در اصل توسط alireza64 پست شده است
View Post
گروه فن آوا ( فن آوا )
Collapse
X
-
من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
ولی با ذلت و خاری پی شبنم نمیگردم
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Post
شناوری بازاری سهم در حدود 10 میلیونمن ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Postسرمايه گذاري شريف چهارشنبه 500 هزار سهم فن آوا رو خريده
شناوری بازاری سهم در حدود 10 میلیون
فنآوا حضور تبليغاتي خود را درسراسر کشور آغاز مي کند
شرکت داده پردازي فن آوا،ارايه دهنده اينترنت پرسرعت با فناوري ADS L در آينده نزديک حضور تبليغاتي خود را براي جذب کاربران اينترنت در سراسر کشور آغاز ميکند.
وايمکس نيوز -مهندس تاجميري مديرعامل شرکت داده پردازي فن آوا در گفتگو با وايمکس نيوز اعلام کرد:بر مبناي تغييرات سازماني و فرآيندي صورت گرفته درتامين نياز کاربران اينترنت پرسرعت با فناوري ADSL،به زودي شاهد افزايش چشم گير سرعت و کيفيت سرويس هاي اين شرکت در سطح کشور خواهيم بود.
اين شرکت از سال1386در سراسر کشور اينترنت پرسرعت ارايه ميکند و قصد دارد با افرايش سطح کيفي سرويس و تامين رضايت کاربران ، سهم بازار خود را افزايش دهد.
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Postمن ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
نظر
-
25 بهمن پروژه روستایی 62 میلیاردی افتتاح میشه
این سهم فروشنده خاصی نداره
خریدار سهم سرمایه گذاری شریف که با کدهای فرعی به جمع اوری سهم پرداخته
در ضمن شناوری سهم در حدود 6 میلیون
به امید خدا تا مجمعآخرین ویرایش توسط پایدار؛ 2012/02/12, 11:00.من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
نظر
-
در اصل توسط اشراق پست شده است View Postبا سلام خدمت وحید 20 عزیز
نظرتون در مورد فن آوا چیه ؟ تا آخر سال می تونه یه تکونی بخوره ؟ خرید من 184 تومانه ؟
ممنونم
چند وقتیه که نمادهای بازار پایه رو زیاد دنبال نمیکنم
تا اخر سال رو نمیدونم ولی برای بلند مدت اینده خوبی داره.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Post25 بهمن پروژه روستایی 62 میلیاردی افتتاح میشه
این سهم فروشنده خاصی نداره
خریدار سهم سرمایه گذاری شریف که با کدهای فرعی به جمع اوری سهم پرداخته
در ضمن شناوری سهم در حدود 6 میلیون
به امید خدا تا مجمع
ارزش واقعی فن اوا مشخص میشه:xمن ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Postبا امدن رکیش
ارزش واقعی فن اوا مشخص میشه:x
احمدی نژاد نیومد, اما پروژه افتتاح شده اما جشن تلفن دار شدن 10 استان بزودی و بقیه روستاها که 1220 روستاست و حدود 135 میلیارد تومان خواهد بود در طی سال 91 و 92 به پایان خواهد رسید
62 ملیارد تومان ارزش این پروژه بود که در چند ماه توسط فن اوا انجام شد و 10 سال پشتبانی خواهد داشتمن ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Postتبریک به تمام سهامداران فن اوا:x
احمدی نژاد نیومد, اما پروژه افتتاح شده اما جشن تلفن دار شدن 10 استان بزودی و بقیه روستاها که 1220 روستاست و حدود 135 میلیارد تومان خواهد بود در طی سال 91 و 92 به پایان خواهد رسید
62 ملیارد تومان ارزش این پروژه بود که در چند ماه توسط فن اوا انجام شد و 10 سال پشتبانی خواهد داشت
نظر
-
در اصل توسط پایدار پست شده است View Post
تنها 3.3 درصد روستاهای بالای 20 خانوار تلفن ثابت خانگی ندارند
خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات گفت: تنها 3.3 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار تلفن خانگی ندارند که در صورت حمایت مالی این رقم در سال 91 به صورت کامل پوشش داده خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، رضا تقیپور در مراسم بهرهبرداری از دو دستاورد شبکه ملی مدارس و شبکه علمی کشور اظهار داشت: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور 35.4 درصد است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن همراه 73 درصد است که 89 میلیون سیم کارت فروخته شده و ضریب نفوذ سیمکارتهای فروختهشده نیز 130 درصد شده است.
تقیپور همچنین اظهار داشت: در حال حاضر در تمام روستاهای بالای 20 خانوار در کشور در منازل تلفن وجود دارد.
وی ادامه داد: این در حالی است که تا یک ماه پیش تعداد روستاهای بالای 20 خانوار دارای تلفن خانگی، 95.3 درصد بود، اما امروز به 96.7 درصد رسیده است.
وی ادامه داد: به این ترتیب تنها 3.3 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار کشور از تلفن خانگی برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: پوشش تلفن خانگی و تمام روستاهای بالای 20 خانوار کشور برای سالهای 91 و 92 برنامهریزی شده که با حمایت آقای عزیزی و آقای رحیمی میتوانیم این برنامه را محقق کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: شبکه ملی سلامت با نام شمس نامگذاری شده است.
وی تأکید کرد: پرونده سلامت الکترونیک نیز در برنامه پنج ساله پنجم به صورت کامل محقق میشود.
وی ادامه داد: همچنین آموزش از راه دور در شبکه علمی کشور ممکن خواهد شد و با همکاری شرکتهای مخابرات استانی امیدواریم بتوانیم سایر شبکههای تخصصی پیشبینی شده در شبکه ملی اطلاعات را نیز به سرعت اجرایی کنیم.
نظر
نظر