کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آیا در این قیمتها همچنان توجیه خرید دارد؟ با توجه به سود 30 تومانی و P/e و شفاف سازی شرکت آبا قیمتهای اخیر حبابی نیست؟
با توجه به این که حقوقی ها در این قیمتها خرید نداشته و مقداری نیز فروخته اند آیا همچنان فرصت خرید است یا فروش؟
لطفا اگر دوستانی تحلیل جامعی در ارتباط با شرکت و آینده آن دارند ارائه نمایند.
دوست عزیز - پی یی نسبت به گروه یه جوری ادم رو میترسونه. با توجه وضعیت شرکت و تولید سیمان سفید که حداکثر تا پایان سال به بهره برداری میرسه ارزنده است این رو من نمیگم خیلی از اساتید کارکشته بورس ابن رو میگوند و هنوز هنوز جای رشد دارد
دوست عزیز - پی یی نسبت به گروه یه جوری ادم رو میترسونه. با توجه وضعیت شرکت و تولید سیمان سفید که حداکثر تا پایان سال به بهره برداری میرسه ارزنده است این رو من نمیگم خیلی از اساتید کارکشته بورس ابن رو میگوند و هنوز هنوز جای رشد دارد
سپاس.
من هم از 250 تومان خرید داشتم تا 4697 ریال. تارگت این سهم را چگونه می بینید؟ بی شک افتتاح پروژه سیمان سفید بر سودآوری شرکت بسیار اثر گذار است.آیا تحلیلی در ارتباط با میزان سودآوری این پروژه و اثری که بر eps شرکت دارد موجود هست؟
سیمان شرق جهت اجرای طرح های ایجاد و توسعه در شرکت های سیمان سفید شرق و فرآورده های سیمان شرق برنامه افزایش سرمایه 30 درصدی از محل آورده را در دستور کار قرار داده است .
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
اگه موج شماري بنده درست باشه که با عبور از 240 قابل بررسي هست
در موج 5 به اهداف 480 و 550 (درصورت شکسته شدن 480) بسته به ايمپالس هايي که ساخته ميشه خواهيم رسيد
تارگت زماني رسيدن به اهداف بالا 20 تا 30 روز کاري خواهد بود (با فرض شکست 240 محاسبه شده)
در صورتي که 240 شکسته نشه وارد امواج کارکشن شده ايم
اگه موج شماري بنده درست باشه که با عبور از 240 قابل بررسي هست
در موج 5 به اهداف 480 و 550 (درصورت شکسته شدن 480) بسته به ايمپالس هايي که ساخته ميشه خواهيم رسيد
تارگت زماني رسيدن به اهداف بالا 20 تا 30 روز کاري خواهد بود (با فرض شکست 240 محاسبه شده)
در صورتي که 240 شکسته نشه وارد امواج کارکشن شده ايم
نظر