سيمان شرق ( سشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • peyman_zdfy
    Banned
    • Feb 2013
    • 247

پاسخ : سيمان شرق ( سشرق )

یک استثناء در سیمانیها وجود دارد و آن سیمان شرق است که نمودارش با بقیه فرق دارد و من نمودار تعدیل نشده سشرق را بررسی کرده ام .

در چارت تعدیل نشده سیمان شرق می بینیم که قیمت به کف 300 تومان رسیده است و اگر قیمت به زیر 300 کشیده شود انتظار داریم که در 290 حمایت قوی داشته باشد اما در بدترین حالت 275 تومان را سطح حمایتی با اهمیت سهم میدانیم که نوسان نمای chikou span در اندیکاتور Ichimoku نیز این حمایت را تایید میکند.اما من این سهم را یک زیر خاکی تمام عیار میدانم و هدف از سرمایه گذاری در این سهم راه اندازی قریب الوقوع پروژه سیمان سفید است و خبرهایی که از داخل شرکت بطور غیر رسمی به من رسیده این است که راه اندازی آزمایشی کارخانه شروع شده و احتمال اینکه هر روز این خبر بطور رسمی اعلام شود وجود دارد.نکته دیگر اینکه سال مالی شرکت در پایان شهریور ماه است و شرکت بر اساس قوانین موظف است تا یکماه قبل از پایان سال مالی بودجه سال مالی بعدی را منتشر کند و باز یک احتمال دیگر این است که شرکت تصمیم داشته باشد که افتتاح پروژه را همزمان با اعلام بودجه سال بعد انجام دهد تا مجبور به شفاف سازی قبل از آن نشود.

از طرفی اگر در چارت این سهم دقت کنید یک تفاوت مهم نسبت به دیگر نمادها در این چارت دیده میشود که ما را ترغیب به خرید بیشتر میکند .این تفاوت در اندیکاتور MFI بوضوح دیده میشود و بیانگر ورود نقدینگی به سهم است در صورتیکه در نمادهای دیگر خروج نقدینگی را شاهد هستیم . و باز در اینمورد هم با توجه به اطلاعاتی که دارم چند سرمایه گذار حقیقی با نقدینگی سنگین به آرامی در حال خرید هستند و برای اینکه سهم را در قیمتهای پایین تر بخرند همه نقدینگی را یکجا وارد نمی کنند و تصمیم دارند بدون اینکه بازار متوجه شود کم کم سهم را در رنج منفی خریداری کنند واین را فقط در MFI میتوانیم ببینیم.در اندیکاتور MFI در چارت تعدیل نشده تشکیل کف دوقلو را شاهد هستیم و با توجه به نمودار قیمت اگر دو روز دیگر قیمت سهم روی 300 تومان باقی بماند سیگنال رشد کوتاه مدت قیمت نیز صادر میشود.

حال با توجه به توضیحاتی که دادم نظر من این است که:

اگر سهم دیگری در گروه سیمان دارید با توجه با فعال شدن حد ضرر آن سهم را با سیمان شرق عوض کنید .

اگر سیمان شرق در سبد خود ندارید خرید پله ای را از همین فردا شروع کنید .

اگر سیمان شرق در سبد دارید و حجم آن کمتر از 30 درصد است سعی کنید با توجه به توضیحاتی که داده شد در سطوح حمایتی حجم این سهم را در سبد به 30 درصد سرمایه برسانید.

اگر سیمان شرق را در سبد دارید و حجم آن نیز 30 درصد هست و نقدینگی نیز دارید چنانچه تا قیمتهای گفته شده افت داشت میتوانید در سطوح پایین تر اضافه کنید و افزایش حجم تا 40 درصد سرمایه در قیمتهای زیر 300 بلامانع است. و اگر چنانچه نقدینگی ندارید نگران افت قیمت در این سهم نباشید و سهامداری کنید و چنانچه تاکید دارید که در صورت افت قیمت به زیر 300 حتما" بفروشید و در قیمت پایین تر بخرید حداکثر نصف حجم را در سبد خود نگهدارید و هرگز خالی نکنید.

نظر

• immortal44
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 252

سشرق ، قیمت 650 تمومن رو در اینده نزدیک خواهد دید.( تا 3 آبان امسال)
      آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• peyman_zdfy
        Banned
        • Feb 2013
        • 247

هیچوقت سشرق (سیمان شرق) را خالی نکنید چون هر روز این احتمال وجود دارد که نمادش توسط بورس برای شفاف سازی به خاطر پروژه سیمان سفید متوقف شود .

نظر

• peyman_zdfy
          Banned
          • Feb 2013
          • 247

سشرق با دید میانمدت 6 ماهه سودآور است . بودجه 94 شرکت در مرداد ماه منتشر میشود و خبرهایی که دارم تولید آزمایشی سیمان سفید شروع شده و احتمالا" در پایان ماه رمضان و یا عید فطر رسماافتتاح شود.

نظر

• m-karimnezhad
            عضو جدید
            • Jun 2014
            • 2

با سلام و خسته نباشید
            جدن با این وضعیت بازار تا آبان سشرق به 650 خواهد رسید؟؟؟؟ خریدای من 370 345 328 305 281 تا به امروز بوده ، امروزم که 259 هستش و هر روز بدتر از دیروز، با کلی ضرر و به شدت هم به پولم نیاز دارم و واقعا موندم تا کی این روال ادامه داره/:.sadsmiley.:/

نظر

• peyman_zdfy
              Banned
              • Feb 2013
              • 247

سشرق رسما" راه اندازی خط تولیدش رو اعلام کرده و همانگونه که من در روزهای گذشته پیش بینی کرده ببودم تصمیم دارد در بودجه 94 که تا پایان مرداد ماه باید اعلام شود تاثیرش را محاسبه کند. این سهم تا یکسال دیگه فقط تعدیل مثبت خواهد داشت.

نظر

• peyman_zdfy
                Banned
                • Feb 2013
                • 247

بچه های با غیرت تهران وکرج ساعت 12:30 مقابل تالاربورس اطلاع رسانی کنید لطفا

نظر

• m-karimnezhad
                  عضو جدید
                  • Jun 2014
                  • 2

peyman عزیز تشکر از جوابت
                  همونجور که سشرق اطلاع رسانی کرده در 31/6/93 تاثیر در سود نخواهد داشت و باید دید بلند مدت 1 ساله داشت، ولی من به دید میان مدت حداکثر تا آخر پاییز باهاش هستم و اون موقع به پول نیاز دارم، بنظرت تا اون موقع قیمتش چقدر خواه شد؟ اگه کم بشه که میفرشمش و نوسانگیری میکنم با سهم های دیگه.
                  با تشکر

نظر

• peyman_zdfy
                    Banned
                    • Feb 2013
                    • 247

بسمه تعالی

آگهی پذیرش عاملیت فروش

شرکت سیمان سفید شرق ( سهامی خاص )
                    http://www.sharghwhitecement.com/news_view.php?recid=1

نظر

• peyman_zdfy
                      Banned
                      • Feb 2013
                      • 247

سیمان شرق که ارزش بنیادی آن مربوط به سیمان سفید است اگربالای 270تثبیت شود هدف اول 300 است.تا اول مرداد حق تقدمش بسته میشود و تا پایان مرداد باید بودجه 94 را اعلام کند. سیمان سفیدی که به عربستان پیش فروش شده و قرارداد سنگینی هم هست تا آخر مرداد نصف آن باید تحویل شود و بدون شک روی سود 93 هم موثر خواهد بود.
                      در اصل توسط m-karimnezhad پست شده است View Post
                      peyman عزیز تشکر از جوابت
                      همونجور که سشرق اطلاع رسانی کرده در 31/6/93 تاثیر در سود نخواهد داشت و باید دید بلند مدت 1 ساله داشت، ولی من به دید میان مدت حداکثر تا آخر پاییز باهاش هستم و اون موقع به پول نیاز دارم، بنظرت تا اون موقع قیمتش چقدر خواه شد؟ اگه کم بشه که میفرشمش و نوسانگیری میکنم با سهم های دیگه.
                      با تشکر

نظر

• noora
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 35

سلام
                        دوستان از سغرب هم اطلاعی دارید؟
                        ممنون

نظر

• peyman_zdfy
                          Banned
                          • Feb 2013
                          • 247

شایعاتی مبنی بر جمع کردن سهام سشرق، در حجم های بالا توسط کد حقیقی توسط سرمایه گذاری غدیر به گوش میرسد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

موضوع: اعلامیه پذیره نویسی عمومی

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1393/02/20 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 840,000 میلیون ریال به‌مبلغ 1,092,000 میلیون ریال ، تعداد 233,661,458 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 18,338,542 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
                            مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1393/05/29 لغایت تاریخ 1393/06/07 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
                            شماره حساب بانک شعبه
                            2098105378591 پاسارگاد شعبه خيابان الوند

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

بازگشايي نماد معاملاتي سشرقح 93/6/1 10:29

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي حق تقدم شركت سيمان شرق جهت عرضه 18،338،542عدد حق تقدم استفاده نشده با محدوديت هر دستور خريد حداكثر50،000 عدد (بدون محدوديت نوسان) آماده انجام معامله مي باشد. لازم به ذكر است تنها كارگزار معرف (ناظر) حق تقدم استفاده نشده مجاز به فروش مي باشد و خريداران، حق فروش حق تقدم استفاده نشده را نخواهند داشت (قابليت معامله مجدد را ندارد). همچنين كارگزار خريدار موظف به پرداخت وجه پذيره نويسي حق تقدم خريداري شده مي باشد، لذا خواهشمند است كارگزاران محترم نسبت به اين موضوع دقت نمايند. مديريت بازار

نظر

• poma
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 20

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت سيمان شرق با توجه به تعديل پيش بيني درامد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار

نظر

در حال کار...
                                X