سيمان فارس و خوزستان ( سفارس )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

    #211
    امروز درصد این سهم رو تو سبدم بردم بالا. به نظرم پایینی نداره دیگه.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

    نظر

    • محمد حاجیلو
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 113

      #212
      در اصل توسط محمد حاجیلو پست شده است View Post
      نقل از تالار همسایه :

      نوشته شده توسط hajilo137

      امروز منتظر برگشت سفارس هستیم،آخر بازی کسانی که حاضرند در منفی بفروشند هست.

      کم کم باید منتظر شروع روند رشد سفارس باشیم.شاید یک رنج 8% ای بزنه!
      نوشته شده توسط Araz2012
      حاجیلو جان معاملات سفارس رو داریییییی؟؟؟

      چه خبره تو این سهم !!!



      سلام
      ببخشید دیر شد،امروز همش تو کارگزاری بودم و بعدش هم تا الان مهمانی
      معاملات با حجم بالای 10 میلیون در امروز نشان دهنده قدرت حمایت یاد شده بود،چند روز فکر کنم با شیب ملایم روی این حمایت بخوبی بمونه و بشینه و بعد از خشک شدن با شتاب بیشتر به سمت تارگت های بعد خواهد رفت.

      راستی رنج 8% هم خیلی خوب رفت و برگشت فعلا فشار فروش بی تحلیل ها و ترسو ها نمی گذارد خیلی سریع پا بگیره،باید منتظر خالی شدن عرضه از فروشنده ها باشیم بعد مسلما طی یک هفته به اولین تارگت خواهد رسید.
      بلاخره این غول هم حرکت کرد
      مبارک سهامدارانش

      /:.happysmiley:./
      [FONT=Tahoma]

      [/FONT]

      نظر

      • arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

        #213
        مبارک سهامدارش
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

        نظر

        • رها519
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 173

          #214
          کوتاهی دست سیمانی ها تا ارزش جایگزینی
          در شرایط فعلی که بسیاری از صنایع با رشد قابل توجهی در قیمت سهام خود رو به رو بوده اند، آنچه از اهمیت زیادی برخوردار است، شناسایی و بررسی صنایع و شرکت هایی است که هنوز از فضای مناسبی برای رشد قیمتی سهام خود برخوردار بوده و با ارزش های ذاتی خود فاصله قابل قبولی دارند.
          بر اساس گزارش بورس نیوز، صنعت سیمان که طی روزهای اخیر نیز با ارایه گزارش های شش ماهه عملکرد شرکت های فعال در آن رو به رو بودیم، در زمره صنایعی است که به رغم نظر بسیاری از تحلیلگران با توجه به ارزش های جایگزینی آن ها و رشد سودآوری مناسب، قیمت روز آن ها هنوز فاصله زیادی با ارزش های ذاتیشان خود دارند.
          در همین ارتباط مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: در حال حاضر ارزش بازاری بسیاری از شرکت های فعال در صنعت سیمان فاصله قابل ملاحظه ای با ارزش های واقعی آن ها دارد و به عبارت بهتر سهام آنها در قیمت هایی پایین تر از ارزش های جایگزینی مورد داد و ستد قرار می گیرند.
          اسفندیار سالاروند با اشاره به ارزش جایگزینی یک شرکت سیمانی با ظرفیت تولید یک میلیون تن سیمان در سال گفت: در شرایط فعلی برای تأسیس یک شرکت سیمانی با ظرفیت تولیدی یک میلیون تن سیمان در سال هزینه ای معادل 100 میلیون یورو صرف خواهد شد که تسعیر این مبلغ با یوروی دولتی به مبلغ 3500 تومان، رقمی معادل 350 میلیارد تومان برآورد می گردد. بنا بر این با عنایت به مفروضات عنوان شده مطابق جدول ذیل خواهیم دید که ارزش بازاری شرکت های سیمانی فعال در بورس بسیار پایین تر از ارزش های جایگزینی آن ها قرار دارند.
          وی پیرامون وضعیت عملیاتی شرکت های فعال این صنعت نیز عنوان کرد: در کنار ارزیابی و مقایسه شرکت های سیمانی به واسطه ارزش بازار و ارزش جایگزینی آن ها، وضعیت عملیاتی شرکت های این صنعت نیز به دلیل موقعیت مناسب صادراتی در مقایسه با کشورهای همسایه، با فضای مطلوبی برای رشد رو به روست و از منظر رشد سودآوری نیز می توان شرایط ویژه ای را در این شرکت را لمس کرد.

          چنانچه در مقایسه ارزش جایگزینی شرکت ها با ارزش بازاری آن ها سابقه فعالیت شرکت و میزان استهلاک هر یک از آن ها را به عنوان یکی از پارامترهای اثرگذار در نظر بگیریم، بر اساس جدول فوق چهار شرکت فعال سیمانی سابقه فعالیت بیش از 50 سال، 9 شرکت قدمتی بین 30 تا 50 سال و یازده مجموعه سیمانی سابقه فعالیتی بین 10 تا 30 سال را دارا می باشند.
          بر اساس این گزارش، آن چه نتایج حاصل از بررسی مذکور را جالب تر می کند، توجه به وضعیت هلدینگ شرکت های سیمانی یعنی شرکت سیمان فارس و خوزستان در این شرایط است. چرا که "سفارس" علاوه بر مالکیت کلیه شرکتهای سیمانی مذکور در پرتفوی بورسی خود، با دارا بودن مالکیت 98 درصدی شرکتی همچون سیمان آبیک با ظرفیت تولیدی معادل بیش از 13 هزار تن در روز، در سبد غیر بورسی، از ارزش واقعی بالایی نسبت به قیمت های کنونی سهام خود برخوردار است.
          دلیل فاصله زیاد ارزش جایگزینی و بازاری شرکت های سیمانی چیست؟
          یک کارشناس صنعت سیمان در بیان دلایل عدم اقبال سرمایه گذاران به این صنعت و رشد نیافتن ارزش بازاری آن ها گفت: یکی از اصلی ترین عوامل عدم رشد ارزش بازاری شرکت های سیمانی عدم تناسب بازدهی این صنعت با میزان سرمایه گذاری در آن در مقایسه با نرخ بازده سرمایه گذاری بدون ریسک همچون اوراق مشارکت و سود بانکی است.
          معصومی ادامه داد: به عنوان مثال اگر فرض کنیم ارزش جایگزینی یا هزینه ساخت شرکت سیمان خاش به عنوان نمونه ای از یک شرکت سیمانی، 287 میلیارد تومان باشد با تقسیم این مبلغ بر 125 میلیون سهم این شرکت ارزش جایگزینی هر سهم "سخاش" رقمی معادل 2298 تومان برآورد می شود. حال با تقسیم سود 160 تومانی بر این عدد، نزخ بازدهی سرمایه گذاری معادل 7درصد حاصل می شود.
          این کارشناس صنعت سیمان افزود: این رقم نشان دهنده نسبت بالای میزان سرمایه گذاری در مقابل بازدهی کسب شده در شرکت های سیمانی و حاشیه سود پایین آنها است که به دلیل عدم تناسب میان قیمت های فروش و درآمدها در این صنعت، توانایی رشد سودآوری از شرکت های سیمانی سلب شده و در این شرایط سرمایه گذار نیز به طور طبیعی جذب صنعتی که حاشیه سود و بازدهی پایینی دارد، نمی شود.
          وی در خاتمه با اشاره به راهکارهای حل این موانع گفت: واقعیت امر این است که در حال حاضر قیمت فروش محصولات سیمانی بسیار پایین تر از ارزش های واقعی آن است و تا زمانی که حمایت دولت جهت قیمت گذاری مناسب در این صنعت رخ ندهد و زیر ساخت های بازار فروش محصولات این شرکت ها به خوبی فراهم نشود، موانع عنوان شده به قوت خود باقی بوده و با تداوم عدم تناسب میان هزینه های سرمایه گذاری و بازدهی در این حوزه مواجه خواهیم بود.
          از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

          نظر

          • حميد خان
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 29

            #215
            دوستان سفارس هم ديگه مقاومت شكسته و به اهداف 400 تومان فكر كرد;;)

            نظر

            • Smart Trader
              عضو عادی
              • May 2013
              • 142

              #216
              با سلام خدمت سروران گرامي

              شاخص سيماني ها در آستانه شکست يک مقاومت مهم مي باشد که در صورت انجام آن ...سهام هايي چون

              سفارس
              سشرق

              با صف هاي خريد و حرکت چند روز اخير معاملاتي راهي اهداف بالاتر خواهند شد و در کنار آن نيز شاخص گروه سقف را خواهد شکست

              شواهد حاکي از وقوع آن مي باشد

              1- شکست روند نزولي و انجام پول بک به آن
              2-همگرايي Tenkun-Senو Kijun-Sen که قدرت مضاعفي به آن در عبور از خط مقاومتي خواهد داد
              3-شکست ضلع بالايي مثلث در RSI
              4-مثبت شدن MACD
              5-در بيل ويليماز نيز "تمساح"آماده حمله مي باشد
              [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

              نظر

              • agahi
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 218

                #217
                فرض کنید سفارس به هر بهانه ای وارد فاز نزولی شود به چه قیمتی می رسد (فرض محال ) 255 تومان اماااااااااااااااااااا
                در خصوص رشد سهم تا فرودین 93 به قیمت 500 تومان خواهد رسید (از هر دریچه ای می خواهید بررسی کنید (فاندی .تولیدی.تکنیکی ارزش گذاری شرکتها و...)
                یک حساب ساده نشان میدهد نسبت زیان و سود بسیار فاصله دارد و توجیه پذیر در روزهای منفی سفارس شکار کرده و به زندگی بپردازید سهم تارگت خوبی دارد .انشاءا... که همین طور خواهد شد.پیروز باشید.

                نظر

                • Smart Trader
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 142

                  #218
                  بدون شرح
                  شکست مقاومت گروه سیمانی که قبلاً چندین بار موفق به شکست سقف نشده بود امروز انجام شد
                  روزهای دیگری در انتظار گروه سیمانی است

                  لیدر ها ی گروه

                  سفارس

                  سشرق

                  [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

                  نظر

                  • امیددار
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 81

                    #219
                    سفارس
                    تایم هفتگی و بنظر (شاید من اشتباه کنم) داره موج 5 می سازه و اهداف مشخصه و خیلی مواظب واگرایی منفی توی ار اس ای و احیانا مکدی
                    حجم معاملات سفارس نشون از این داره که واقعا لیدر سیمانیهاس و هلدینگ خوبیه اما احتیاط بد نیست
                    [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #220

                      اطلاعیه شفاف سازی"سفارس"





                      پیرو اطلاعیه شرکت سهامی عام سیمان فارس وخوزستان در خصوص تغییرات قیمتی سهام شرکت در چند روز معاملاتی اخیر وبه منظور شفاف سازی وضعیت شرکت به استحضار می رساند:

                      1)شرکتهای فرعی و وابسته ای که مانده بدهی ارزی مربوط به تحصیل وساخت دارایی دارند،اولین پیش بینی سود هرسهم برای سال مالی منتهی به 92،12،29را بدون احتساب تفاوت تسعیر بدهی های ارزی(تغییر نرخ مرجع به نرخ مبادلاتی)به موقع منتشر نموده اند.

                      2)شرکتهای فرعی و وابسته مذکور پیش بینی سود هرسهم برای سال مالی منتهی به 92،12،29را براساس عملکرد میان دوره ای سه ماهه اول منتهی به 92،3،31 بدون احتساب تسعیر بدهی های ارزی در زمان خود منتشر نموده اند.

                      3)پس از انتشار اصلاحیه استاندارد حسابداری شماره16،شرکت های مذکور تفاوت تسعیر بدهی های ارزی مربوط به تحصیل وساخت دارائیها را به بهای تمام شده دارائی مربوط اضافه وبراین اساس عملکرد میان دوره ای شش ماهه منتهی به 92،06،31 وبودجه پیش بینی شده سال مالی منتهی به 92،12،29را براساس عملکرد شش ماهه ارائه نموده اند.

                      4)در خصوص تغییر درپیش بینی سود هرسهم سال مالی منتهی به 93،02،31 شرکت اصلی نیز به استحضار می رساند سود پیش بینی شده هرسهم شرکت برای سال مالی منتهی به 93،02،31 مبلغ 510 ریال بدون تغییر می باشد.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • سیگنال
                        Banned
                        • Nov 2012
                        • 714

                        #221
                        از فردا روند سیمانی ها را جدی باید گرفت استارت این گروه شروع شد

                        سفارس به عنوان بهترین سیمانی و سشرق هم که کاملا خشک شده و از فردا محتاج حجم مبنی خواهد بود

                        نظر

                        • تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

                          #222
                          در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                          از فردا روند سیمانی ها را جدی باید گرفت استارت این گروه شروع شد

                          سفارس به عنوان بهترین سیمانی و سشرق هم که کاملا خشک شده و از فردا محتاج حجم مبنی خواهد بود
                          کاملا موافقم . سشرق با توجه به پروژه جدید در حال احداث سود قابل توجه نسیب سهامدارانش خواهد کرد.
                          ......

                          نظر

                          • zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

                            #223
                            گفته شده با افزایش صادرات سیمان به عراق و کشورهای همجوار توسط شرکتهای زیر مجموعه سیمان فارس و خوزستان، اکثر شرکتهای صادرکننده و تابعه سفارس در معرض تعدیل مثبت عایدی قرار گرفته اند بطوریکه امکان افزایش سود هر سهم سفارس از 510 ریال فعلی به 700 ریال فراهم گشته است. از دیگر سو، ارزش جایگزینی سفارس با توجه به تجمیع تولید بیش از 20 میلیون تنی سیمان توسط شرکتهای تابعه اش،در حال حاضر به 2000 تومان افزایش یافته و خالص ارزش داراییهای هر سهم نیز از مرز 600 تومان فراتر رفته است امری که رشد قیمتی سهم تا محدوده 500 تومانی را در آینده نزدیک میسر میسازد

                            به نظرم هدف بالاتر از 600تومنه

                            نظر

                            • arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

                              #224
                              يادش بخير سفارس 100 تومني چه زود به خاطره ها پيوست.
                              واقعا سهامداري بهتر از سهامبازي است
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

                              نظر

                              • fattahi
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 79

                                #225
                                تازه چند روزه سيماني شدم.
                                با ما سهام دار می شوید..
                                https://t.me/joinchat/Apb45D5crc7FdtaelBzGkw

                                نظر

                                در حال کار...
                                X