رشد کنه!!

مثل همیشه صبور باش عزیز من که نتیجه صبرمان را خواهیم گرفت

یک سری سهم که این همه رشد کرده اند و هیچ بنیادی ندارند رو فقط با آوردن پول پشت آنها و تبلیغ های الکی بالا می بردند که همین الان صف فروش چند صد میلیونی دارند!!

کلیت بازار فعلا خرابه و شاخص کل تا به اینجا حدود 3670 واحد منفیه که به دلایل مختلف نزول بازارهای بورس جهانی به دلیل کم شدن قیمت نفت و همچنین فلزات و تاثیر دهی از ویروس کرونا و عدم خرید سهامداران حقیقی در نوروز همانند همیشه هست

بالاخره ولصنم وصنعت و واتی شو می فروشه و گزارش هاش میاد روی کدال و اونوقت هست که صف های آنچنانی میاد پشت سهم که اون زمان دیگه برای ورود دیر هست

ولساپا نزدیک 20 میلیون صف خرید !! ولیز و وایران صف خرید و آنوقت ولصنم رو داره بازیگرش در منفی میفروشه!

بفروش که مجبوری بالاتر جایگزین کنی !!

وصنعت 47 میلیون صف خرید داره و ولصنم چون میدونه وصنعت ارزشمنده توی این قیمتها نمیفروشه فعلا!!

بعد ولصنمتو داری توی منفی میفروشی!!!
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2020/03/24, 09:21.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب و احترام

حرص و جوش نخور سجاد خان

یک سری سهم که این همه رشد کرده اند و هیچ بنیادی ندارند رو فقط با آوردن پول پشت آنها و تبلیغ های الکی بالا می بردند که همین الان صف فروش چند صد میلیونی دارند!!

کلیت بازار فعلا خرابه و شاخص کل تا به اینجا حدود 3670 واحد منفیه که به دلایل مختلف نزول بازارهای بورس جهانی به دلیل کم شدن قیمت نفت و همچنین فلزات و تاثیر دهی از ویروس کرونا و عدم خرید سهامداران حقیقی در نوروز همانند همیشه هست

بالاخره ولصنم وصنعت و واتی شو می فروشه و گزارش هاش میاد روی کدال و اونوقت هست که صف های آنچنانی میاد پشت سهم که اون زمان دیگه برای ورود دیر هست

ولساپا نزدیک 20 میلیون صف خرید !! ولیز و وایران صف خرید و آنوقت ولصنم رو داره بازیگرش در منفی میفروشه!

وصنعت 47 میلیون صف خرید داره و ولصنم چون میدونه وصنعت ارزشمنده توی این قیمتها نمیفروشه فعلا!!

درود بابک عزیز
                          سال نو مبارک عزیز.
                          من صبورم،من بخاطر خودم نمیگم.میترسم یه عده از دوستان جو گیر بشند بخاطر یه نوسان 5درصد سهم رو بفروشند بعد از سهم جا بمونند وگرنه من دقیق میدونم اینا چه بازی در میارند.
                          ولی حیف پول دستم نیست یه رو دستی به اینا بزنم.
                          ده بیست میلیارد تومن داری،قرض بده یه رو دست به اینا بزنم.البته امسال سالی که مقروض ،قرض پس نمیده،ها
                          :D

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

درود بابک عزیز
                            سال نو مبارک عزیز.
                            من صبورم،من بخاطر خودم نمیگم.میترسم یه عده از دوستان جو گیر بشند بخاطر یه نوسان 5درصد سهم رو بفروشند بعد از سهم جا بمونند وگرنه من دقیق میدونم اینا چه بازی در میارند.
                            ولی حیف پول دستم نیست یه رو دستی به اینا بزنم.
                            ده بیست میلیارد تومن داری،قرض بده یه رو دست به اینا بزنم.البته امسال سالی که مقروض ،قرض پس نمیده،ها
                            :D

خدا شاهده ارزش وقت گذاشتنها و معرفی و بررسی سهام توسط شما اینقدر بالاست که پول و تشکر نمیتونه جوابگوی آنها باشه !!

فعلا که توی این زمانه میلیارد هم دیگه ارزش نداره و ملک نوساز توی مناطق سمت مرکز نهران متری 30 تومان داره معامله میشه و یه واحد 150 متری میشه 4.5 میلیارد تومان !!!

واقعا پول ایران بی ارزش شده و خنده دار این هست که پول افغانستان از ایران ارزشمند تره !!!

افسوس که اقتصاد ایران را به چنین وضعی کشاندند و روزانه دارند میلیاردها تومان اسکناس بدون پشتوانه چاپ می کنند !!

من فعلا پول نقد ندارم ولی خدا شاهده قسمتی از سود ولصنم و وصنعتم را تقدیم شما می کنم

شما کافیه شماره کارت بدی

خودت می دانی که چقدر دوستت دارم و بارها ازتون خواستم هر چه خواستی فقط کافیه امر کنی

در ضمن اونی که می خواد بفروشه بگذارید بفروشه . اصلا بازار بورس همینه و اگر فرضا فردی اشتباه نکنه تجربه کسب نمیکنه

همه می دانند که شما هر سهمی معرفی کردی به تارگت و هدف خودش رسیده و بالاتر از اون هم دیده

سیمانیها الان کجا هستند! کفرا و کتوکا و اخابر و ثتران و هزاران سهم دیگر الان کجا هستند!!

بکهنوج رو روی چند معرفی کردی شما که الان روی 2600 تومان صف خرید میلیونی داره و دوستان تازه دارند به اون وارد می شوند!!! فکر کنم محدوده 700 تومان بود!!

حالا شما دوست عزیز ولصنمت رو بفروش ( توجه کن که سجاد خان روی 300 تومن ولصنم رو معرفی کردند)

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

خدا شاهده ارزش وقت گذاشتنها و معرفی و بررسی سهام توسط شما اینقدر بالاست که پول و تشکر نمیتونه جوابگوی آنها باشه !!

فعلا که توی این زمانه میلیارد هم دیگه ارزش نداره و ملک نوساز توی مناطق سمت مرکز نهران متری 30 تومان داره معامله میشه و یه واحد 150 متری میشه 4.5 میلیارد تومان !!!

واقعا پول ایران بی ارزش شده و خنده دار این هست که پول افغانستان از ایران ارزشمند تره !!!

افسوس که اقتصاد ایران را به چنین وضعی کشاندند و روزانه دارند میلیاردها تومان اسکناس بدون پشتوانه چاپ می کنند !!

من فعلا پول نقد ندارم ولی خدا شاهده قسمتی از سود ولصنم و وصنعتم را تقدیم شما می کنم

شما کافیه شماره کارت بدی

خودت می دانی که چقدر دوستت دارم و بارها ازتون خواستم هر چه خواستی فقط کافیه امر کنی

در ضمن اونی که می خواد بفروشه بگذارید بفروشه . اصلا بازار بورس همینه و اگر فرضا فردی اشتباه نکنه تجربه کسب نمیکنه

همه می دانند که شما هر سهمی معرفی کردی به تارگت و هدف خودش رسیده و بالاتر از اون هم دیده

سیمانیها الان کجا هستند! کفرا و کتوکا و اخابر و ثتران و هزاران سهم دیگر الان کجا هستند!!

بکهنوج رو روی چند معرفی کردی شما که الان روی 2600 تومان صف خرید میلیونی داره و دوستان تازه دارند به اون وارد می شوند!!! فکر کنم محدوده 700 تومان بود!!

حالا شما دوست عزیز ولصنمت رو بفروش ( توجه کن که سجاد خان روی 300 تومن ولصنم رو معرفی کردند)
                              شوخی کردم بابک جان.مرسی از لطف و توجه شما.ارادت
                              سهم خوب راه خودش رو میره.بنده هم وارد جریانت رنج مثبت و منفی نمیشم.
                              من خریدهام رو انجام دادم و منتظر بازدهی هستم.حالا اینا هر چقدر فیلم و ادا میخواند در بیارند،باکی نیست چون زمان بنفع سهامداران ولصنم هست
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/24, 09:50.

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

سلام و عرض ادب و احترام

حرص و جوش نخور سجاد خان

سلام و وقت به خیر و تبریک مجدد سال نو به شما و دیگر دوستان

اگه منظورتون با سهم غگل هست و اون رو بی بنیاد می پندارید واقعاٌ باید به این همه سال فعالیت شما تو بورس ایران انگشت تعجب به دهان گرفت و این رو میتوان در تمامی سهامی که افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داشتن مشاهده کرد و این خودش بنیادی ترین دلیل میتونه باشه اونم سهمی که سود ده هست و سهامدار عمده اون همیشه ار سهم حمایت کرده و در بازگشایی هم همه اینو دیدن !!!

حالا منظور شما از این صحبت و به حاشیه کشیدن سهم غگل رو نمیدونم
                                با تمام احترامی که برای شما و کلیه کاربران قائل هستم نظر شما رو اشتباه میدونم و اگر دلیلی مستند بر بی بنیاد بودن غگل دارید ارائه بدید تا ما هم هوشیار بشیم و از این سهم دوری کنیم!!!
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X