لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

21.7 میلیارد تومن درآمد محقق شده در اردیبهشت ماه.
    گزارش عالی داده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• e_abrishamchi
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 133

#ولصنم

در فروردین 72 اردیبهشت 217 میلیارد ریال درآمد داشته و در مجموع 5 ماهه 612 میلیارد ریال درآمد داشته است.

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

بدون توضيح
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1544

آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1544

جزئیات آگهی

شماره روزنامه: ۲۲۴۸۱ تهران
            شماره صفحه روزنامه: ۳۷
            تاریخ روزنامه: ۱۴۰۱/۳/۴
            شماره نامه اداره ثبت: ۱۴۰۱۳۰۴۰۰۹۰۱۰۲۱۷۰۲
            تاریخ نامه اداره ثبت: ۱۴۰۱/۳/۱
            آگهي تغييرات شرکت ليزينگ صنعت و معدن شرکت سهامي عام به شماره ثبت ۲۸۷۸۸ و شناسه ملي ۱۰۱۰۰۷۴۲۴۸۶
            آگهي تغييرات شرکت ليزينگ صنعت و معدن سهامي عام به شماره ثبت ۲۸۷۸۸ و شناسه ملي ۱۰۱۰۰۷۴۲۴۸۶
            به استناد صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده مورخ ۱۷/۰۱/۱۴۰۱ و مجوز شماره ۲۹۹۶۴/۰۱ مورخ ۰۸/۰۲/۱۴۰۱ بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و مجوز شماره ۰۰۶ / ۸۳۸۲۱۷ / ۰۱۹ مورخ ۲۰/۰۱/۱۴۰۱ سازمان بورس و اوراق بهادار تصميمات ذيل اتخاذ شد :
            سرمايه شرکت از مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ريال به مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ريال منقسم به ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰ سهم ۱۰۰۰ريالي با نام از طريق سود انباشته افزايش يافته و ماده مربوطه در اساسنامه به شرح فوق اصلاح و ذيل ثبت از لحاظ افزايش سرمايه در تاريخ فوق الذکر تکميل امضاء گرديده است.

هفته ديگه افزايش سرمايه ها قابل دريافته.

نظر

• e_abrishamchi
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 133

#ولصنم
              آگهی ثبت افزایش سرمایه

آگهی ثبت افزایش سرمایه شرکت ليزينگ صنعت و معدن - نماد: ولصنم

با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-00A-261 مورخ 1400/12/14 بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1401/01/17 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 2,000,000 میلیون ریال به‌مبلغ 4,000,000 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 2000000 میلیون ریال ، ) در تاریخ 1401/03/01 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

نظر

• e_abrishamchi
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 133

شرکت لیزینگ صنعت و معدن #ولصنم از فعالسازي سقف اعتباري ٣٠٠ ميلياردي با شرکت مديران خبر داد.

فعالسازی اعتبار ٣٠٠ میلیارد ریالی با شرکت صنایع خودروسازی مدیران، این رویداد ١٢ ریال سود هرسهم را در دوره مالی منتهی به ١۴٠١/٠٩/٣٠ فراهم می آورد.

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1544

سلام
                  افزايش سرمايه ها نشست تو پرتفو.
                  احتمالا امروز عرضه ها زياد ميشه.
                  بازار خراب هم مزيد بر علت.
                  چند روزي زمان ميبره متعادل بشه.

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

به چند روز نكشيد و صف جمع شد.
                    فرصت خريد پله اي.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در حال فشار برای شکست خط روند نزولی در قیمت 300 تومن.
                      صف خرید فردا یا تثبیت بالای قیمت های 310 و 315 تومن میتونه بما اطمینان بده که خط روند نزولی شکست شده.
                      بی سر و صدا تا حالا یه 90 درصدی از کف اومده بالا.
                      اعتقاد دارم میتونه بالا بره ولی ممکنه پرنوسان بالا بره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Si@v@sh
                        Banned
                        • Jan 2022
                        • 210

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        در حال فشار برای شکست خط روند نزولی در قیمت 300 تومن.
                        صف خرید فردا یا تثبیت بالای قیمت های 310 و 315 تومن میتونه بما اطمینان بده که خط روند نزولی شکست شده.
                        بی سر و صدا تا حالا یه 90 درصدی از کف اومده بالا.
                        اعتقاد دارم میتونه بالا بره ولی ممکنه پرنوسان بالا بره.

دوست عزیز قسم میخوردی دلار به ۱۸تومن میرسه.چی شد پس؟هنوزم امیدوار باشیم یا نه؟ی نمودار تکنیکالی هم واسه دلار رسم کن

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                          دوست عزیز قسم میخوردی دلار به ۱۸تومن میرسه.چی شد پس؟هنوزم امیدوار باشیم یا نه؟ی نمودار تکنیکالی هم واسه دلار رسم کن
                          اولا من دوست شما نیستم زیرا نه شما رو می شناسم نه علاقه ای هم به شناخت شما دارم برای من دوستی تعریف دیگه ای داره و به هر کسی نمیتونم بگم دوست عزیز.
                          در مورد دلار هم من قسم نخوردم که دلار میشه 18 تومن ،گفتم میشه 19 تومن، اونم وقتی بود که دلار روی 28.5 تومن معامله میشد که تا 25.5 هم افت کرد یعنی افت بالای ده درصد ،الان هم دلار 32.7 تومنه که 14 درصد از قیمت نظر من بالاتر رفته.
                          اما در مورد پیش بینی هام قرار نیست به کسی حساب پس بدم اصلا الان میگم دلار میشه یه ریال .شما هم بیا بگو دلار میشه یک میلیون تومن.بمن چه؟و پیش بینی من هم بشما چه؟
                          اگه خیلی نگران اینی که افرادی با پیش بینی من دلارهاشون رو فروختند و نگران اوضاع اون هایی .نگران اونا نباش اونا باز دستشون به دهنشون میرسه شما بیشتر نگران صدها آدمی باش که روزانه از کنارشون رد میشی و توی سطل زباله دنبال عذا میگردند.نگران اونایی باش که با بالا رفتن دلار در خرید دارو های خارجی مجبورند تن فروشی کنند،نگران اون پدرانی باش که با بالا رفتن دلار،در برآورد کردن هزینه های زندگی شرمنده زن و بچه هاشون میشند.ای کاش همه مثل من میومدند و از دلار 19 تومنی حرف میزدند و وارد خرید و فروش دلار نمی شدند و کمی اوضاع اقتصادی مملکت رو اینطور بحرانی نمی کردند.
                          بنده آزادم در مورد سهام نظرم رو بگم اینکه برخی هاشون درست درنیاد و یا ممکنه اصلا همشون غلط دربیاد ،یه اتفاق معمولی هست زیرا من یک انسان هست و اشتباه در بین صدها پست ارسالی امری عادیست ضمن اینکه من تعهد نداده ام که همه نظراتم درست دربیاد از کسی هم پولی نگرفتم که بابت اون پاسخگو باشم. توی امضام هم ذکر شده با پست های بنده معامله نکنید چون امکان اشتباه هست.
                          ولی افرادی مثل شما که خارج گود نشستید و از صبح تاشب دنبال غلط های دیگران هستید و مدام به این و اون گیر میدید که فلانی این حرفت درست در نیاد اون یکی درست درنیومد شماها ویروس های این فروم هستید.شماها کسانی هستید که مدام انرژی منفی برای کاربران در سایت پخش میکنید و فضای فروم رو بسمت همه چیز باید صد درد صد درست باشد سوق میدید در حالیکه خودتون حتی قادر به برداشتن کوچکترین قدم مثبتی برای کاربران در سایت نیستید فقط بلد نق بزنید.ایراد بگیرید،مسخره بکیند و کاربران رو فراری بدید.
                          اگه خیلی ادعاتو ن میشه یه تاپیک بزنید و در مورد آینده قیمتی بیست سهم ،نظرتون رو بگید و بعد اجازه بدید تا زمان شما رو قضاوت کنه اون وقت خواهیم دید که شماها چند مرده حلاجید.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/06/14, 09:49.

نظر

• BOURSY
                            مدیر سایت
                            • Nov 2010
                            • 249

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                            درصورت تکرار بحث های حاشیه ای مدت طولانی تری مسدود خواهید شد.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

سلام خدمت همه دوستان
                              بخصوص آقا سجاد چون دیدم شما تسلط بیشتری در این سهم دارید خواستم بپرسم ولصنم آیا سهامدار شکلر هست؟ من نگاه کردم فقط شیران و تاپیکو سهامدار هست ولی یجای خواندم ولصنم از فروش شکلر سود کرده.
                              شکلر هم که 100 درصد افزایش سرمایه از انباشته داشت و الان 400 ساخته تا دی ماه 800 تومان را با سرمایه قبل خواهد داشت
                              ارادتمند همه
                              آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2022/06/14, 10:38.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                سلام خدمت همه دوستان
                                بخصوص آقا سجاد چون دیدم شما تسلط بیشتری در این سهم دارید خواستم بپرسم ولصنم آیا سهامدار شکلر هست؟ من نگاه کردم فقط شیران و تاپیکو سهامدار هست ولی یجای خواندم ولصنم از فروش شکلر سود کرده.
                                شکلر هم که 100 درصد افزایش سرمایه از انباشته داشت و الان 400 ساخته تا دی ماه 800 تومان را با سرمایه قبل خواهد داشت
                                ارادتمند همه
                                درود بر شما
                                دو سال پیش شکلر زیاد داشت،که فروخت و 31 میلیارد تومن هم سود کرد.

نظر

در حال کار...
                                X