لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    با سلام
    200 تومان اگر بگردد باید شورت و شلوار و همه چیز را فروخت و تک سهمش گشت.فعلا با این زالوصفت بازی ها اگر 300 هم بگردد تعجب نمی نمایم.ولی آنجا هم یک پله سنگینتر خواهم خرید.هرچه بگردد باید نام ولصنم به عنوان شلواردرآوردنده ترین سهم تاریخ بورس ایران در گینس ثبت گردد.خدا به همه ما که تازه آمدیم و آن قبلی ها که خاک برسرگشتند صبر عنایت بفرماید.
    با تشکر
    مرگ بر زالوصفتان
    در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    امام قلی ...

قرار نیست هرکسی در بورس سود کند ...

اگر هر کسی سود می برد ، بورس نبود ...

۵ درصد در بورس سود می برند و ۹۵ درصد زیان ...

نمونه اش را دیدیم کاربرانی ثاخت ۵۰۰ تومانی خریدند ! و آن سهم پوکیده را با خودرویی قیاس زدند ...

ندانستند که همه ی مردم انبوه ساز شده اند و ثاخت و بقیه ول معطل هستند ، در خالی که همه ی مردم خودروساز نیستند ...

این هم یک نکته ی کنکوری تا آن ذهن فسیل شده ات قدری جلا یابد و بدانی که بهرام را نمی توانی تخریب کنی ، و در توان تو نیست .. همچنانکه قبلی ها هم نتوانستند ....

درود بر با مرامان و قدرشناسان ...

تنها کاربری که اطلاعات دست اول و رانتی در این سایت به رایگان در اختیار همه ی خوانندگان گذاشت و سعی در غلط اندازی نکرد و از جیب رفقا سواری نگرفت بنده بودم ...
    در ضمن خودت باش و کپی کار نباش ( منظورم خرید و فروش سهم است )

بدرود ...

امام قلی ...

ظاهرا ریش سفید تالار هستی که احترام ریش سفیدان واجب است ...

.................................................. ........................................

این تحلیل تقدیم به ریش سفید تالار ...

کف سهم همین جاست ...

موج 5 نزولی تمام شد ... تمام

بزن بیخ گوش سهم ( محکم بزن )

خودم هم کمکت می کنم فردا

.

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
      سهم واقعا خوبی هستش نمی دونم چرا اینجوری شده.

فکر کنم حقوقی بخاطر افزایش سرمایه عمدا این سهم رو پایین کشیده . روند نزولی احتمالا تا 200-250 هم میارن پایین

/////////////

از روند سهم متوجه حیله حقوقی شدم. بررسی کنید لطفا، دقیقا مدتی قبل از اینکه درخواست افزایش سرمایه بیاد رو کدال، سهم از قیمت های بالای 1000 تومن شروع به ریزش کرده تا این نقطه. این روند نشون میده حقوقی میخواد سهام را مفت جمع کنه و اون افزایش سرمایه ای که اعمال میشه را در دراز مدت برای خودش کنه.

خدا نکند افزایش سرمایه تایید شود، در غیر اینصورت برای مدت 2 الی 3 سال سهم را در قیمت های بسیار پایین نگه میدارند.
      به حرف های حمایتی دروغین توجه نکنید. در صفر تابلو هم حمایت نمیکنند
      بنابراین خرید ممنوع. مگر در حوالی 200 تا 250 تومن و به دید 2 ساله

اگر افزایش سرمایه تایید نشود، خواهید دید سهم چگونه رشد میکنه
      نمونه اش سهم هایی که افزایش سرمایه از انباشته دادند را نگاه کنید، الان خیلی حال و روز بدی دارند.امیر مسعودpampo@
      درود..
      با قیمت روز واتی 950 تومان...به ازای هر سهم ولصنم فقط 225 تومان...واتی میرسد...سود انباشته 170 تومان...فقط این دو قلم میشه 395 تومان...خود ولصنم هم اشانتیون..
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

سهم واقعا خوبی هستش نمی دونم چرا اینجوری شده.

فکر کنم حقوقی بخاطر افزایش سرمایه عمدا این سهم رو پایین کشیده . روند نزولی احتمالا تا 200-250 هم میارن پایین

/////////////

از روند سهم متوجه حیله حقوقی شدم. بررسی کنید لطفا، دقیقا مدتی قبل از اینکه درخواست افزایش سرمایه بیاد رو کدال، سهم از قیمت های بالای 1000 تومن شروع به ریزش کرده تا این نقطه. این روند نشون میده حقوقی میخواد سهام را مفت جمع کنه و اون افزایش سرمایه ای که اعمال میشه را در دراز مدت برای خودش کنه.

خدا نکند افزایش سرمایه تایید شود، در غیر اینصورت برای مدت 2 الی 3 سال سهم را در قیمت های بسیار پایین نگه میدارند.
        به حرف های حمایتی دروغین توجه نکنید. در صفر تابلو هم حمایت نمیکنند
        بنابراین خرید ممنوع. مگر در حوالی 200 تا 250 تومن و به دید 2 ساله

اگر افزایش سرمایه تایید نشود، خواهید دید سهم چگونه رشد میکنه
        نمونه اش سهم هایی که افزایش سرمایه از انباشته دادند را نگاه کنید، الان خیلی حال و روز بدی دارند.امیر مسعودpampo@
        هرچند در این بازار هر احتمالی وجود دارد و برخلاف نظر برخی که از بالای دو هزار تومان شروع به افت کرد و مدام انتظار برگشت داشتند ولی تا اینجا کار بیش از ۸۰ درصد سقوط کرده( در آن زمان بکسی میگفتی میشود ۳۷۰ فحش میدادن)! اما الان به قیمت خوبی رسیده و گزینه بدی نیست و یکی از گزینه های من هم است که اواخر هفته قبل یک پله در منفی خریدم
        اگر افت کند بازهم میخرم. اینجا ترسی ندارد و اصل افت و بدبختیش طی شده. در مورد افزایش سرمایه هم بنظر نکته مثبت سهم است.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• meisam317
          ستاره دار(6)
          • Mar 2013
          • 639

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          200 تومن ؟!
          نه 200 تومن بازم زیاده،چطوره بگیم 100 تومن؟!نه بابا اونم زیاده،بگیم 50 تومن؟!با 50 تومن راضی میشید؟!
          حرف مفت که کنتور نمیندازه.
          200 تومن!!!
          کسی دوزار سواد داشته باشه میدونه ارزش این سهم چقدر بالاست.
          فقط ارزش روز واتی 270-280 تومنه ،حالا کاری با سود انباشته 170 تومنیش ندارم.
          اون وقت یه بیسواد صحبت از هدف 200 تومنی میکنه.
          جناب اروم بورس شما قله های رفیع و بلند سواد بورسی ، تحلیل تکنیکال رو فتح کردین و بنده اصلا در حد شاگردی شما هم نیستم .

منظورم از 200-250 تومن هم شدت حقه بازی ، حیله گری ، مفت خری و نامردی حقوقی های این سهم بود و گرنه همون 2000 تومن واسه این سهم زیاد نیست.

از حضور شما و بقیه دوستان عذرخواهی میکنم ، سعی میکنم ادبیات نوشتاری من طوری باشه که باعث رنجش اساتیدی مثل شما و سایر دوستان نشه .

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

جناب اروم بورس شما قله های رفیع و بلند سواد بورسی ، تحلیل تکنیکال رو فتح کردین و بنده اصلا در حد شاگردی شما هم نیستم .

منظورم از 200-250 تومن هم شدت حقه بازی ، حیله گری ، مفت خری و نامردی حقوقی های این سهم بود و گرنه همون 2000 تومن واسه این سهم زیاد نیست.

از حضور شما و بقیه دوستان عذرخواهی میکنم ، سعی میکنم ادبیات نوشتاری من طوری باشه که باعث رنجش اساتیدی مثل شما و سایر دوستان نشه .
            برادر من روی خطاب من در اون پست ،شما نبودید با اون شخصی هستم که شما مطلبش رو از سهام یاب کپی کردین.ایشون در سهام یاب حرف های نامربوط و گمراه کننده زیادی در مورد ولصنم میزنه.من به ایشون گفتم بیسواد نه شما.
            بابت سوتفاهم پیش اومده عذر میخوام.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

امام قلی ...

قرار نیست هرکسی در بورس سود کند ...

اگر هر کسی سود می برد ، بورس نبود ...

۵ درصد در بورس سود می برند و ۹۵ درصد زیان ...

نمونه اش را دیدیم کاربرانی ثاخت ۵۰۰ تومانی خریدند ! و آن سهم پوکیده را با خودرویی قیاس زدند ...

ندانستند که همه ی مردم انبوه ساز شده اند و ثاخت و بقیه ول معطل هستند ، در خالی که همه ی مردم خودروساز نیستند ...

این هم یک نکته ی کنکوری تا آن ذهن فسیل شده ات قدری جلا یابد و بدانی که بهرام را نمی توانی تخریب کنی ، و در توان تو نیست .. همچنانکه قبلی ها هم نتوانستند ....

درود بر با مرامان و قدرشناسان ...

تنها کاربری که اطلاعات دست اول و رانتی در این سایت به رایگان در اختیار همه ی خوانندگان گذاشت و سعی در غلط اندازی نکرد و از جیب رفقا سواری نگرفت بنده بودم ...
              در ضمن خودت باش و کپی کار نباش ( منظورم خرید و فروش سهم است )

بدرود ...
              با سلام
              بهرام خان بیخودی توهم تخریبت را توسط من برندار. من کاری به کار کسی مگر زالوصفت بازی دربیاورد در این انجمن تا کنون نداشته ام.شما هم استثنا نمی باشی و اگر قصد تخریبت را داشتهم الان مثل برخی از انجمن غیبت صغری و بعد کبری می نمودی.بدان که قطعا در ید قدرتم بود که بر زمین گرمت بکوبم.ذهنم هم فسیل نگشته است و هر وقت در این سن و سال اندازه من دارایی حلال گونه داشتی و عقل و دستت همزمان کار کرد که کلیک خرید و فروش را درست بزنی بیا با هل من مبارز بگو. من دیگر کارم تمام است. اینقدر در این فروم بحث و مجادله ننمایید و در عوض سهام شیرده را نام ببرید.
              با تشکر
              مرگ بر زالوصفتان
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

با سلام بر بدبختان و توسری خوردگان و به خاک سیاه بنشسگان در ولصنم
                من که چند بار نوسان گرفتم و پایم در گل نتپید اما عاقبت گول چشم و ابرویش را خوردم و سهامدار گشتم یک چند درصدی در ضرر می باشم.اما خدا به داد در این سمت از قبل ماندگان برسد که پنداری کف ندارد.آخر بازار که برخی سهام در حال جمع گشتن بودند این بی حیا تازه داشت تشکیل صف فروش می داد. ابر و کذا داستان بود. این دیگر بارش و سیل نمی باشد بلکه سونامی می باشد که بند رخت و شورت و شلوار و خانه و همه چیز را با خودش کند و جارو نمود و رفت. با این حال این مژده را نیز بدهم که همانگونه که سونامی در ژاپن علیه السلام می آید و بعدش باز آنجا را از روز اول بهتر می سازند سرنوشت این ولصنم هم همینگونه خواهد گشت. شاید مدتی این جفتک و لگدها و پایین رفتن ولو تا 250 هم مستمر باشد اما در نهایت مانند رخش رستم با یک جست و خیز خودش را بالا می کشد.فعلا اما وصلنم مانند یک خر مرده گشته است که هر کس می رسد در جاده یک لگد به نعشش می کوبد.
                با تشکر
                مرگ بر زالوصفتان
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• e_abrishamchi
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 131

ولصنم نمونه ای بارز از قتل عام بی رحمانه سهامدارانش در بازار سرمایه ...
                  تاریخ 23/09/1399 قیمت سهم 1100-1198 تومان
                  تاریخ 23/09/1400 قیمت سهم 342 تومان و همچنان با صف فروش در حال معامله ... !
                  قیمت سهم در تاریخ 26/11/1399 قبل از مجمع عادی سالیانه در محدوده 1162-1219 تومان بسته شد و سود نقدی 55 تومان تقسیم گردید...
                  سهم در تاریخ 02/12/1399 بازگشایی شد و در صفوف فروش قفل بدون معامله (یا حداقل معامله با حجم اندک) به مدت 4 ماه قرار گرفت و در تاریخ 15/04/1399 به قیمت 953 تومان مورد معامله قرار گرفت و تا تاریخ 28/06/1400 در بازه 700 الی 800 به مدت 2 ماه و نیم خرید و فروش سهم انجام میگردید.
                  استارت مجدد ریزش آبشاری سهم از تاریخ 30/06/1400 به زیر 700 تومان رقم خورد و فعلا تا تاریخ امروز 23 آذر 1400 در محدوده 340 تومان قرار گرفته است.
                  جمع سهامداران درصدی 78.42% و شناوری سهم 21.58% می باشد !!!
                  تقریبا نزدیک به دو ماه دیگه مجمع عادی سالیانه برگذار خواهد شد و قیمت سهم همچنان بی رحمانه درحال نزول بدون منطق و خشن
                  ولصنم نمونه ای از برگ تاریخ سهامداری تقریبا 10 ماهه بود که همچنان درحال زخمی کردن و قتل عام سهامداران مظلومش

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

با سلام
                    اگر شب اول قبر مانند سهامداری در ولصنم می باشد خدا به داد امام قلی خان برسد.صدای راک و روک استخوان سهامدارن به گوش می رسد. سهمی که شیرده نباشد با استخوان سهامدار همین کار را می نماید.با این میزان شلواردرآمدگی ولصنم باید مهیای میانگین کم نمودن در 250 باشیم.صابون پیچ شیراز کف بهتری نسبت به ولصنم دارد. لعنت به لحظه ای که ایستادم تا روی این نعش درب و داغان سکه ای بیندازم.
                    با تشکر
                    مرگ بر زالوصفتان
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• e_abrishamchi
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 131

#ولصنم

✳️ #مرحله_دوم از روند #افزایش_سرمایه

❇️ #اظهارنظر #حسابرس و #بازرس_قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیئت مدیره درخصوص #افزایش_سرمایه

✅ #درصد_افزایش_سرمایه : 100%

✅ محل تامین #افزایش_سرمایه :

▪️ #سود #انباشته

?۱۳:۴۹ ? ۱۴۰۰/۰۹/۳۰

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10181

توی ایران هر چی مفت باشه برای خریدش بیشتر ناز میکنند.ایرانیا عاشق گرون خریدن هستند.
                        اصلا تصورشون اینه که هر چی گرون باشه باکیفیت هست بخاطر همون فکر میکنند هر چی ارزون باشه بی کیفیته.
                        380 تومن نخر انشالله بالای 700 تومن میخری.اون وقت خریدش برات راحت تره.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

امام قلی ...

.................................................. ........................................

کف سهم همین جاست ...

خودم هم کمکت می کنم فردا

درود بر امام قلی خان

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

مرز 84 درصد ریزش ...!!!

.

نظر

• آريانا
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 599

امام قلی ...

کف سهم همین جاست ...

خودم هم کمکت می کنم فردا

درود
                              کاری به وضعیت الان ندارم ولی اونجا وقت زدن محکم تو گوشش نبود.

نظر

• e_abrishamchi
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 131

#ولصنم
                                اطلاعیه 1400/10/12
                                *ليزينگ صنعت و معدن*
                                شرکت اصلی 12 ماهه منتهی به 1400/09/30 (حسابرسی نشده) مبلغ ۵۰۳ ریال سود به ازای هر سهم محقق نمود.
                                62 درصد کاهش سود نسبت به دوره ی مشابه سال گذشته

نظر

در حال کار...
                                X