لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
    سلام و ارادت اروم جان
    خوبي.
    چقدر كم پيدائي؟هنوز ولصنم رو داري؟
    سلام از ماست
    ممنونم دوست عزیز
    ولله شرایط سایت طوریه که آدم نظری نده بهتره.هر نظری بدی یکی میاد مسخره میکنه یکی میاد توهین میکنه یکی میاد شخصیتت رو زیر سوال میبره خلاصه ساکت بودن بهتره.
    در مورد ولصنم هم من صفخات قبل عرض کردم ولصنم دارم منتها مال خواهرم هست ،داده دست من.
    با احتساب افزایش سرمایه 100 درصدی از انباشته تا الان یه گین بالای 200 درصدی از کف داشته.ممکنه کمی در این قیمت ها بازی کنه ولی من فکر میکنم توان رسیدن به 700 تومن رو بصورت پرنوسان داشته باشه،البته فکر کنم در قیمت های قعلی یه مقاومت داشته باشه ،ضمن اینکه ماه دیگه میره مجمع سالیانه و معمولا در پرداخت سود خیلی خوش حساب هست و ظرف یک ماه یا 1.5 ماه ،سود رو پرداخت میکنه ولی اگر شرایط بازار صعودی باشه اینم صعودی میشه. در کل سهم بدی نیست خوبه.یادمه مدیرعاملش در مجمع پارسال میگفت حذف قرعه کشی خودرو برای سودآوری ما خوبه.
    بنظر من با رعایت حد ضرر سهامداری بد نباشه.توی مجمع پارسال هم صحبت از افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها یکی از سهامداران سوال کرد مدیرعاملش گفت پیگیریم،اینم اگه عملی بشه برای رشد قیمت سهم خوبه.ضمن اینکه بلوک واتی هم همچنان هست که قرار بود بفروشند چون بانک مرکزی میگفت فقط باید کار لیزینگی بکنید نه سهامداری حتی میگفتند تا شهریور ماه فرصت داده اند ولی خبری نشد.بهرحال شرکت بدی نیست و سودآوری خوبی از عملیات لیزینگ در میاره.
    بهرحال نظرم من اینه.نمیدونم نظرم در مورد روند قیمت چقدر درست در میاد ولی شما با استراتژی خودتون معامله کنید تا خدای نکرده شرمنده نشیم.
    ممنونم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نادر کاظمی
      ستاره دار(1)
      • Jul 2018
      • 794

ولصنم فرصت خرید /:.yead.:/
      کمی استراحت کنه مقاومتشا میشکنه و ادامه صعود....:.thumbsupsmileyanim
      مپنا/خاور/اتکام

نظر

• نادر کاظمی
        ستاره دار(1)
        • Jul 2018
        • 794

ولصنم اصلاح فرصت ورود برای ادامه رشد<:-p
        مپنا/خاور/اتکام

نظر

• نادر کاظمی
          ستاره دار(1)
          • Jul 2018
          • 794

حقوقی خوب میخرد، جای نگران نداره/:.yead.:/
          مپنا/خاور/اتکام

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

بگمانم یه خبرهایی توی سهم هست حجم معاملات خیلی بالا رفته.
            مثل اینکه برخی ها زودتر باخبر شده اند.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نادر کاظمی
              ستاره دار(1)
              • Jul 2018
              • 794

170 میلیون حجم بازم صف خرید:.thumbsupsmileyanim
              مپنا/خاور/اتکام

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

چه میکنه این ولصنم.خیلی پرقدرت میخرند.
                بنظرم یا بحث فروش بلوک واتی هست یا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی هاست

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1544

من خودم هم ديگه شك كردم.
                  چه خبره تو اين سهم؟
                  شايعه بود كه واتي مي خواد شيران رو بفروشه.واتي 5 همت كاسب ميشه.
                  500 ميليارد درآمد از اينجا داره.
                  خود بلوك واتي هم 1 همت ميشه.
                  با سود انباشته جمع كنيم در مياد تقريبا 2 همت.
                  يعني 500 تومان براي هر سهمي.
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

ولصنم واقعا خنده داره! منفی ۷ ، و قیمت ۵۶۶ تومن!! بزودی میبینمتون توی صف خرید.
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• seraj
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2012
                      • 2064

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                      ولصنم واقعا خنده داره! منفی ۷ ، و قیمت ۵۶۶ تومن!! بزودی میبینمتون توی صف خرید.
                      جناب نجاتی شما یک کاربر قدیمی و با کوله باری از تجربه هستید هرچند که اینجا کسی از رو دست کسی خرید نمیکنه و هر کس مسول خرید فروشش هست اما ممکنه تازه واردین با این جمله شما اقدام به خرید کنند شاید از نظر جنابعالی هنوز سیگنال فروش صادر نشده ولی ممکنه محل مناسبی هم برای خرید نباشه با عنایت به اینکه سهم در عرض ده ماه سود 200 درصدی داده . تورو خدا سعی کنیم باعث زیان کسی نشیم . ارادتمند جنابعالی .
                      آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2023/01/29, 09:53.
                      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                        جناب نجاتی شما یک کاربر قدیمی و با کوله باری از تجربه هستید هرچند که اینجا کسی از رو دست کسی خرید نمیکنه و هر کس مسول خرید فروشش هست اما ممکنه تازه واردین با این جمله شما اقدام به خرید کنند شاید از نظر جنابعالی هنوز سیگنال خرید صادر نشده ولی ممکنه محل مناسبی هم برای خرید نباشه با عنایت به اینکه سهم در عرض ده ماه سود 200 درصدی داده . تورو خدا سعی کنیم باعث زیان کسی نشیم . ارادتمند جنابعالی .
                        درسته و حق با شماست. من بلند مدتی هستم و ممکنه با روحیه بعضی افراد سازگار نباشه .
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نادر کاظمی
                          ستاره دار(1)
                          • Jul 2018
                          • 794

فقط فرصت برای جامانده ها...../:.yead.:/
                          مپنا/خاور/اتکام

نظر

• e_abrishamchi
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 132

لیزینگ صنعت و معدن(#ولصنم)
                            صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 1401/09/30 (حسابرسی شده)

✅ افزایش 25 درصدی درآمد حاصل از عملیات لیزینگ 12 ماهه 1401 در مقایسه با دوره مشابه (از مبلغ 1,079,230 میلیون ریال به مبلغ 1,346,758 میلیون ریال رسیده است)
                            ✅افزایش 65 درصدی سود خالص 12 ماهه 1401 و تحقق سود 479 ریالی به ازاء هر سهم (از مبلغ 1158194 میلیون ریال به مبلغ 1914576 میلیون ریال رسیده است)

نظر

• e_abrishamchi
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 132

#ولصنم سود نقدی به ازای هر سهم به مبلغ 250 ریال

نظر

• e_abrishamchi
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 132

#مجمع
                                #ولصنم

?به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت لیزینگ صنعت و معدن با حضور حداکثری صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آنها برگزار شد.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅شرکت ۱۵ ملک دارد که ۶ ملک هنوز فروخته نشده است‌ و امسال این ۶ ملک هم تعیین تکلیف می‌شوند. با شرکای تجاری خود به دنبال راهکاری هستیم تا در آینده، طی مذاکرات این مزایده انجام شود.

✅با توجه به بررسی‌های انجام شده و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور، میزان تسهیلات قابل پرداخت برای سال ۱۴۰۲ حدود ۲هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

✅حفظ سهم بازار موجود و تلاش برای توسعه و تنوع بخشیدن به آن، بازنگری در برنامه‌ریزی استراتژیک و تدوین سند توسعه و طرح تجاری شرکت، افزایش راندمان و کارایی و تجهیز منابع مالی از راه‌های گوناگون و بهبود وضعیت وصول مطالبات از جمله برنامه‌های آینده شرکت است.

✅در شرکت اهواز فانوس، کارخانه‌ای موجود بوده که در حال انجام کارهای عملیاتی است. در ملک الیگودرز هم سند تک برگی تهیه شده و در حال برگزاری مزایده است.

✅مطالعه سیر تکاملی لیزینگ در کشورهای پیشرفته و بومی‌سازی آنها، اشاعه فرهنگ لیزینگ در جامعه و آشنا ساختن اذهان با این واژه، مطالعه فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری و بررسی و طراحی مدل و ارزیابی ریسک سیستماتیک و غیر سیستماتیک از جمله طرح‌های توسعه شرکت لیزینگ صنعت و معدن است.

✅شرکت در نظر دارد از محل سود انباشته افزایش سرمایه بدهد، اما بانک‌مرکزی موافقت نکرده است.

✅یکی از وجوه متمایز ولصنم این است که به دلیل داشتن املاک زیاد می‌تواند از محل این دارایی‌ها تجدید ارزیابی انجام‌ دهد.

✅شرکت در نظر دارد برای وارد شدن به موضوع ساختمان نیز بررسی‌هایی انجام دهد.

✅رئیس مجمع به هیئت مدیره توصیه کرد شعبی که پویایی لازم را در کشور ندارند، جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها تعطیل شوند.

نظر

در حال کار...
                                X