سيمان درود ( سدور )
Collapse
X
-
پاسخ : سيمان درود ( سدور )
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postجناب می عزیز چه شفاف سازی خوبی رو کدال نشست دمت گرمپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسدور معاملات خوبی دارد قیمت فعلی 79 تومان ، احتمال اینکه آخرین اصلاح را تا حدود 70 تومان داشته باشه هست . با سدور سهامداری می کنیم
اگر اصلاح تا 70 محقق بشه بنده در آنجا باز هم اضافه خواهم کرد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postارادت...دادا..این سدور میتواند تاریخ ساز بشه...بنظرم..با افزایش نرخ...و بشرطی که همین..حدود 9/5.. 10..میلیارد فروش تیر مستمر باشه...در 3 ماهه دوم..7 تا 10 تومان بسازه....که برای سهمی 80 تومانی...بسیار عالیه..الان سپاها با 2 تومان زیان ساخته شده در 3 ماهه...و.پتانسیل جهش سود به مراتب ضعیف تر از سدور 81 صف خرید داراه...سرمایشم..4 برابر سدوره....بعیده..سدور با سود تحلیلی 15 تا 25 تومانی...زیر 100 بماند..
ملت برای فروش در 80..83 تومان..یقه جر میدادن...الان در صف یقه جر ..میدن..
کلا این یقه جر دان ها ملت..اسباب سود کردنه..پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Post۱۳۹۶/۱۲/۲۶ گروه سیمان با حجم کم معامله یعنی آرامش قبل طوفان .
یک سهم سیمانی در سبد داشته باشید بنده سدور را دارم ( که در زیان هم هستم اما تجربه مفید کنار آن هست مخصوصا بازی پیش بینی سود آن و بعد تعدیل منفی و ساده بودن ما اما عیبی نداره ...... )
گر چه در گذشته کمی اذیت کرد ولی حالا احتمالا خواهد درخشید.
قیمت الان 121 تومانآخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/09/11, 11:30.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
موقتا از سدور خارج شدم
صبر کردیم ، یک زیان حدود 50 درصدی به سود حدود 35 درصد تبدیل شد.
باز هم به سدور ورود خواهیم داشت ،البته اگر اصلاحی شود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسدور یک تجربه خوب و عالی برای من بود
گر چه در گذشته کمی اذیت کرد ولی حالا احتمالا خواهد درخشید.
قیمت الان 121 توماندر اصل توسط Abad پست شده است View Postموقتا از سدور خارج شدم
دلم نیامد بدون سیمانی باشم و امروز 90 درصد وجه فروش سدور را تبدیل به ساروم کردم با قیمت 330 تا 355 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postموقتا از سدور خارج شدم
احتمالا برای نوسان ......Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
سدور در پایان اصلاح است دوستان علاقه مند می توانند بین 106 تا 112 خرید کنند ....
من هم دوست داشتم سهام خود را افزایش بدهم ولی نقدینگی کافی ندارم ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسدور در پایان اصلاح است دوستان علاقه مند می توانند بین 106 تا 112 خرید کنند ....
من هم دوست داشتم سهام خود را افزایش بدهم ولی نقدینگی کافی ندارم ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر