کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
سدور امروز هم از سد یه مقاومت دیگه گذشت(584)...مقاومت ریز بعدی 597...اگه عبور کنه میریم برای مهمترین مقاومت یعنی 626...این مقاومت خیلی مهم و جدیه...این رو عبور کنه باید کمربندا رو سفت کنیم برای 670...:))
اتفاقا اهميت خبر اين دوست ما در همين است. سدور در پيش بيني سال 92 خودش فرض کرده است که 310 هزار تن سيمان را با نرخ متوسط تني 85 هزار تومان صادر خواهد کرد. حالا اگر همين حجم را با نرخ 130 هزار تومان صادر کند حدود 14 ميليارد تومان بيشتر از بودجه خودش، درامد خواهد داشت. حتي اگر فرض کنيم که بابت اين صادرات ( که از ماليات معاف است) 22.5 درصد هم ماليات بدهد باز هم بازاي هر سهم 135 تومان سود اضافي بدست خواهد آورد. در حالي که پيش بيني سود فعلي آن حدود 130 تومان است!
اگر فرض را بر معافيت مالياتي صادرات بگذاريم، افزايش سود سدور بر مبناي فرض فروش صادراتي تني 130 هزار تومان ، 174 تومان خواهد بود که شگفت انگيز تر است و سود سال 92 را ( بدون احتساب افزايش نرخ فروش داخلي) به بالاي 300 تومان مي رساند.
اگر اين افزايش نرخ فروش از ابتداي زمستان 91 اعنال شده باشد، سود سال 91 نيز حدود 20 تومان اضافه خواهد شد و به حدود 150 تومان خواهد رسيد.
به دليل همين تاثيرات شديد در سود 91 و 92 سدور است که از دوستمان خواستم، خبر را دقيقتر و با ذکر تاريخ اعلام کنند.
-------
حالا فرض کنيم که با سود بين 265 تا 304 توماني جديدي که محاسبه کرديم، سدور 10 يا 20 درصد افزايش نرخ داخلي هم به دريافت کند. با توجه به آنکه فروش داخلي سال 92 حدود 62 ميليارد تومان پيش بيني شده است و با کسر 22.5 درصد ماليات، بازاي هر 10 درصد افزايش قيمت فقط در فروش داخلي ، 60 تومان به سود فوق اضافه خواهد شد. يعني با افزايش 10 درصدي قيمت فروش داخلي سود سدور بين 325 تا 364 تومان و با افزايش 20 درصدي، بين 385 تا 424 تومان خواهد شد.
-------
اگر فرض کنيم که افزايش قيمت فروش داخلي، به همان نسبت در قيمت فروش خارجي هم منعکس خواهد شد، با فرض شمول ماليات بازاي هر 10 درصد حدود 40 و بدون آن 50 تومان به سود سدور اضافه خواهد شد.
يعني با افزايش 10 درصدي، سود سدور بين 365 تا 414 و با افزايش 20 درصدي، بين 465 تا 524 تومان خواهد شد.
با بررسي اجمالي که من در مورد شرکتهاي سيماني مطرح داشته ام، حساسيت سود سدور به تغييرات قيمت فروش، بيشتر از سايرين است. بنا بر اين در صورت هرگونه تغييرات مساعد در قيمت فروش داخلي يا خارجي سيمان، سود سدور با شدت بيشتري نسبت به ساير شرکتها افزايش خواهد يافت.
---------------------------------
دوستان تازه کار توجه داشته باشند که محاسبات فوق سناريوهاي فرضي هستند که صرفا بر مبناي فرض افزايش قيمت فروش انجام شده اند ولي امکان دارد که اين فرض به شکل مفروض اتفاق نيفتد.
اینم از صف خرید ....دوستان سیمانی ها هنوز هیچ تعدیلی ندادن (-: و هنوز هیچ خبری نشده اینجوری میخرن ...........وای به حال اینکه افزایش نرخ بگیرن .....اون موقع تحلیل دوست خوبمون جناب الوندی فرضیاتش درست در بیاد قیمت سهم میره بالای 800.....
سیمان درورد الگو های خوبی برای صعود تشکیل داده
الگوی wolfe wave و ab=cd inv
انتظار دارم حداکثر تا 25 مارس قیمت به محدوده 630 تومان که تلاقی با سقف کانال نیز می باشد ، برسد
شکست کف قبلی ( سطح 401 تومان ) این تحلیل را از اعتبار خواهد انداخت و ریزش تا حمایت 320 تومانی را خواهیم داشت که از منظر بنیادی بعید به نظر میرسد ولی باید این مورد را جزء احتمالات ، مد نظر قرار داد .
خوب تارگتمون خورد
یه کمی دیرتر از زمانی که براش در نظر گرفته بودیم تی پی را زد
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
الان اصلا وقت فروش نیست به نظرم ...............این سهم میره مجمع و تقسیم سود خوب میکنه و دوباره میره بالا .............این خریدها پر حجم الکی نیست ..........(-: به نظرم برید مجمع دوباره بعد مجمع همین قیمت ها رو رد میکنه که هیچ بالاتر رو هم میتونه ببینه (-: من خیلی با گزارشش ور نرفتم ...ولی سود 200 تومنی رو میتونه راحت بسازه ............واین برای خرید من دلیل خوبیه .......و به بالاترش فعلا نیازی نیست .......فقط سیمان صادراتی پاکتیش رو من تنی 130 زدم .....بیش از 80 تومن به سودش اضافه میشه (-:
یه نگاهی به اولین پیش بینی سیمان هگمتان کنید
15 % افزایش قیمت رو حساب کرده ;) یعنی بلههههههههه
حداقل 15 % افزایش قیمت رو برای بقیه سیمانیها حساب کنیم چقدر میشه سودشون ؟:)
یاد پرریسک بخیر
من سدرود رو به پیشنهاد جعفر خان خریدم اون دقیقا این روزا رو پیش بینی کرده بود حدود 7 ماه پیش
من که واقعا بهش ایمان دارم
فقط ای کاش زود برگرده پیشمون
به نظرم سیمان دورود حداقل باید 2 واحد پی به ای بالاتر از سایر سیمانی ها داشته باشه به چند دلیل :
1- سیمان دورود بدهی ارزی نداره
2- تصمیم به افزایش تولید تا دو برابر مقدار فعلی داره (به علت اینکه هم اکنون تولید شرکت به اندازه نصف ظرفیت تولیدی است به راحتی و بدون هزینه های توسعه میتونه میزان تولید خودش رو دو برابر کنه)
3- ارزش جایگزینی شرکت بسیار بالاتر از قیمت های بازار فعلی است
4- امکان استفاده از راه آهن برای انتقال سیمان به خرمشهر و از آنجا هم صادرات به عراق رو داره
5- تقسیم سود بالایی در مجمع خواهد داشت.
6- بر خلاف اغلب شرکت های سیمانی که سود سال 92 را کمی پایین تر اعلام کردن، سیمان دورود سود سال 92 رو بالاتر از 91 اعلام کرده
به نظرم سیمان دورود حداقل باید 2 واحد پی به ای بالاتر از سایر سیمانی ها داشته باشه به چند دلیل :
1- سیمان دورود بدهی ارزی نداره
2- تصمیم به افزایش تولید تا دو برابر مقدار فعلی داره (به علت اینکه هم اکنون تولید شرکت به اندازه نصف ظرفیت تولیدی است به راحتی و بدون هزینه های توسعه میتونه میزان تولید خودش رو دو برابر کنه)
3- ارزش جایگزینی شرکت بسیار بالاتر از قیمت های بازار فعلی است
4- امکان استفاده از راه آهن برای انتقال سیمان به خرمشهر و از آنجا هم صادرات به عراق رو داره
5- تقسیم سود بالایی در مجمع خواهد داشت.
6- بر خلاف اغلب شرکت های سیمانی که سود سال 92 را کمی پایین تر اعلام کردن، سیمان دورود سود سال 92 رو بالاتر از 91 اعلام کرده
یکی از پر بازده ترین سهام سیمانی خواهد بود ..........تازه از فردا بازار میاد روی این گروه .........:x
بازار تا امروز فک نمیکرد که سیمان صادراتی رو سبهان 135 تومن فروخته باشه و شک داشت .............ولی با اومد گزارش سبهان و قیمت های فروش 3 ماه ی اخر دیگه همه چی روشن شد .........تازه قیمت ها بالاتر هم رفته .......:D
نظر