سيمان شرق ( سشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Francis
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 328

پاسخ : سيمان شرق ( سشرق )

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

با اینکه تلاش ناچیزی میکنی اما هنوزم نمیتونی 4 خط بدون توهین بنویسی !

جریان پولی افت و خیز قیمتها نیست !

افت و خیز قیمتها یا نوسان در همه بازارها هست !

به نوسان بازار هم نمیگن تکنیکال !

بعید میدونم در کتابی یا متن تکنیکالی اشاره شده باشه به این که تکنیکال یعنی پول درشت کجا میره !؟؟؟

تعریف تکنیکال تا اونجایی که من میدونم چیز دیگری است ! و بیشتر به رفتار معامله گران در گذشته بستگی دارد که الگوهای قیمتی رو در یک سهم یا یک بازار شکل میده !

حالا چه جریان خاص پولی موجود باشد در بازار چه نباشد ! چه پول درشت باشد ! چه نباشد ! مهم رفتار معامله گران است !

بنده هم میدانم که تکنیکال در مثبت و منفی جواب می دهد چون رفتار و واکنش معامله گران در مثبت و منفی وجود دارد !

اما برخی فقط دنبال جریان پولی حرکت می کنند و مدعی تحلیل تکنیکال هستند ! برای همین در منفی نمی توانند رفتار جریان پولی را پیش بینی کنند ! اینجاست که جواب نمیده !

البته تقصیر از تکنیکال نیست ! از مدعیان تکنیکال است که با دنباله روی از جریان پولی به دروغ مدعی تحلیل تکنیکال می شوند !

درضمن خیلی از تحلیلهای تکنیکال هم به دلیل تغییر رفتار معامله گران در بازار فیل می شوند ! که اینم خیلی ربطی به پول درشت و ریز و جریان پولی ندارد !
    به نظر میاد شما حرف حقی رو که میشنوی ناراحت میشی فک میکنی توهین کردن بهت!

حالا کی گفته جریان پولی یعنی افت و خیز قیمت ها که شما تکذیبش میکنی؟!

این رفتار بازار که شما میگی یعنی چی؟ به دست به سینه نشستن نیست که، رفتار توی بازار مالی یعنی خرید و فروش. از اونجا که طی خرید و فروش یه پولی هم جابجا میشه پس رفتار بازار متناسب میشه با جریان پولی. حالا من با سرمایه بسیار محدود به اندازه حقوقی ها میتونم تأثیرگذار باشم؟ صددرصد نمیتونم. پس اون پولهای درشته که رفتار کلی بازار رو تعیین میکنه و چون تحرک پذیری پولهای درشت پایینه تکنیکال به ما کمک میکنه که متوجه حرکتشون بشیم.

ربطی به منفی و مثبت نداره، مشکل از بازار ماس که فقط باید بالا بره تا معامله گر سود کنه پس تو ناخودآگاهش علاقه داره روند صعودی ببینه و نسبت به منفی ها جبهه داره. پس منفی ها رو اصلاح میبینه نه یه روند نزولی و زمانی دیگه متقاعد میشه که شاید دیر شده باشه.

همه میدونن رفتار معامله گران خیلی خیلی مهمه اما شما تعریف رفتار رو جدا از جریان پولی میدونی. احتمالاً بازار به این حساسه که معامله گر ها دست تو دماغشون بکنن یا نه! اینم تعریف جالبیه :)):))

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
      به نظر میاد شما حرف حقی رو که میشنوی ناراحت میشی فک میکنی توهین کردن بهت!

حالا کی گفته جریان پولی یعنی افت و خیز قیمت ها که شما تکذیبش میکنی؟!

این رفتار بازار که شما میگی یعنی چی؟ به دست به سینه نشستن نیست که، رفتار توی بازار مالی یعنی خرید و فروش. از اونجا که طی خرید و فروش یه پولی هم جابجا میشه پس رفتار بازار متناسب میشه با جریان پولی. حالا من با سرمایه بسیار محدود به اندازه حقوقی ها میتونم تأثیرگذار باشم؟ صددرصد نمیتونم. پس اون پولهای درشته که رفتار کلی بازار رو تعیین میکنه و چون تحرک پذیری پولهای درشت پایینه تکنیکال به ما کمک میکنه که متوجه حرکتشون بشیم.

ربطی به منفی و مثبت نداره، مشکل از بازار ماس که فقط باید بالا بره تا معامله گر سود کنه پس تو ناخودآگاهش علاقه داره روند صعودی ببینه و نسبت به منفی ها جبهه داره. پس منفی ها رو اصلاح میبینه نه یه روند نزولی و زمانی دیگه متقاعد میشه که شاید دیر شده باشه.

همه میدونن رفتار معامله گران خیلی خیلی مهمه اما شما تعریف رفتار رو جدا از جریان پولی میدونی. احتمالاً بازار به این حساسه که معامله گر ها دست تو دماغشون بکنن یا نه! اینم تعریف جالبیه :)):))
      شما در پست قبلی نوشتی افت و خیز قیمتها جمع میشه میشه تکنیکال !

نوشتی تکنیکال دقیقا منظورش اینه که ببینه پول درشت کجا میره !

منظور من از جریان پولی ، جریان پول معمول در بازار نیست ! نوشتم جریان پولی خاص !

یا پول سیاسی ! یا پول هوشمند به قول جناب ایرج !

در صورتیکه تکنیکال اگر این جریان پولی خاص هم در بازار نباشد کار خودش را می کند ! پس ربطی به جریان پولی و پول درشت و این چیزها ندارد !

جریان پولی میتونه روی نتایج حاصل از تکنیکال تاثیر بذاره ! اما خود تکنیکال نیست !

تکنیکال در بازاری که 100 میلیارد ارزش معاملاتش هست برقراره ! در بازاری که 1000 میلیارد ارزش معاملاتش هست هم برقراره !

پس نیازی نیست جریان پولی خاصی در بازار باشد تا تکنیکال جواب بده ! چون تکنیکال با رفتار معامله گران و تشکیل الگوهای قیمتی سر و کار داره !

مثلا 10 سال پیش که ارزش معاملات به مراتب کمتر از الان بود تکنیکال نبود در بازار ! الان که جریان پولی خاص در بازار هست تکنیکال داریم !

قطعا اینگونه نیست !

روند مثبت و منفی در ذات بازار هست، ربطی هم به تکنیکال و غیره نداره !

اساتید تکنیکال زیادی در سایت هستند البته ! میتونی تعریف دقیق تکنیکال را از اونها بپرسی !

نظر

• Francis
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 328

یا پول سیاسی ! یا پول هوشمند به قول جناب ایرج !

در صورتیکه تکنیکال اگر این جریان پولی خاص هم در بازار نباشد کار خودش را می کند ! پس ربطی به جریان پولی و پول درشت و این چیزها ندارد !

جریان پولی میتونه روی نتایج حاصل از تکنیکال تاثیر بذاره ! اما خود تکنیکال نیست !

تکنیکال در بازاری که 100 میلیارد ارزش معاملاتش هست برقراره ! در بازاری که 1000 میلیارد ارزش معاملاتش هست هم برقراره !

پس نیازی نیست جریان پولی خاصی در بازار باشد تا تکنیکال جواب بده ! چون تکنیکال با رفتار معامله گران و تشکیل الگوهای قیمتی سر و کار داره !

مثلا 10 سال پیش که ارزش معاملات به مراتب کمتر از الان بود تکنیکال نبود در بازار ! الان که جریان پولی خاص در بازار هست تکنیکال داریم !

قطعا اینگونه نیست !

روند مثبت و منفی در ذات بازار هست، ربطی هم به تکنیکال و غیره نداره !

اساتید تکنیکال زیادی در سایت هستند البته ! میتونی تعریف دقیق تکنیکال را از اونها بپرسی !
        همین جریان پولی که میگی یا افت و خیز قیمتها، همه اینها جمع میشه و میشه تکنیکال!
        شما انگار اون چیزی که دوست داری رو میبینی! این یه مثالش.

مثال دیگه اش اینه که پول درشت تو بازار از نظر شما پول سیاسی و انتخاباتیه. پول درشت معنیش کاملاً مشخصه که یعنی بازیگرهای عمده بازار. شما میای رو یه چی یه اسم اشتباه میذاری بعد کلاً زیر سوال میبریش!

من به اندازه کافی مطالعه کردم و میکنم شما بهتره یه فکری برای معنی کلمات و اصطلاحاتی که به کار میبری بکنی که بعداً مجبور نشی تبصره روش بزنی بگی منظورم جریان پولی خاصه!

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

شما انگار اون چیزی که دوست داری رو میبینی! این یه مثالش.

مثال دیگه اش اینه که پول درشت تو بازار از نظر شما پول سیاسی و انتخاباتیه. پول درشت معنیش کاملاً مشخصه که یعنی بازیگرهای عمده بازار. شما میای رو یه چی یه اسم اشتباه میذاری بعد کلاً زیر سوال میبریش!

من به اندازه کافی مطالعه کردم و میکنم شما بهتره یه فکری برای معنی کلمات و اصطلاحاتی که به کار میبری بکنی که بعداً مجبور نشی تبصره روش بزنی بگی منظورم جریان پولی خاصه!
          تعریف تکنیکال را از منابعی که در مطالعاتت ! از آنها استفاده میکنی بنویس اینجا !

ببینیم چقدر پول درشت ! توش هست !

جریان پولی خاص را در پستهای قبلی نوشتم شما توجه نکردی ! فکر میکنی تبصره هست !!!

نظر

• Francis
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 328

تعریف تکنیکال را از منابعی که در مطالعاتت ! از آنها استفاده میکنی بنویس اینجا !

ببینیم چقدر پول درشت ! توش هست !

جریان پولی خاص را در پستهای قبلی نوشتم شما توجه نکردی ! فکر میکنی تبصره هست !!!
            این پست شماره 171 شماس تاریخ 3 آبان:

وگرنه با
            فشار پول هر سهمی بالا میره ! ولو اینکه کارخانه یا شرکت مربوطه اصلا تعطیل باشه !

ایشونم که دلیل نمیگه برای همینه ! چون فقط با
            فشار جریان پولی حرکت میکنه !

جریان پول از این گروه میره تو اون گروه ! پست میزنن که آقا فلان سهم کولاک کرده ! 70 درصد پوشش 6 ماهه ! حالا چقدر سودش هست ؟ 10 ریال مثلا !!!

شما اون "خاص" هاش رو به من نشون بده!

و یهو از پست شماره 182 که امروز درج فرمودید بصورت یهویی تبصره خاص بهش افزوده میشه!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

این پست شماره 171 شماس تاریخ 3 آبان:

شما اون "خاص" هاش رو به من نشون بده!
              اینکه بحث هفته قبل هست، امروزکه جواب شما رو دیدم متوجه شدم شما جریان پولی مد نظر منو با جریان معمول بازار اشتباه گرفتی !

و اونو ربط میدی به نوسان رایج بازار !

در حالیکه منظور من از جریان پولی جریانی بودکه در بازار جریان سازی میکند ! مثل پولی که در خودرویی ها رنج می کشید !

برای همین در اولین پستی که امروز در جواب نوشته شما گذاشتم اشاره کردم به جریان پولی خاص !

هیچ تبصره ای هم در کار نیست !

جریان پولی مد نظر من همان است که برخی مثل شما و دوستانت دنبال آن می دوید !

و اسم این دویدن دنبال جریان پولی را گذاشته اید تکنیکال !

البته شما مدعی هستید با مطالعه این اسم رو انتخاب کردید !

که قرار شد سند این مطالعه رو هم منتشر کنید برای دوستان !

نظر

• Francis
                عضو فعال
                • Jan 2016
                • 328

اینکه بحث هفته قبل هست، امروزکه جواب شما رو دیدم متوجه شدم شما جریان پولی مد نظر منو با جریان معمول بازار اشتباه گرفتی !

و اونو ربط میدی به نوسان رایج بازار !

در حالیکه منظور من از جریان پولی جریانی بودکه در بازار جریان سازی میکند ! مثل پولی که در خودرویی ها رنج می کشید !

برای همین در اولین پستی که امروز در جواب نوشته شما گذاشتم اشاره کردم به جریان پولی خاص !

هیچ تبصره ای هم در کار نیست !

جریان پولی مد نظر من همان است که برخی مثل شما و دوستانت دنبال آن می دوید !

و اسم این دویدن دنبال جریان پولی را گذاشته اید تکنیکال !

البته شما مدعی هستید با مطالعه این اسم رو انتخاب کردید !

که قرار شد سند این مطالعه رو هم منتشر کنید برای دوستان !
                تلاش مذبوحانه ای میکنی برای موجه جلوه دادن خودت!

کما اینکه پذیرفتی اشتباه گرفته بودی و اونی که به شما گفته بودن یه پول دیگه بوده نه اون پول معمولی که تو بازار هست اما باز هم مقاومت میکنی و اشتباه کردن رو به دیگران نسبت میدی :)):))

من به تعابیر شما کاری ندارم چون خودت اعتراف کردی که یه چیز دیگه ای رو از یه اصطلاح معمول برداشت میکنی پس اگر دوست داری بهش بگی دنبال جریان پولی دویدن (
                که اینجا معلوم نیست جریان پولی معمولی منظورته یا جریان پولی خاص یا فردا تبصره دیگه ای واسش میاری) یا هر چیز دیگه ای مختاری!

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

تلاش مذبوحانه ای میکنی برای موجه جلوه دادن خودت!

کما اینکه پذیرفتی اشتباه گرفته بودی و اونی که به شما گفته بودن یه پول دیگه بوده نه اون پول معمولی که تو بازار هست اما باز هم مقاومت میکنی و اشتباه کردن رو به دیگران نسبت میدی :)):))

من به تعابیر شما کاری ندارم چون خودت اعتراف کردی که یه چیز دیگه ای رو از یه اصطلاح معمول برداشت میکنی پس اگر دوست داری بهش بگی دنبال جریان پولی دویدن (
                  که اینجا معلوم نیست جریان پولی معمولی منظورته یا جریان پولی خاص یا فردا تبصره دیگه ای واسش میاری) یا هر چیز دیگه ای مختاری!
                  اونکه استاد شماست ! خودش میدونه جریان پولی چیه ! و چجوری دنبالش میدوه تو بازار !

البته اونم اعتراف به این دنباله روی براش سخته !

شما هم دنباله رو استاد !

راستی اگر خودت نمیدونی تعریف تکنیکال رو ازش بپرس و اینجا منتشر کن !

نظر

• Francis
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 328

اونکه استاد شماست ! خودش میدونه جریان پولی چیه ! و چجوری دنبالش میدوه تو بازار !

البته اونم اعتراف به این دنباله روی براش سخته !

شما هم دنباله رو استاد !

راستی اگر خودت نمیدونی تعریف تکنیکال رو ازش بپرس و اینجا منتشر کن !
                    کی؟؟

آخیییی نگار!

قهوه ای بیشتر بهت میاد جای آبی از قهوه ای استفاده کن بیشتر شبیه مرادت
                    ا.ن بشی!

بزن به صحرای کربلا بالاخره شاید فرجی شد :)):))

نظر

• هوای تازه
                      عضو فعال
                      • Jan 2016
                      • 738

امروز توی سشرقح اولش حقوقی 10.5 میلیونی عرضه کرد بعدش دید هرچی میفروشه بازم میخرن احساس کرد داره سرش کلا میره و بیخیال عرضه شد و در نهایت از اونجا به بعد فقط 800 هزار تا فروخت
                      امروز میانگین هر خریدار 305 هزار تا سشرقح خریدن و فروشنده میانگین 205 هزار تا فروخت البته اگر آمار حقوقی رو کم کنیم میانگین هر نفر 166 هزار تا فروش داشته که نشان از قدرت خریدار امروز داره

نظر

• mkarimi_mavad
                        ستاره دار (1)
                        • Dec 2015
                        • 121

سهم خوبیه و تاحالا که هر چی خریدم برام خیر داشته. این دفعه هم 103 نومن خریدم تا الانم خدارا شکر خوب بوده هم قیمت خودش و هم حق تقدمای مجانی که بهمون داد. ستران هم خوب سهمیه تو سیمانیا. و تا حالا 40 درصد داده فک کنم تو اصلاحی که در پیش داره یه فرصت خرید خوبی بده. ما که همچنان سهامداری میکنیم باهاشون:.thumbsupsmileyanim

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                          امروز توی سشرقح اولش حقوقی 10.5 میلیونی عرضه کرد بعدش دید هرچی میفروشه بازم میخرن احساس کرد داره سرش کلا میره و بیخیال عرضه شد و در نهایت از اونجا به بعد فقط 800 هزار تا فروخت
                          امروز میانگین هر خریدار 305 هزار تا سشرقح خریدن و فروشنده میانگین 205 هزار تا فروخت البته اگر آمار حقوقی رو کم کنیم میانگین هر نفر 166 هزار تا فروش داشته که نشان از قدرت خریدار امروز داره
                          نحوه معاملاتش قابل توجه بود
                          تحریک فروشنده های حقیقی سشرقح به فروش کاملا مشخص بود ولی به نظر آمد زمان بازار اجازه نداد تا 2 میلیون آخر رو هم خریدار جمع کنه
                          احتمالا فردا هم تقاضا در سشرقح زیاد خواهد بود
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• che guevara
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 92

افزایش قیمت سیمان

به گزارش پول‌نیوز انتظارها همچنان برای اعلام قیمت نهایی سیمان ادامه دارد و در حالی که ۲۴ روز از آخرین وعده اعلام قیمت نهایی سیمان می‌گذرد، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان اعلام کرد که بر اساس گزارش شرکت حسابرس، افزایش قیمت سیمان تا ۱۵ درصد توجیه‌پذیر است.

متعادل سازی قیمت سیمان و رساندن آن به مصوبات سال ۱۳۹۳ هدفی بود که انجمن سیمان را مدت‌ها برای تنظیم بازار، حذف تخفیفات و تعیین قیمت‌های منطقی به تکاپو وا داشته بود که در نهایت در مهرماه سال جاری دبیر این انجمن اعلام کرد که برنامه‌های تنظیم بازار به ثمر نشسته و تخفیفات سیمانی تقریبا به صفر رسیده و قرار بود تا اعلام قیمت نهایی این محصول در جلسه مدیران عامل صنعت سیمان پس از قرائت گزارش شرکت پیمانکار حسابرس که مسئولیت بررسی اسناد مالی و ترازنامه‌های شرکت‌های سیمانی را بر عهده داشت، صورت گیرد اما بعدتر اعلام شد که گزارش شرکت حسابرس به جلسه مدیران عامل نرسید و علی‌رغم آمادگی‌هایی که وجود داشت قیمت‌گذاری سیمان همچنان به تعویق افتاد.

در پیگیری‌های انجام شده در خصوص آخرین وضعیت قیمت گذاری این صنعت معدنی استراتژیک، عبدالرضا شیخان - دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان- عنوان کرد که گزارش شرکت حسابرس به انجمن تحویل شده است که بر اساس محتوای آن افزایش ۱۴ تا ۱۵ درصدی سیمان توجیه‌پذیر اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه همه چیز برای منطقی‌سازی قیمت‌ها مهیاست، اظهار کرد: معتقدیم نباید چندان فشاری به مصرف‌کنندگان وارد کنیم و در نظر داریم درصدی پایین‌تر از سطح توجیه اعلام شده را به عنوان قیمت نهایی به تصویب برسانیم که البته لازم است مجددا این موضوع در جلسه‌ این هفته‌ در کمیته ویژه ستاد تسهیلات اقتصاد مقاومتی مطرح شود تا بتوانیم افزایش جزئی در قیمت‌ها داشته باشیم.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان ادامه داد: خوشبختانه تخفیف‌های سیمان حذف شده و طرح تنظیم بازار و سهمیه بندی در شهریور و مهر به نتیجه رسیده که باعث شده است وضعیت قیمت‌ها بهبود نسبی داشته باشد که در مجموع یک روند بهبود قیمت در بازار در جریان است و می توان گفت تا حدودی منافع کانون سیمان تامین شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه توزیع سیمان در داخل بهبود یافته است، تشریح کرد: در مهرماه حدودا ۲۹ میلیون تن توزیع داخلی بوده که نسبت به قبل بهبود داشته است و در موضوع صادرات نیز در هفت ماهه اول امسال تقریبا نزدیک به هشت میلیون تن سیمان و کلینکر صادر شده است که نسبت به سال گذشته مقداری کاهش دارد و این کاهش به دلیل قطع صادرات به کشور عراق بوده است.

شیخان در ادامه این آمار افزود: در مهرماه کلینکر ۲۱ درصد افزایش صادرات داشته و سیمان نیز ۲۲ درصد کاهش صادرات را تجربه کرد اما در مجموع در این ماه حدود ۴۵۷ هزار تن صادرات کلینکر و حدود ۶۵۰ هزار تن صادرات سیمان صورت گرفت.وی افزود: موفقیت را در حفظ این روند می بینیم و امیدواریم بتوانیم این روند را در آبان‌ماه نیز ادامه دهیم .

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در خصوص تعهداتی که وزارت راه برای خرید دو میلیون تن سیمان در سال جاری برای پروژه‌های عمرانی خود داشته است، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی لیست پروژه‌های خود را تحویل داده و برای هر پروژه اعلام نیاز سیمان صورت گرفته است و منتظریم جلسه‌ای با این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه داشته باشیم که بتوانیم این طرح‌ها را نهایی کنیم و موضوع پرداخت‌های آن را که قرار است از سوی بانک مسکن صورت گیرد، شفاف کنیم.

بر اساس اعلام شیخان، به نظر می‌رسد پروژه جاده‌ای که قرار است به زودی در اسفهان با روکش بتونی احداث شود، اولین پروژه‌ای خواهد بود که از محل خرید دو میلیون تن سیمان تعهد شده توسط وزارت راه به مرحله اجرا می‌رسد.

نظر

• هوای تازه
                              عضو فعال
                              • Jan 2016
                              • 738

سشرقح گارد صف خریدی داره

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                نحوه معاملاتش قابل توجه بود
                                تحریک فروشنده های حقیقی سشرقح به فروش کاملا مشخص بود ولی به نظر آمد زمان بازار اجازه نداد تا 2 میلیون آخر رو هم خریدار جمع کنه
                                احتمالا فردا هم تقاضا در سشرقح زیاد خواهد بود
                                فشار تقاضا بالاست
                                اگر سشرقح صف خرید هم بشه جای تعجب نداره
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X