کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اولین ورود و پیشنهاد حدود 8 ماه پیش بود و وثنو تا 920 تومان هم رشد داشت ...
بخشنامه بازار پایه تر و خشک را با هم سوازند و وثنو هم افت خوبی کرد ...
الان قیمت حدود 613 تومان است یعنی بیش از صد درصد در این هشت ماه ... و برای من یک رشد ایده آل بوده است ... گفتم که ساروم و وثنو نزدیک 50 درصد سبد من است ...
سهامدرای می کنیم ...
ساروم صف خرید 753 ت
بیشترین خرید را حقوقی انجام داده ... ؟؟؟؟
فکر می کنم دست ساروم و خوندم جناب آباد
فک کنم می دونم چجوری باهاش موج سواری کنم. /.:biggrinsmiley.:/
با سلام و احترام
ممکنه توضیح بیشتری بدید چون روند بلند مدت سهم عالیه و تا 1000 انشاءالله با سهم هستیم منتهی چند روز پیش یکی از دوستان میگفت روند سهم از 800 به بالا دیدنی است .
ممنون
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
با سلام و احترام
ممکنه توضیح بیشتری بدید چون روند بلند مدت سهم عالیه و تا 1000 انشاءالله با سهم هستیم منتهی چند روز پیش یکی از دوستان میگفت روند سهم از 800 به بالا دیدنی است .
ممنون
سلام ساناز خانم والا من تجربه بورسیم خیلی خیلی کمه و علم بورسیم هم به طبع خیلی خیلی کم هست. چیزهایی که یاد گرفتم تا الان، خیلی محدوده.
میگن روند دوست شماست و خریدهاتون باید در جهت روند باشه.
ولی حس کردم الان حرکتش خلاف روند هست و یه روند نزولی داره. شاید کوتاه مدت باشه. و به زودی تموم شه.
که با توجه به اینکه کانال بالایی به خط مقاومت برخورد می کنه که یه مقاومت قوی برای ساروم هست ، کوتاه مدت باید باشه.
اینا چیزایی هست که در حین این که دارم آموزش می بینم با سهام خودم بازی می کنم . اصلا نمی دونم درست هست یا نه
ولی اگه درست باشه الان سهم توی اون کانال بالایی داره حرکت می کنه و میشه تو قله فروخت و تو کف خرید.
ولی این که اون چقدر ادامه داشته باشه رو اصلا و ابدا نمی دونم و در حدی نیستم که نظر بدم
اینا خط خطی های خودمه. واسه خودم کشیدم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام ..
دوستان یه محاسبه ای می خواهیم انجام بدیم ;
قیمت هر سهم سیمان ارومیه در سال ۸۱ بود ۱۶ هزارتومن
تعداد سهامش بود ۳۰۰ میلیون سهم ...
۱۶ هزارتومن ضربدر ۳۰۰ میلیون میشه حدود ۴,۸ هزار میلیارد تومن ...
دلار در سال ۸۱ بود ۸۰۰ تومن , یعنی هر سهم سیمان ارومیه بود حدود ۲۰ دلار (۸۰۰÷۱۶۰۰۰)
الان تعداد سهامش هست ۷۰۰ میلیون , یعنی ۲,۲۶ برابر شده که اگه ۲۰ دلار رو تقسیم بر ۲,۲۶ بکنیم میشه حدود ۸,۸ دلار که میشه به عبارتی ۱۱۲هزارتومن حالا!?
الان هر سهم ساروم ۷۵۰ تومن هست , مقایسه کنید با قیمت تعدیل شده ۱۱۲هزارتومنی !?
ساروم به لحاظ مقایسه ارزش بازاری حداقل جای رشد ۱۰ برابری قیمت داره ! و به لحاظ ارزش جایگزینی دلار جای رشد بسیار بسیار بالائی داره ...
پله اول ۱۲۰۰ و بعدی ۲۳۰۰ و سپس تا اهداف بالاتر خواهد رفت ...
سلام ..
دوستان یه محاسبه ای می خواهیم انجام بدیم ;
قیمت هر سهم سیمان ارومیه در سال ۸۱ بود ۱۶ هزارتومن
تعداد سهامش بود ۳۰۰ میلیون سهم ...
۱۶ هزارتومن ضربدر ۳۰۰ میلیون میشه حدود ۴,۸ هزار میلیارد تومن ...
دلار در سال ۸۱ بود ۸۰۰ تومن , یعنی هر سهم سیمان ارومیه بود حدود ۲۰ دلار (۸۰۰÷۱۶۰۰۰)
الان تعداد سهامش هست ۷۰۰ میلیون , یعنی ۲,۲۶ برابر شده که اگه ۲۰ دلار رو تقسیم بر ۲,۲۶ بکنیم میشه حدود ۸,۸ دلار که میشه به عبارتی ۱۱۲هزارتومن حالا!?
الان هر سهم ساروم ۷۵۰ تومن هست , مقایسه کنید با قیمت تعدیل شده ۱۱۲هزارتومنی !?
ساروم به لحاظ مقایسه ارزش بازاری حداقل جای رشد ۱۰ برابری قیمت داره ! و به لحاظ ارزش جایگزینی دلار جای رشد بسیار بسیار بالائی داره ...
پله اول ۱۲۰۰ و بعدی ۲۳۰۰ و سپس تا اهداف بالاتر خواهد رفت ...
سلام
در ارزندگی ساروم شکی نیست ...
و من خودم سهامدار ساروم هستم ولی فکر کنم و اگر اشتباه نکنم ساروم در سال 81 حدود 30 میلیون سهم داشته ...
و اگر یک صفر کم کنیم میشه حدود 10 هزار تومان البته طبق حساب بالا که شما انجام دادید ...
درود
سلام...
بله , مثل اینکه اشتباه از بنده بود, ممنون از دقت تون ,
کمی با عجله بود و دیتای قبل ۸۸ رو نگاه نکردم ...
پس همون ۱۰ هزارتومن ملاک تحلیلمون باشه...
بازم ممنون از دقت تون..
جناب آباد هنوز هم سهامدار ساروم هستین؟
اگه آره چرا مثل بقیه سهام تحویلش نمیگیرین...
سلام
بله سهامدار ساروم هستم ... برای ساروم مطالب زیادی نوشته ام و به سمت اولین هدف یعنی حدود 1200 تومان در حرکت هستیم ...
نوع اصلاح اخیر ساروم برای من گنگ است و رصد می کنم ببینم ایا اصلاح تمام شده یا نه ... چون این مطلب مهم است برای فهم تارگت بعد از 1200 تومان ...
البته خودتان می دانید فولای حاشیه دار شد و کمی مرا درگیر خودش کرد ... من مجبور شدم کل مطالعات خودم را در فولای تکرار کنم و البته با دقت بیشتر .... که البته خدا رو شکر مجددا هم به این نتیجه رسیدم که خرید فولای در حدود 600 تا 800 تومان یک خرید عالی بوده است
درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر