از نقطه نظز تکنیکال قیمت در نزدیکی ساپورت بسیار قدرتمند روزانه خود قرار دارد یعنی سطح 1130 . از نقطه نظر ماهیانه روند قیمت با شیب ملایمی صعودیست. به هر حال شاید بتوان بین سطوح ساپورت و رزیستنس بازه زمانی روزانه به نوسان گیری پرداخت. یعنی بین سطوح ساپورت و رزیستنس 1130 تا 1294 در صورت عبور قیمت از خط روند نزولی خود و عبور از سطح 1294 احتمال گذر نمودن قیمت از ابر ایچیموکو و افزایش بیشتر آن وجود دارد. همه اینها منوط به حجم بازار و غالب بودن میزان تقاضا بر عرضه خواهد بود. از سوی دیگر در صورت عبور قیمت از ساپورت 1130 و بسته شدن آن در زیر این ساپورت احتمال کاهش بیشتر قیمت تا ساپورت قدرتمند بعدی در سطح 975 وجود دارد. بر اساس داده های نمودار قوی ترین ساپورت این سهم همین سطح 975 می باشد. در صورت ورود به بازار سعی کنید حتما ناحیه حد ضرر را در نظر بگیرید و اصول مدیریت سرمایه را حتما لحاظ کنید. موفق باشید
سيمان فارس و خوزستان ( سفارس )
Collapse
X
-
خیلی گشتم تا تاپیکشو پیدا کنم
سفارس گزینه جالبیه
آقا گفته شش ماهه اول هدفمندی رو بذارن کنار
مجلسم تصمیم گرفته درآمد حاصل از هدفمندی رو کاهش بدن !
این سهم امسال 35 تومن میسازه و 25 تومن تقسیم میکنه
سود سال بعد بین 40 تا 45 تومنه !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
مشکوک به الگو مثلث هست :Dدر اصل توسط آریو پست شده است View Postخیلی گشتم تا تاپیکشو پیدا کنم
سفارس گزینه جالبیه
آقا گفته شش ماهه اول هدفمندی رو بذارن کنار
مجلسم تصمیم گرفته درآمد حاصل از هدفمندی رو کاهش بدن !
این سهم امسال 35 تومن میسازه و 25 تومن تقسیم میکنه
سود سال بعد بین 40 تا 45 تومنه !
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postمشکوک به الگو مثلث هست :D
سهم استحقاق قیمت های بالاتر از 120 تومن رو داره !
سال مالی شرکت برج2 هست که مجمع رو در برج6 برگزار میکنه ...
سفارس بزرگترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه است
که اکثر زیر مجموعه هاش تعدیل مثبت دارند هم امسال و هم برای سال 92
خریدار سهم تو محدوده 120 بودم اما یه خریدار این اجازه رو به من نداد و 123 تا 124 اولین خرید رو انجام دادم
خرید سهم در 120 تومن کم ریسکه ...سهم رو بررسی میکنیم ببینم چیزی برای رو کردن داره یا نه
سهم میتونه 210 تومن رو ببینهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا جواد عزيز ،سلام
سفارس زير خاكي ٩٢ هستش؟
دست فروشندگان فردا رو به گرمي ميفشارم !!!
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postمنتظر سیگنال 3 صعود هستیم و گرفتن انتقام به دستور پدر بزرگ...جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم که خانواده ما جزو اولین سهامداران این هلدینگ سیمانی بوده و هستند...
حالا چرا انتقام؟؟؟!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا سلام ،عرض ادب وتبريكات
حالا چرا انتقام؟؟؟!!آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/04/03, 02:31.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postمنتظر سیگنال 3 صعود هستیم و گرفتن انتقام به دستور پدر بزرگ...جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم که خانواده ما جزو اولین سهامداران این هلدینگ سیمانی بوده و هستند...
امروز هم به سفارس های خودمان افزودیم با قیمت 1225 ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاگه قيمت سهم طي هفته بعد رشد نكنه ٥٠درصد سبدم رو تبديل به سفارس ميكنم،البته اگه اريو خان بزاره،٢تا پُست ديگه بزاري ديگه ما از خريد جاميمونيم!!
فروشنده ها دارن سفارس رو مفت بین 120 تا125 میفروشن
سفارس یکی از مفت ترین سهم های بازارهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postاریو جان سهم یکم سنگین واسه حرکت کردن به نظرتون سکرما یا سخزر بهتر نیست>
به شخصه سغرب و سرود داشتم ... اما سفارس بهتر و سریعتر حرکت کرد علی رغم اینکه حجم مبنای بالای داشت .. به نظر من با تشخیص ارزنده بودن سهام این گروه توسط بازار
سفارس مشکلی در حرکت نداشته باشه ...
مسئله بعدی اینه که سفارس در نقطه ارزشمندی فوق العاده ای قرار گرفته ... و سهم در کف قیمتی 120 تومان قرار داره ... و این دو مسئله از ریسک سهم کم میکنه
سفارس 60 درصد سخزر رو داره
سیمانی ها موقعیت خوبی دارن از لحاظ ارزشمندیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر