سلام وحید جان بنظرتون اگه بره گره و باز شه تا چه قیمت واسه خرید ارزندست؟
سيمان هگمتان ( سهگمت )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postسلام وحید جان بنظرتون اگه بره گره و باز شه تا چه قیمت واسه خرید ارزندست؟
معمولا وقتی سهم متعادل هست خریدهامو انجام میدم و خیلی کم پیش میاد در صف میرم ولی بنظرم در گره مثبت12 شنبه هم اگر بشه خرید خوبه و جای رشد دارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سهگمت روز فوق العاده ای امروز داشت
بقول یکی از اساتید :
تعویض سهامدار همون چیزی که همیشه کارساز بوده...
5,705,097 سهم جابه جا شد !
خرید حقوقی و گروهی خیلی عالی بود ...
خداکنه تو روزه ای آتی با مشکل حجم مبنا دوبار برخورد نکنیمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postسهگمت روز فوق العاده ای امروز داشت
بقول یکی از اساتید :
تعویض سهامدار همون چیزی که همیشه کارساز بوده...
5,705,097 سهم جابه جا شد !
خرید حقوقی و گروهی خیلی عالی بود ...
خداکنه تو روزه ای آتی با مشکل حجم مبنا دوبار برخورد نکنیم
با سلام
فعلا" یه گره 12 درصدی - مبارکه
به نظر من تازه این اول راهه
افزایش قیمت ها که بیاید این سهم با 20% افزایش قیمت سیمان 150 تومان و با 40% افزایش قیمت 200 تومان سود می سازه
صادارات هم زیاد داره
این قیمت در مقایسه با قیمت سایر سهم های سیمانی مفت هستش
مثل اینکه به غیر دو سه نفر تو این سایت کسی سهامدار این سهم نیست
آقا وحید که فروختند موندیم من و شما
نظر
-
سیمان هکمتان سود هر سهم سال مالی منتهی به 30/10/92 خود را همان پیش بینی قبلی یعنی 788 ریال اعلام کرده است که این سود البته بدون افزایش نرخ اخیر سیمان می باشد.ضمنا شرکت جهت تسعیر بدهی های ارزی از نرخ مرجع استفاده کرده است.شرکت در سه ماهه منتهی به 31/1/92 نیز معادل 23 درصد سود پیش بینی شده را پوشش داده استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
امروز تا آخر وقت تا ده برابر حجم مبناي سيماني ها داده خواهد شد مگر اينكه ديگه حقوقي خيلي خام باشه (حقيقي تا يكشنبه صبر كن)
اگر ببينيد سيمان سفيد ني ريز وقتي كه اصلا سيمان رشد نكرده بوو حجم را نمي داد الان اومده دوبرابر حجمش را داده ببين چه چيزي پشت پرده هست. بزودي سيمان سفيد ني ريز 800تومان خواهد شد افت شديد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postمردم چششون به صف خرید و فروش
اول صبح حاضر نمی شدند در مثبت یک درصد هم بخرند تا صف شد 1,500,000 تا صف درست شد
p/e الان سهم برابر 3 می باشد
اگر 20% نرخ سیمان اضاف شود در صورت ثابت ماندن نرخ سایر عوامل از جمله بهای تمام شده و... به ازای هر سهم 67 تومان به سود هر سهم اضاف خواهد شد
که در اینصورت سود هر سهم به 145 تومان خواهد رسید
ا
اگر 40 % نرخ سیمان اضاف شود در صورت ثابت ماندن نرخ سایر عوامل از جمله بهای تمام شده و... به ازای هر سهم 130 تومان به سود هر سهم اضاف خواهد شد
که در اینصورت سود هر سهم به 200 تومان خواهد رسید
دلیل اقبال بازار به گروه سیمان اینه
در این بین سهگمت سهمی که هیچ رشدی نکرده تازه نسبت به قیمت های 3-4 ماه پیش افت هم داشته
با سلام
دوستان این مطلب برای 27 فرودین 92 می باشد
یادش بخیر تو فرودین نشستم سود تمام سیمانی ها با فرض افزایش نرخ سیمان حساب کردم
همین 4 تا سیمانی گرفتم سشمال 140 سهگمت 240 سفارس 160 سکرما 670 قبل از مجمع
بیشتر سود هایی که حساب کتاب کردم الان داره یکی پس از دیگری روی کدال می اید
سبهان 800 تومان سهگمت 200 تومان سفارس 65 تومان سکرما 160 تومان و... همه رو حساب کردم ولی الان یادم نمی اید
اما بعد از مدتی حدود یک ماه به تحلیل خودم خیانت کردم سهگمت رو روی 400 سشمال رو 188 سفارس رو 180 و سکرما رو 580 بعد از مجمع از دست دادم
فقط یه 4000 تا سشمال افزایش سرمایه از قدیم دارم که بعلت ناچیز بودن نرفتم برگه اش بگیرم ببرم سپرده گذاری
الان قیمت ها دود از کله ادم در می اره سهگمت 640 صف خرید سنگین - سکرما 1000 تومان سشما 350 تومان و...
مبارک سهامدارن صبورش باد
نظر
-
جناب شفافسازی
با درود
باور دارم و باور کنید همین قیمتهای الان سیمانیها 2 تا 3 ماه دیگه جوک میشه و خاطره
سیمانیها در حال پیمودن راهی هستند که 2 سال پیش قندیها پیمودند
جایی که قنیشا 100 تومنی یکنفس تا 1300 رفت و ...
در این میان نظر ویژه ای به سدور و ساراب نیز داشته باشیدسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postامروز تا آخر وقت تا ده برابر حجم مبناي سيماني ها داده خواهد شد مگر اينكه ديگه حقوقي خيلي خام باشه (حقيقي تا يكشنبه صبر كن)
اگر ببينيد سيمان سفيد ني ريز وقتي كه اصلا سيمان رشد نكرده بوو حجم را نمي داد الان اومده دوبرابر حجمش را داده ببين چه چيزي پشت پرده هست. بزودي سيمان سفيد ني ريز 800تومان خواهد شد افت شديد.
:))
نظر
-
دوست من بنظرت سیمانی ها هنوزم جای رشد دارند؟
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوستان این مطلب برای 27 فرودین 92 می باشد
یادش بخیر تو فرودین نشستم سود تمام سیمانی ها با فرض افزایش نرخ سیمان حساب کردم
همین 4 تا سیمانی گرفتم سشمال 140 سهگمت 240 سفارس 160 سکرما 670 قبل از مجمع
بیشتر سود هایی که حساب کتاب کردم الان داره یکی پس از دیگری روی کدال می اید
سبهان 800 تومان سهگمت 200 تومان سفارس 65 تومان سکرما 160 تومان و... همه رو حساب کردم ولی الان یادم نمی اید
اما بعد از مدتی حدود یک ماه به تحلیل خودم خیانت کردم سهگمت رو روی 400 سشمال رو 188 سفارس رو 180 و سکرما رو 580 بعد از مجمع از دست دادم
فقط یه 4000 تا سشمال افزایش سرمایه از قدیم دارم که بعلت ناچیز بودن نرفتم برگه اش بگیرم ببرم سپرده گذاری
الان قیمت ها دود از کله ادم در می اره سهگمت 640 صف خرید سنگین - سکرما 1000 تومان سشما 350 تومان و...
مبارک سهامدارن صبورش باد
نظر
-
در اصل توسط future پست شده است View Postدوست من بنظرت سیمانی ها هنوزم جای رشد دارند؟
با سلام
اینکه جای رشد دارند یا نه هیچکس با اطمینان نمی تواند بگوید
سکرما با سود 120 تومان رو 170-380 می فروختند الان بالای 1000 تومان صف خریده
سهگمت با سود 90 تومان رو 240 می فروختند الان بالای 600 تومان گیر نمی آید
و تمام سهم های سیمانی همینطور ......
سود 50 % رشد کرد قیمت ها بالای 200% رشد کردند
اگر من می دونستم رشد خواهند کرد سهگمت رو در 400 - سشمال رو در 188 تومان نمی فروختم
فعلا" صف خریدند و رشد می کنند ولی حواستون باشه
نظر
نظر