پتروشيمي مارون ( مارون )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hose
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 44

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پتروشيمي مارون(مارون1)، پس از ارائه اطلاعات واقعي، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد، امروز يكشنبه مورخ 22/02/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران

هدف میان مدت مارون چند است؟

نظر

• metitondar
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 443

کسی میدونه چرا اینجوری باز شد ؟! X-(

نظر

• کامل
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 558

صورتهای مالی میاندوره ای12 ماهه منتهی به1391/12/30(حسابرسی شده)

5752ریال سود خالص محقق شده است .

نظر

• ashna
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 37

570 تومان تقسیم کرد . مبارکه سهامداراش
          گزارش تکمیلی مجمع پتروشیمی مارون

تاریخ ایجاد در 12 خرداد 1392 نوشته شده توسط خبر بورس

مجمع پتروشیمی مارون با شرکت 98.9% سهامداران و یک ساعت تاخیر نسبت به آگهی و تقسیم 570 تومان سود نقدی به پایان رسید.
          به گزارش خبر بورس ، مجمع عادی سالیانه شرکت پتروشیمی مارون سهامی عام که قرار بود در ساعت 15 در سالن همایش های نیایش برگزار شود ، با یک ساعت تاخیر در ساعت 16 شروع شد و تا ساعت 19:30 ادامه یافت. ریاست مجمع ، دکتر عمرانی نماینده سهام عدالت بودند و با حضور 98.9% مجع رسمیت یافت. مجمع با گزارش مدیرعامل در خصوص عملکرد و طرح های توسعه و پروژه هایی که شرکت سرمایه گذاری نموده است آغاز شد. پس از قرائت بندهای توضیحی حسابرس ، پاسخ ها توسط مدیران شرکت داده شد و از این جهت ذخیره ای در حساب ها لحاظ نشد.
          در خصوص عملکرد تنها 85% خوراک شرکت از سوی شرکت ملی نفت تامین می شود و شرکت کمتر از ظرفیت فعالیت می کند.همچنین شرکت هیچ گونه بدهی ارزی باقیمانده برای سال 92 ندارد.
          در خصوص نرخ خوراک شنیده هایی از افزایش نرخ اتان به 245 دلار بیان شد.
          پس از تصویب صورت های مالی در خصوص تقسیم سود رای گیری شد از سوی رئیس مجمع 550 تومان پیشنهاد شد ، که پس از اعتراض آقای امانی نماینده تاپیکو در خصوص توافق برای تقسیم 570 تومانی در پیش مجمع ، تقسیم 570 تومانی به رای گذاشته شد که تصویب گردید.
          در خصوص پاداش هیات مدیره رقم 600 میلیون تومان تصویب شد و حق الحضور نیز 850 هزار تومان تصویب شد.
          در این مقطع سهامداران حقیقی ، خوشحال از سود نقدی بالا مجمع را ترک کردند ، اما برای تعیین هیات مدیره ، نظر ریاست مجمع رای گیری شفاهی براساس اتلاف های موجود بود که نماینده سازمان بورس مخالفت نمودند.
          پس از آن شرکت های مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران ، ساتا ، پارسان ، صندوق بازنشستگی پس انداز کارکنان نفت ، سهام عدالت بویر احمد و سهام عدالت مازندران کاندید شدند که براساس نتایج به ترتیب ساتا ، مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران ، صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت و سهام عدالت بویر احمد و تاپیکو به عنوان هیات مدیره انتخاب شدند. و پارسان و سهام عدالت استان مازندران به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

شایان ذکر است که پرداخت سود نقدی از طریق شعب بانک ملت صورت می پذیرد . همچنین شرکت پیش بینی سود سال 92 را 5092 ریال اعلام نموده است.

نظر

• hose
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 44

مارون باز شدولی حیف که تو این جو منفی !

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

دوستان از فردا تا برج 6 سود ها پرداخت می شود ایا بردن کارت ملی و برگه سهام کافی است...
              برای کارگزارانی که انلاین هستند برگه سهام چگونه دریافت می شود....
              به صورت فکس اطلاعات امکان پذیر نیست؟
              تعجب نکنید ....من جز یکی دو تا مجمع تا حالا مجمع شرکت نمی کردم و اعتقادی به مجمع هم نداشتم که انگار درست فکر می کردم.....
              ممنون
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• parsa205
                عضو جدید
                • Jan 2012
                • 5

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                دوستان از فردا تا برج 6 سود ها پرداخت می شود ایا بردن کارت ملی و برگه سهام کافی است...
                تعجب نکنید ....من جز یکی دو تا مجمع تا حالا مجمع شرکت نمی کردم و اعتقادی به مجمع هم نداشتم که انگار درست فکر می کردم.....
                ممنون
                از کارگزاری که خریدی می تونی درخواست برگه سهامتو بکنی واست می فرسته. یکی از دوستان امروز واسه گرفتن سود رفته بوده برگه سهام رو خواسته بودند.

نظر

• ashna
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 37

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  ممنون
                  بعضی از کارگزار ها ایمیل می کنند.
                  با شرکت کارگزاری تماس بگیرید و بخواید که برایتون ایمیل کنند. بعدش خودتون پرینت بگیرد و ببرید بانک

نظر

• 3yh
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 265

سلام بر همه دوستان
                    با توصیه و بررسی برادر گلم جناب axy وارد این سهم شدیم.
                    ممنون میشم اگر بزرگان بررسی کنند و نتایج رو انعکاس بدن ... قطعا فکر جمعی نتیجه مطلوب تری داره...

منتظر تحلیل عزیزان هستیم.
                    فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• omidetoop
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 37

مارون تا 2400 اصلاح میشود و در صورت عدم حمایت تا 2200تومن پایین می آید. فعلا برای ورود به سهم زوده.

نظر

• 3yh
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 265

در اصل توسط omidetoop پست شده است View Post
                        مارون تا 2400 اصلاح میشود و در صورت عدم حمایت تا 2200تومن پایین می آید. فعلا برای ورود به سهم زوده.
                        ممنون از بیان دیدگاهتون البته به نظر شما....

اما به نظر من:.........

به زودی بسته میشه و با یه گزارش خوب باز میشه...حتی 3000 تومان هم برای سهم زیاد نیست.
                        سهم توانایی تامین سود بالاتر از 700 تومان رو داره
                        آخرین ویرایش توسط 3yh؛ 2013/07/15, 09:52.
                        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• jamshid
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 29

مارون تعدیل مثبت داره شک نکنید به زودی همه سهام داراشو خوشحال میکنه

نظر

• jamshid
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 29

بفرماید اینهم مارون 5 روز بعد

نظر

• مجتبی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 514

مارون به راحتی تا پایان سال سودی بالای 900 تومان خواهد ساخت، شاید اون سود 1000 تومان باشد. این سهم برای میان مدت بالای 3750 تومان خواهد بود. این قیمت کف بنیادی سهم است.
                              تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                              https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

شرکت پتروشیمی مارون در دوره سه ماهه نخست سال مالی 92 با سرمایه چهار هزار میلیارد ریال معادل 1450 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت و به 24 درصد از پیش بینی ها یش رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت پتروشیمی مارون پیشبینی سود هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 92 را در بهمن و اسفند ماه 91 مبلغ 5092 ریال و در تیر ماه امسال مبلغ 6118 ریال اعلام کرده است و طی دوره سه ماهه منتهی به 31 خرداد ماه امسال با اختصاص 1450 ریال سود به ازای هر سهم معادل 24 درصد از پیش بینی هایش را محقق کرد.

شایان ذکر است این شرکت دلایل تعدیل جزئیات پیش بینی را شامل، افزایش فروش پیش بینی شده ناشی از محاسبه و تعدیل فروش صادراتی با نرخ تسعیر هر دلار مبلغ 32 هزار ریال، افزایش درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها ناشی از افزایش سهم این شرکت (مالک 64 درصد سهام) از سود خالص شرکت پتروشیمی لاله با توجه به عملکرد سه ماهه منتهی به خرداد ماه 92 شرکت یادشده، اعلام کرده است.

گفتنی است مطابق اطلاعات دریافتی نرخ تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی طی 3 ماهه منتهی به 31 خرداد ماه سال جاری به ازای هر دلار مبلغ 35 هزار و 218 ریال اعلام شده است. بر اساس این گزارش هیئتمدیره این شرکت در نظر دارد 80 درصد از سود عملکرد سال مالی 92 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد کند. پیشبینی عملکرد سال مالی 92 در مقایسه با عملکرد واقعی سال قبل شامل افزایش 22 درصدی فروش، افزایش 59 درصدی بهای تمامشده کالای فروشرفته،افزایش 8 درصدی سود عملیاتی و افزایش 6 درصدی سود خالص است. لازم به ذکر است مبلغ یک هزار و 500 میلیارد ریال (به ازای هر سهم مبلغ 375 ریال) از پیش بینی سود سال مالی 92، بابت سهم شرکت پتروشیمی مارون از سود قابل تقسیم سال 92 شرکت پتروشیمی لاله می باشد. "مارون" پیشبینی سود هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 91 را در نخستین پیش بینی مبلغ 3186 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 4246 ریال اعلام کرده بود که مطابق صورت های مالی سالانه حسابرسی نشده در تاریخ 18 اردیبهشت ماه 92 و صورتهای مالی سالانه حسابرسی شده مبلغ 5752 ریال سود به ازای هر سهم محقق شده است.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X