کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/90 را در تاريخ 17/12/89 مبلغ 624 ريال و در تاريخ هاي 10/01/90 (حسابرسي شده)،30/04/90 ،30/07/90 ، 01/11/90 و 27/12/90 مبلغ 640 ريال اعلام نموده است که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 697 ريال و صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 741 تحقق يافته است.
سال قبلش 635ریال پوشش داده بود که روند افزایش سود رو نشون میده.
برای سال 91 هم اولین پیش بینی 763ریاله که نسبت به پیشبینی اولیه سال 90 که 640ریال بود افزایش داشته.
21 تیر هم مجمعشه احتمالا 50 60 تومان تقسیم کنه ولی سودشو دیر پرداخت میکنه
سیمان کارون در شش ماهه ابتدای سال 284 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده است( پوشش 30 درصدی)
سود هر سهم شرکت نیز از 787 ریال به 958 ریال رسیده است.تعدیل حدودا 22 درصدی شرکت به دلیل افزایش نرخ فروش از نیمه دوم سال به میزان حدود 25 درصد بوده است.پوشش پایین شرکت در شش ماهه ابتدایی سال نیز به دلیل تعمیرات اساسی کارخانه و کاهش تولید بوده است.شایان ذکر است تولید این شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل 19 درصد کاهش داشته است.18 درصد فروش شش ماهه اولی نیز صادراتی بوده که با دلار 1226 تومان انجام شده است
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
در پیش بینی های فعلی شرکت بازپرداخت این وام ارزی با نرخ ارز مرجع در نظر گرفته شده است، در حالی که با توجه به مصوبه جدید بانک مرکزی مبنی بر بازپرداخت وام های دریافتی از صندوق ذخیره ارزی به نرخ ارز مبادله ای، افزایش هزینه های مالی پیش بینی شده شرکت در گزارش و صورت های مالی سال های آتی محتمل خواهد بود.
شرکت سیمان کارون پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 20 میلیارد و 883 میلیون تومان، مبلغ 958 ریال سود برآورد کرده که در مقایسه با سود محقق شده 8 سال قبل حدود 30 درصد افزایش یافته است .
شرکت با توجه به عملکرد شش ماهه نخست سال جاری 30 درصد از سود پیش بینی شده سال مالی 91 را پوشش داده است. همچنین نکته قابل توجه اینکه در دوره شش ماهه ابتدای سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب فروش شرکت حدود 9 درصد کاهش ، بهای تمام شده حدود 3 درصد کاهش، سود عملیاتی شرکت 13 درصد کاهش و سود و زیان خالص پس از کسر مالیات 20 درصد کاهش داشته است که به نظر می رسد کاهش 18 درصدی تولید در دوره مذکور می تواند یکی از دلایل افت سودآوری شرکت در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل باشد.
در همین رابطه محمدرضا نادری فرد، حسابدار ارشد شرکت سیمان کارون در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اذعان داشت : با توجه به تعمیرات آسیاب مواد در ماه های فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری، تولید شرکت در نیمه اول امسال در مقایسه با سال گذشته با کاهش مواجه بود که بعد از پایان فرآیند تعمیرات، خط تولید شرکت دوباره با ظرفیت سابق اقدام به تولید محصولات کرده است. به گونه ای که می توان گفت کاهش تولید صورت گرفته در نیمه دوم سال جاری جبران خواهد شد و هم اکنون هیچ گونه مشکلی در خطوط تولید وجود ندارد. وی همچنین درباره وضعیت نرخ خرید مواد اولیه و علت افزایش بهای تمام شده محصولات تصریح کرد: در سیمان کارون مواد اولیه مورد نیاز تولید به صورت داخلی فراهم می شود به این ترتیب که عمده ای از این مواد از معادن شرکت تأمین شده و بخش دیگری از روند تأمین مواد اولیه که بیشتر مربوط به سنگ آهن مصرفی است، از اراک و ملایر تهیه می گردد که با توجه به طولانی بودن بعد مسافت، هزینه های حمل این مواد قابل توجه است.
مضاف بر اینکه در سال جاری، کلیه شرکت های سیمانی با دو برابر شدن نرخ خرید پاکت و در نتیجه افزایش بهای تمام شده محصولات خود مواجه هستند که در نهایت همه این موارد دست به دست هم می دهند تا پیش بینی بهای تمام شده در سال جاری نسبت به سال گذشته با افزایش همراه باشد.
این مقام مسئول در ادامه گفتگو درباره وضعیت فروش اظهار کرد : حدود 80 درصد فروش محصولات شرکت سیمان کارون داخلی و مابقی آن به صورت خارجی انجام می شود. البته مقدار فروش صادراتی شرکت که به طور کلی به کشور عراق است ، به میزان سفارش مشتری بستگی داشته و ممکن است در ماه های مختلف سال متفاوت باشد.
وی همچنین یادآور شد: در پی افزایش 22.5 درصدی نرخ فروش محصولات سیمانی که از تاریخ 91.7.2 اجرایی شده، پیش بینی فروش شرکت برای سال مالی جاری نسبت به سال گذشته نیز افزایش یافته است.
نادری فرد در خصوص وضعیت طرح توسعه 3500 تنی تولید سیمان در شرکت سیمان کارون به خبرنگار ما گفت: تمامی ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز این طرح وارد کشور شده و این طرح از نظر فیزیکی حدود 40 درصد پیشرفت داشته ، اما متأسفانه به دلیل عدم پرداخت تسهیلات درخواستی از سوی بانک و در نتیجه عدم تأمین منابع مالی مورد نیاز، این پروژه، متوقف شده است. وی درباره جزییات تسهیلات دریافتی این چنین بیان کرد: شرکت برای تأمین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح مذکور، اقدام به گرفتن 40 میلیارد تومان وام از صندوق ذخیره ارزی و بانک صادرات به عنوان بانک عامل کرد که تاکنون هیچ مبلغ قابل توجهی از این تسهیلات رد اختیار شرکت قرار نگرفته است و مدیران مربوطه برای رفع این مشکل کماکان پیگیر این موضوع هستند. البته مبلغ کل وام های ارزی "سکارون" بالغ بر 40 میلیون یورو می باشد.
حسابدار ارشد شرکت سیمان کارون همچنین در ارتباط با نحوه بازپرداخت این وام ارزی اذعان داشت: بازپرداخت این وام پس از به بهره برداری رسیدن طرح توسعه ای مذکور و طی کردن یک دوره تنفس آغاز خواهد شد.
اما نکته مهم این است که در پیش بینی های فعلی شرکت بازپرداخت این وام ارزی با نرخ ارز مرجع در نظر گرفته شده است، در حالی که با توجه به مصوبه جدید بانک مرکزی مبنی بر بازپرداخت وام های دریافتی از صندوق ذخیره ارزی به نرخ ارز مبادله ای، افزایش هزینه های مالی پیش بینی شده شرکت در گزارش و صورت های مالی سال های آتی محتمل خواهد بود.
وی در خاتمه تصریح کرد: البته تمام اثرات افزایش هزینه بازپرداخت تسهیلات، در بخش هزینه های مالی صورت مالی اعمال نخواهد شد و بخشی از آن نیز به عنوان هزینه طرح های توسعه ای ثبت می شود.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
گروه بنگاهها- شرکت سیمان کارون طی نیمه نخست امسال مبلغ 284 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت.
براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم سال جاری را مبلغ 958 ریال پیشبینی کرده که طی دوره 6 ماهه معادل 30 درصد از این رقم را نسبت به بودجه پوشش داد.
«سکارون» پیشبینی فروش سال مالی 91 را بیش از 623 میلیارد ریال اعلام کرده که در همین دوره از فروش محصولات خود مبلغ 241 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
شرکت پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 91 را در تاریخ 28 اسفندماه 90 مبلغ 790 ریال، در تاریخ 27 اسفندماه 90 (حسابرسی شده) مبلغ 763 ریال و در تاریخ چهارم مردادماه 91 مبلغ 787 ریال اعلام کرده که دلایل تعدیل پیشبینی اخیر را کاهش مقدار تولید در 6 ماهه اول سال 91 به دلیل تعمیرات اساسی و افزایش نرخ فروش سیمان از نیمه دوم سالجاری عنوان کرده است.
تسهیلات ارزی دریافتی برای اجرای خط دوم طرح توسعه شرکت، با نرخ مرجع تسویه می شود، مگر اینکه دستور نهایی بانک مرکزی مبنی بر تسویه وام های ارزی با نرخ ارز مبادله ای ابلاغ گردد که در این صورت بهای تمام شده پروژه مذکور افزایش یافته و مشکلاتی در زمینه ادامه روند اجرای آن بروز می کند
جهت تأمین هزینه های برآوردی 1287 میلیون ریالی برای اجرای خط دوم طرح توسعه 3500 تنی، سیمان کارون تسهیلات ارزی با نرخ مرجع دریافت کرده که با همین نرخ نیز تسویه خواهد شد.
مدیر امور سهام شرکت سیمان کارون در همین ارتباط در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، بیان کرد: تسهیلات ارزی دریافتی برای اجرای خط دوم طرح توسعه شرکت، با نرخ مرجع تسویه می شود، مگر اینکه دستور نهایی بانک مرکزی مبنی بر تسویه وام های ارزی با نرخ ارز مبادله ای ابلاغ گردد که در این صورت بهای تمام شده پروژه مذکور افزایش یافته و مشکلاتی در زمینه ادامه روند اجرای آن بروز می کند که جبران این موضوع و تداوم روند اجرای طرح مذکور، نیز بستگی به رشد نرخ فروش در آینده دارد.
نادری فرد افزود: قسمتی از هزینه های این طرح از سوی شرکت پرداخت شده و جهت تکمیل و بهره برداری آن نیازمند دریافت تسهیلات ریالی هستیم که به همین منظور درصدد انجام توافقاتی با بانک ها می باشیم.
این مقام مسئول پیرامون تسهیلات ارزی این شرکت نیز ابراز داشت: نرخ تسعیر ارز در نظر گرفته شده برای بازپرداخت تسهیلات ارزی دریافتی به منظور اجرای خط دوم طرح توسعه 3500 تنی در صورت های مالی دوره 9 ماهه امسال نرخ مرجع بوده که در صورت ابلاغ دستور بانک مرکزی، با نرخ ارز مبادله ای تسویه خواهد شد در صورت اعمال این ابلاغیه، تغییرات لازم در گزارش عملکردی 12 ماهه سال جاری لحاظ می شود.
وی در ارتباط با تفویض اختیار مدیریت فروش محصولات تولیدی شرکت های سیمانی به انجمن صنفی کارفرمایان و نیز در دست گرفتن صادرات آن توسط این انجمن افزود: به نظر می رسد اجرایی شدن این موضوع به نفع شرکت های فعال در گروه سیمان باشد، چراکه نرخ فروش صادراتی توسط این شرکت ها عادلانه تر خواهد بود و موجب کاهش رقابت منفی میان تولیدکنندگان می شود، مضاف برآنکه این امر به طور حتم موجب افزایش نرخ های فروش محصولات شده و وضعیت شرکت های این صنعت رو به بهبود می گذارد.
وی در ارتباط با فروش صادراتی 18 درصدی "سکارون" بیان کرد: فروش صادراتی از طریق انعقاد قراردادی با کارگزار انجام می پذیرد که به موجب آن درآمد حاصل از فروش به صورت ریالی دریافت می شود.
وی در پایان عنوان کرد: گزارش و صورت های مالی عملکرد 9 ماهه سال جاری طی روزهای آینده جاری منتشر خواهد شد.
سیمان کارون در اولین پیش بینی سود سال مالی جاری مبلغ 1608 ریال محقق کرده است که نسبت به سال مالی 91 با رشد 78 درصدی روبرو شده است. مبلغ فروش شرکت نسبت به سال 91 با رشد 54 درصدی روبرو شده است که به علت افزایش مقدار و نرخ فروش می باشد.افزایش 37 درصدی بهای تمام شده نیز بدليل افزايش قيمت مواد اوليه ، دستمزد و نيز افزايش مقدار توليد پيش بيني شده می باشد.
شایان ذکر است مبلغ بدهي ارزي در پايان سال مالي 91 براي شرکت اصلي و گروه به ترتيب معادل 729ر106ر25 و 675ر071ر48 يورو ميباشد که با نرخ ارز مرجع به مبلغ 817ر15 ريال به ازاي هر يورو تسعير گرديده است
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خرید سکارون
هرچند در قیمتهای زیر 300همواره مد نظرش داشتم ولی بازهم خوبه
هنوز مجمع نرفته و ماه بعد مجمعشه که با لحاظ سود تقسیمی مجمع پی بر ای حدود 3داره که از همه گروهش کمتره
نظر