همكاران سيستم ( سيستم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : همكاران سيستم ( سيستم )

حقوقی از سنگین کردن صف احتمالا اهدافی داشت چون معاملاتش واضح بود که متعمدانه صف رو سنگین کرد

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

یه مقدار بالا خریدن !!مجبورن میانگین کم کنن و خونه تکونی ...البته این در حد نظره .....باید میانگین کم کنن ...یه سری هم که نمیتون صبر کنن و توسودن خارج بشن.......بعدش یه آآآآآآآآآآآآآس رو میشه و میترکونه ......به نظرم

من مدت ها سیستم رو زیر نظر دارم و داشتم حتی از پارسال....هچ وقت اینقدر حجم نزده و هیچ وقت حقوقی در مدت 2-3 ماه اینجوری جمع نکرده ....

سیستم رو هرگز دست کم نگیرید...ما در نزول..سقوط اصلاح یا هر چیزی که بگید ..هم از سهممون حمایت میکنیم ....:D

ببینید امروز منفی شد ...فردا یه منفی دیگه بشه در برگشت تا مثبت بشه همه فروشندن ..........و دیگه میانگین بالا نمیره ..حتی میانگین پایین تر هم میاد ......

در صورتی که نخوان سهمو اصلاح بدن نمیتونن میانگین کم کنن......خرید کلی انجام شده ..اینا بازیه دیگه .......... فقط سهامداری ..بنده در 440 فروختم گفتم فعلا استپ داره .ولی کند از 440 تا 500 یه کله بالا اومد ...

یه هفته نزاشت من برم رو سهمای دیگه ........دیگه عمرا دست بزنم ...حتی نوشتم که صف فروش باشه فردا منم میانگین کم میکنم چون خرید اخرم 499 تومن بوده......
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 22:20.
      ///

نظر

• حاج عباس
        عضو عادی
        • Jun 2014
        • 148

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        یه مقدار بالا خریدن !!مجبورن میانگین کم کنن و خونه تکونی ...البته این در حد نظره .....باید میانگین کم کنن ...یه سری هم که نمیتون صبر کنن و توسودن خارج بشن.......بعدش یه آآآآآآآآآآآآآس رو میشه و میترکونه ......به نظرم

من مدت ها سیستم رو زیر نظر دارم و داشتم حتی از پارسال....هچ وقت اینقدر حجم نزده و هیچ وقت حقوقی در مدت 2-3 ماه اینجوری جمع نکرده ....

سیستم رو هرگز دست کم نگیرید...ما در نزول..سقوط اصلاح یا هر چیزی که بگید ..هم از سهممون حمایت میکنیم ....:D

ببینید امروز منفی شد ...فردا یه منفی دیگه بشه در برگشت تا مثبت بشه همه فروشندن ..........و دیگه میانگین بالا نمیره ..حتی میانگین پایین تر هم میاد ......

در صورتی که نخوان سهمو اصلاح بدن نمیتونن میانگین کم کنن......خرید کلی انجام شده ..اینا بازیه دیگه .......... فقط سهامداری ..بنده در 440 فروختم گفتم فعلا استپ داره .ولی کند از 440 تا 500 یه کله بالا اومد ...

یه هفته نزاشت من برم رو سهمای دیگه ........دیگه عمرا دست بزنم ...حتی نوشتم که صف فروش باشه فردا منم میانگین کم میکنم چون خرید اخرم 499 تومن بوده......
        میثم جان نگاه جالبی به نوع معاملات داری و بازی خونی طرف مقابل هم تا حدودی خوب حدس میزنی. توی این تالار، زیاد با نوشته های بقیه آشنا نیستم. فعلا نوشته های شما و امیربهرامی رو (به نوعی جنبه مشورتی) دنبال میکنیم و به داشته هامون اضاف میکنیم. خوشمم میاد خیلی راحت خرید و فروشات رو میگی،مثلا همین فروش 440 و خرید دوباره در 499، اخلاق پسندیده ای هست، مثل بعضیا نیستی که طوری حرف میزنن انگار هیچوقت اشتباهی نکرده و نمیکنن!
        راستی در خصوص خبر بتاسهم و تحلیلی که از سیستم داشت و گفته بود کوتاه مدت شاید ده درصد بالاتر بره و رتاپ دیگه بهتره!! به نظرم حداقل دو برابر این رو در کوتاه مدت بره و در شرایط حال حاضر سیستم بهتره ولی سه ماهه سوم سال رو به نظرم بنا به دلایلی (که یکیش همون افزایش سرمایه رتاپ و افزایش سوددهی 84 درصدیش هست) بهتره رتاپ هم گرفت یا کمی به اون شیفت کرد.
        آخرین ویرایش توسط حاج عباس؛ 2014/11/09, 22:34.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

حمایت روی 445 هست تکنیکالی ......

اگه قرار بود 5300 یا 5320 ریال رو رد کنه >> هدف بعدی 616 تومن بود ..... که سرعت رشد خیلی بالا میرفت .....

واقعا انتظارمون بالا بود.....:D

در نمودار با اعمال افزایش سرمایه سقف تاریخی سهم 530 تومنه که دو بار به اون قیمت خورده وتا حالا رد نکرده ......

اما امسال فرق داره .......:D در حقیقت ما روی سقف تاریخی و نزدیکی هاش بودیم دیروز و هستیم >> که با قیمت دیروز حدود 6 درصد کمتر از سقف تاریخی ....

ولی اگه رد کنه چی میشه....ما بدون نگاه کردن به نمودار خریدیم ...ولی مشکلی نیست ...امسال بالاترین سود از زمان ورودش رو میسازه و باید هم بیاد نزدیک سقف تاریخی...

من بسیار امیدوارم ..اگر یک تحلیل گر تکنیکال بودم باید نا امید میشدم:D

چون میدونم هنوز اثرات قرارداد های جدید نیومده تو گزارش و رو کدال ....وگرنه رد میکنه خوب هم رد میکنه 532 رو .....:D

=============

دوستان حد ضرر 445 ...زیر این قیمت بیاد من خارج میشم:D ولی خوب نباید بیاد ...حد ضرر من همون نقطه ی حمایته.....

امشب فکرمو مشغول کرده بود سیستم که دیگه با پذیرفتن واقعیت خیالم راحت شد ...

شاید سهم برا تعدیل ببنده و بالای 530 باز بشه ..اون موفع دیدن داره .......این احتمال رو هم میدم ..فعلا فردا شیفت میکنیم رو معاملات شمواد ...

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/10, 00:43.
          ///

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

سیستم احتمال داره ببنده برا تعدیل

نظر

• حاج عباس
              عضو عادی
              • Jun 2014
              • 148

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
              سیستم احتمال داره ببنده برا تعدیل
              با این خبری که میثم از بتاسهم گذاشت که قراردادش با هلدینگ فارس و مجموعه نفت نهایی شده، یا باید واسه تعدیل ببنده یا باید شفاف سازی کنه. منتظر میمونیم.

نظر

• حاج عباس
                عضو عادی
                • Jun 2014
                • 148

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
                میثم جان نگاه جالبی به نوع معاملات داری و بازی خونی طرف مقابل هم تا حدودی خوب حدس میزنی. توی این تالار، زیاد با نوشته های بقیه آشنا نیستم. فعلا نوشته های شما و امیربهرامی رو (به نوعی جنبه مشورتی) دنبال میکنیم و به داشته هامون اضاف میکنیم. خوشمم میاد خیلی راحت خرید و فروشات رو میگی،مثلا همین فروش 440 و خرید دوباره در 499، اخلاق پسندیده ای هست، مثل بعضیا نیستی که طوری حرف میزنن انگار هیچوقت اشتباهی نکرده و نمیکنن!
                راستی در خصوص خبر بتاسهم و تحلیلی که از سیستم داشت و گفته بود کوتاه مدت شاید ده درصد بالاتر بره و رتاپ دیگه بهتره!! به نظرم حداقل دو برابر این رو در کوتاه مدت بره و در شرایط حال حاضر سیستم بهتره ولی سه ماهه سوم سال رو به نظرم بنا به دلایلی (که یکیش همون افزایش سرمایه رتاپ و افزایش سوددهی 84 درصدیش هست) بهتره رتاپ هم گرفت یا کمی به اون شیفت کرد.
                در راستای شفاف سازی، منظورم از دو برابر در کوتاه مدت، 20 درصد بود نه اینکه در کوتاه مدت قیمت دو برابر بشه/:.coolsmiley02:./

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

حقوقی اومد..البته برا خرید...منم نشستم پایین تر بدن ...ندادن هم که همون پله اول بسمونه
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

4760 یه مقدار خریدم..البته کم ...نسبت به زمان خوب حجمی زده .....

======

سمگا رو بفروشم فردا پس فردا میام رو سیستم
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

سیستم جز حقوقی فروشنده خاصی نداره....الان که دقیق تر معاملات رو نگاه میکنم..

حقوقی اذیت نکنه با سرعت بالا میره...با جو دیروز انتظار صف فروش داشتیم .....به نظرم خیلی خوب معامله شد..امروز..

این سهم هم خشکه....شاید هر 1000 نفر تو بورس یه نفر این سهمو داشته باشه:D چون خاصه ..مال افراد خاصه:D

سیستم رنج مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
                      ///

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

سیستم خریدم

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

سیستم 485 ...داشتون یه چیزی میدونه که در بدترین شرایط میاد از سهم حمایت میکنه
                          ///

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            سیستم جز حقوقی فروشنده خاصی نداره....الان که دقیق تر معاملات رو نگاه میکنم..

حقوقی اذیت نکنه با سرعت بالا میره...با جو دیروز انتظار صف فروش داشتیم .....به نظرم خیلی خوب معامله شد..امروز..

این سهم هم خشکه....شاید هر 1000 نفر تو بورس یه نفر این سهمو داشته باشه:D چون خاصه ..مال افراد خاصه:D

سیستم رنج مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
                            عجب رنجی..

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

سیستم صف خرید میشه

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                                سیستم خریدم
                                دمت گرم....من الکی نمیگم بخرید ...که 8 میلیارد سهم خریدن راحت بزارن بیاد پایین 10 درصد!!

و 800 میلیونشون تو 2 روز بپره ........ همه چیز رو که نمیشه گفت
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X