بره توي واچينگ ليست قيمت 5040 ريال
سيمان درود ( سدور )
Collapse
X
-
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
-
فقط امیدوارم سفارس و سدور امروز رو با صف خرید تموم کنن تا روندشون قطعی بشه...
سدور اگه بتونه امروز دووم بیاره و فردا تو درصدهای مثبت معامله بشه مقاومت مهمی رو رد میکنه...
حجم معاملات سفارس هم واقعا دیدنیه...;)
سهمی که حجم مبناش هم تو این مدت پر نمیکرد،دیروز کمی بیشتر از حجم مبنا و امروز هم بیش از دوبرابر مبنا معامله داشته و هنوز هم صف 700 هزارتایی داره،دیگه چه گویا تر از حجم برای اغاز روند صعودی...؟!:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
سدور و سغرب امروز کاملا تکنیکالی رفتار کردند(من این 2 تا رو زیر نظر داشتم) و به ترتیب روی سطوح 540 و 439 رو به بالا و با حجم و قدرت مناسب کندل زدند. این یعنی شروع حرکت صعودی جدید :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
همین 20% هم تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت...
مثلا روی همین سدور سودش باید حداقل دو برابر بشه با همین افزایش نرخ 20 درصدی;)
از نظر تکنیکالی هم که فردا رو هم تو درصدهای مثبت معامله بشن باید به سمت اهداف بالا حرکت کنن(سدور،سغرب،سفارس رو من بررسی تکنیکی کردم اینطور به نظرم میاد...)
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postبا سلام
خبر ویژه یکی از سایتها
فعلا" 20% افزایش نرخ را مسولین o.k. کردن
http://bourse24.ir/news/53575/%DA%86...86%D8%B1%D8%AEتمام سال من بی تو...
نظر
-
نقل قول از مولبیدن عزیز از سایت همسایه :
شرکتی که اصلا" بدهی ارزی ندارد ==> سیمان دورود
شرکتی که بیشترین تعدیل مثبت را خواهد داد از افزایش نرخ سیمان ==> سیمان دورود (هر 1% درصد افزایش نرخ سیمان برابر است با تعدیل 11% درصدی سیمان دورود)
شرکتی که هزینه استهلاک ندارد ==> سیمان دورود
شرکتی که کمترین سرمایه را در بین سیمانیها دارد ==> سیمان دورود
سیمان دورود بیشترین نسبت میزان فروش به سرمایه را دارد ==> عدد 11 (یعنی هر یک درصد افزایش نرخ فروش برابر میشود با 11% تعدیل مثبت در سود شرکت )
شرکتی که کمتر از یکماه دیگر 115 تومان سود تقسیمی در مجمع دارد ==> سیمان دورود
30% فروش شرکت به صورت صادراتی میباشد.
تنها فروشنده سهم و بهترین نعمت برای خریدار ==> سرمایه گذاری اعتضاد غدیر که کل سهامش برای فروش 550 میلیون تومان میشه. :-d ( و مثل امروز سعی خواهم کرد خودم سهامش را خرید کنم)
مولبیدن عزیز واقعا یکی از بهترین تریدرهای بازارن
نظر
-
-
-
بازم دمش گرم فقط رو مثبت 4 میفروشه،انصافا حقوقی خوبیه!;)
هیچوقت فراموش نمیکنم حقوقی تو غبشهر صف فروش درست میکرد...تمام سال من بی تو...
نظر
-
کیوان جان حجم یک و نیم میلیونی به کنار!!!صف نیم میلیونی رو بچسب...:))
دوستان کسی یاد داره این سهم همچین حجم و صفی به خودش دیده باشه؟!
2 میلیون سهم معادل 2.5 درصد سهام شرکته!!!!!
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاینم از رنج و صف خرید.
دهن فروشنده رو صاف کرد!!
حجمو فقط نگاه کن :))تمام سال من بی تو...
نظر
-
سیمان درود با این معاملات امروزش هم خطر واگرایی تو مکدی رو پشت سر گذاشت،هم خودش رو بالای مقاومت ار اس ای تثبیت کرد،هم یه کندل خوشگل بالای سقف کانال کوتاه مدتش زد...بازم بگم؟!:))
فقط چیزی که هست تو راهش مقاومت ریز زیاد داره...اما با این خریدار گروهی گردن کلفتی که من امروز دیدم....;)تمام سال من بی تو...
نظر
نظر