همكاران سيستم ( سيستم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nilper
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 69

پاسخ : همكاران سيستم ( سيستم )

به نظر میرسه سیستم موج 2 را تمام کرده باشه

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است
      در این پست به معرفی سهم "همکاران سیستم" با نمادِ "سیستم" می پردازیم...
      "سیستم" سهمی جا مانده از گروه آی تی...
      سهمی که سه شنبه هفته آتی "مجمع عادی سالیانه" دارد و قرار است "حداقل" 50 تومان به ازای هر سهم تقسیم کند...(سهم یکشنبه بعد از ساعت معاملاتی بسته خواهد شد)
      نکته جالبی که در این تقسیم سود وجود دارد این است که سود در کمتر از یک هفته پرداخت می شود...(از طریق بانک ملت)
      یک نکته جالب دیگر که وجود دارد و بزودی باعث افزایش تقاضا در سهم خواهد شد "افزایش سرمایه از سود انباشته" است که احتمالا در کمترین زمان ممکن و بعد ازمجمع عادی سالیانه خبرش خواهد آمد...
      سیستم برای سالِ بعد 805 ریال سود به ازای هر سهم پیش بینی کرده است که تماما عملیاتی است..
      حاشیه سود ناخالص شرکت در نوع خودش جالب توجه است...
      این سهم با آینده روشن گروه آی تی با پی بر ای 5 جدا جای تعجب دارد..
      پی بر ای متوسط گروه آی تی تقریبا 8 است...
      ارادتمند...
      خبر های خوبی در راه است...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

اگر قصد خرید سهم مطمئن و بنیادی به دید میان مدت دارید پیشنهاد بنده به شما "خریدِ سیستم" است...
        این سهم آینده روشنی دارد...
        از پدیده های بازار خواهد بود..
        در آینده از سهم بیشتر خواهید شنید..
        به زودی "مدارک و مستندات افزایش سرمایه" و "آگهی دعوت به مجمع فوق العاده" روی کدال خواهد آمد که صف خرید شدن سهم را در پی خواهد داشت...
        بازگشایی خوبی هم بعد مجمع در انتظار سهامداران "سیستم" است...
        دوستانی که همانند بنده در مجمع حضور داشتند اطلاع دارند چه آینده روشنی در انتظار سهم است...
        سهمی که تقریبا هر سال از سود انباشته افزایش سرمایه دارد...
        سهمی که سود عملیاتی آن رشد چشمگیری دارد و خواهد داشت...
        سهمی که پایین ترین پی بر ای را در گروه "آی تی" دارد... و بازدهی 100% در انتظار سهامداران آن است... به دیدِ کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت سهم مورد تایید بنده است...

نظر

• مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

طبق آخرین اخبار از شرکت همکاران سیستم برای سال مالی جاری،پیش بینی افزایش 44 درصدی فروش به دلیل افزایش 15 درصدی نرخ قراردادهای فروش،افزایش 56 درصدی سود عملیاتی به دلیل افزایش سود ناخالص را داشته است.همچنین شرکت برای سال جاری تعدیل مثبت بالغ بر 6 درصد را به دنبال افزایش درآمد حاصل از سرمایه گذاریها پیش بینی کرده است. گفتنی است شرکت حاشیه سود عملیاتی خود را برای سال جاری با رشد 49 درصدی در نظر گرفته و افزایش سرمایه 1 میلیاردی از محل سود انباشته از طرح های قابل بررسی آن است که با اعمال آن می توان انتظار رشد سهم را داشت. مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به 92،12،29 در روز سه شنبه مورخ 93،03،13 برگزار شد،که پیرو تصمیمات مجمع، سود نقدی تخصیص یافته به هر سهم 50 تومان می باشد.همچنین سودنقدی پیش بینی شده شرکت برای سال پیش رو به ازای هر سهم 64 ریال می باشد. ناگفته نماند خرید سهم درکوتاه مدت به دلیل رشد اندک ارزش افرینی شرکت و سود تعهدی آن توصیه نمی شود.در بلند مدت انتظار رشد بالقوه سهم به دنبال اجرای افزایش سرمایه و رشد قیمت فروش را می توان داشت.
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

سیستم

به نظر میاد یه الگوی سروشانه کف ایجاد شده و امروز هم الگو تکمیل شد و رشد قیمت سهام تا 4700 ریال و 5080 ریال دور از انتظار نیست .
            اندیکاتورهای ای دی اکس و مکدی و ار اس ای نیز سیگنال های مثبت دارند و رون معاملاتی رو به رشد در مورد این سهام پیشبینی میشود.
            در ضمن صورت های مالی ارائه شده امروز از طرف شرکت نشانگر تحقق 95 ریال از 805 ریال سود سهام در سه ماهه اول 93 است که نسبت به سال قبل تحقق سود وضعیت بهتری دارد زیرا در سال 92 در سه ماهه اول حدود 50 ریال از 905 ریال محقق شده بود . پس صورت های مالی سه ماهه اول برای سال 93 وضعیت بهتر تحقق سود را نشان میدهد و احتمال تعدیل مثبت در این سهم وجود دارد که در این صورت با توجه به پی بر ای مناسب قیمت های 5500 ریال بسیار محتمل و رشد تا 6730 ممکن است .

با امید موفقیت دوستان در تمام مراحل زندگی

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

بگذارید یک مقایسه ای کنم بین "رکیش" و "سیستم" از گروه "رایانه" ... تا دلیل تاکید بنده روی "سیستم" اندکی مشخص شود...
              "رکیش" برای امسال 71 تومان سود پیش بینی کرده است... در 3ماهه هم نسبت به پارسال افت سود داشته و عملکرد خوبی نداشته است...
              "سیستم" برای امسال 80.5 تومان سود پیش بینی کرده است... در 3ماهه نسبت به پارسال 79% افزایش سود داشته است و عملکرد خوبی داشته است...
              "سیستم" افزایش سرمایه هم در راه دارد که بزودی خبرش در کدال می آید...
              حال قیمت "رکیش" 537 تومان است...
              ولی قیمت "سیستم" 426 تومان است!
              خب مطمئنا "سیستم" در این قیمت ها نمی ماند... آن چنان صف خریدی شود به وقتش که خیلی ها حسرت این قیمت ها را بخورند...

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

با سلام و احترام
                اساتید محترم ممکنه شعبات شهرستان این شرکت یه روزی بورسی بشن یا نه ؟
                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

۹.۵ سه ماهه ساخته + سود حاصل از زیر مجموعه هاش رو حداقل ۱۱ میلیارد بگیریم+ فعلا برا من ۴۰ تومن پوشش داده ..سه تا سه ماهه دیگه مونده برا شرکت اصلی....سود تلفیقی شرکت امسال دیدنیه...سابقه شرکت هم نگاه میکردم شرکت هر سال یا نهایت هر دو سال یه بار افزایش سرمایه میده..اینم جالب بود برام
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/27, 00:42.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

۹.۵ سه ماهه ساخته + سود حاصل از زیر مجموعه هاش رو حداقل ۱۱ میلیارد بگیریم+ فعلا برا من ۴۰ تومن پوشش داده ..سه تا سه ماهه دیگه مونده برا شرکت اصلی....سود تلفیقی شرکت امسال دیدنیه...
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

مهدی امیری / مدیر عامل

مهدی امیری متولد ۱۳۵۵ در شهر رودسر و مدیرعامل همکاران سیستم است. وی از سال ۱۳۸۰ به عنوان برنامه نویس ارشد به همکاران سیستم پیوست.
                      پیش از انتخاب به این سمت، امیری مدیرعاملی شرکت اطلاعات مدیریت همکاران سیستم (۱۳۸۹) را برعهده داشت. توسعه سبد محصولات، پیشبرد موفق پروژه تولید محصول کلیدی راهکاران، بهبود کیفیت و افزایش رضایتمندی مشتریان، در کنار پرورش موفق نسل جدیدی از مدیران میانی واحد تولید نرم‌افزار بخشی از موفقیت های وی و دیگر مدیران ارشد همکاران در این دوران به شمار می آید.
                      در سال های ابتدایی حضور او در همکاران سیستم هوشمندی، دانش فنی منحصر به فرد و توانایی استثنایی در رهبری، او را به سرعت و به عنوان مدیری برجسته و کارآمد به مدیریت ارشد همکاران سیستم معرفی کرد.به گفته همکارانش ذهن سیال و ساخت یافته، بینش دقیق در کنار آگاهی و تسلط بر فناوری های روز دنیا از ویژگی هایی کلیدی امیری به شمار می روند.
                      از جمله مسؤولیت های پیشین وی می توان به مدیر فنی و معمار محصولات یکپارچه همکاران سیستم، مدیر خط تولید محصولات مبتنی بر جاوا، مدیر واحد تحقیق و توسعه همکاران سیستم و قائم مقام مدیرعامل شرکت اطلاعات مدیریت اشاره کرد.
                      مهدی امیری فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار (شاگرد نخست)، از دانشگاه صنعتی شریف است و طی سال های حضور خود در این شرکت علاوه بر تمرکز بر روی تولید محصولات در حوزه کسب و کار نیز فعال بود و به عنوان عضو و رئیس هیأت مدیره تعدادی از شرکت های کلیدی گروه همکاران سیستم عملکرد موفق و تأثیرگذاری داشته است. وی در سال ۱۳۹۲ به عنوان مدیرعامل همکاران سیستم انتخاب شد.

===============================

مهدی امیری، مدیرعامل همکاران سیستم گفت: «بنا دارم که همکاران سیستم را به سطحی ارتقا بدهیم که موفق‌ترین شرکت نرم‌افزاری خاورمیانه باشد. پایه قراردادن مشتری به عنوان سرمایه اصلی، سرمایه‌گذاری روی محصولات جدید، اعتقاد به عملی کردن ایده‌ها، حرفه‌ای‌گری، توجه ویژه به افراد با عملکرد بالا و اشتیاق متفاوت بودن، اصولی‌ست که می‌تواند فعالیت تیمی ما را تقویت کند و رسیدن به اهداف بزرگ را تسریع بخشد.»
                      وی همچنین با اشاره به نقاط تمرکز همکاران سیستم در سال آینده گفت: «افزایش سطح رضایت مشتریان از محصولات و خدمات، توسعه منابع انسانی، ارتقاء سیستم‌های مشتریان به نسل جدید محصولات(راهکاران) برای مدیریت بهینه منابع سازمانی، اولویت ماست. همچنین ورود به بازارهای خاورمیانه و ایجاد فضای همکاری مشترک با شرکت‌های خارجی، مهم‌ترین دستورهای کاری همکاران سیستم برای توسعه شرکت خواهد بود.»

===============
                      شهریار رحیمی که بیش از ده سال مدیرعاملی بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری ایران را برعهده داشته است از مهدی امیری به عنوان یکی از این نیروهای ارزشمند نام برد که امروز به مدیری با تدبیر، منصف، ‌دقیق و‌ مشتری مدار تبدیل شده و گفت: مهدی امیری با تفکر اقتصادی که در صنعت نرم افزار دارد، مصمم به پیشرفت همکاران سیستم در دوره جدید است.
                      =================

ببینیم چه میکنن:D.....

از نظر من هنوز این شرکت با این خدمات نرم افزاری جامعی که میده بین شرکت ها و فروشگاه ها و کاسب های ما جا نیوفتاده ......

."هنوز دوران طلایی این شرکت فرا نرسیده ......و فروش اون هنوز به اون صورت گسترش پیدا نکرده"

این نظر منه ...که فروش 41 میلیاردی در سال 93 و فروش 88 میلیاردی تلفیقی رقمی نیست:D

ما منتظر جهش سود و فروش های چند صد میلیاردی هستیم.....:D البته به 88 میلیارد رسیدن ....احتمالا سال 94 فروششون بره بالای 100 میلیارد........

.فعلا تلفیقی پیش بینی 88 میلیارد رو کردن برای 93

========

سهم در اینگروه نباید پی بر ای 5 داشته باشه ...و فنر سهم از نظر من جمع شده ...جرقه ای میخواد تا قیمت بره بالای 600
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/21, 15:14.
                      ///

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

سلام
                        از دید تکنیکی یک الگوی سرشانه کف داره با هدف حداقلی1000-1200 تومانی................از دید من خرید در این قیمتها اوکازیون میباشد.
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                          سلام
                          از دید تکنیکی یک الگوی سرشانه کف داره با هدف حداقلی1000-1200 تومانی................از دید من خرید در این قیمتها اوکازیون میباشد.
                          برای من هدف حداقل 600 تومنی داره ...هدف 800 هم داره ولی اول باید 600 رو بزنه....حالا بازار کی بیاد سراغش رو نمیدونم.........

سهم یک افزایش سرمایه 10 میلیارد تومنی یا 28 درصدی از سود انباشته داره ...

یعنی با قیمت فعلی سهم بعد از افزایش سرمایه 328 یا 330 تومن میخواد قیمت بخوره !!!

مگه میشه سهمی از گروه رایانه با این تقسیم سود خوب بعد از افزایش سرمایه و سود 62 الی 65 تومنی قیمت 330 تومن بگیره ....اگه کسی هم بره مجمع باهاش که سهم براش در میاد 270 احتمالا...چون یه 50 تومن در مجمع میگیره ......و یه 28 درصد هم از انباشته...:D (ما کجا رو میبینیم بازار کجا رو میبنه؟)

صبر کنید.....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/21, 15:25.
                          ///

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

مونتلی-الگو- وحجم در یک نگاه
                            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/08/21, 15:41.

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

موچ شماری ویکلی.....یک سری 5 موج تمام شده احتمالا.........وارد موج3 بزرگ داره میشه

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

فیبوناچی وحمایت آبی رنگ

نظر

در حال کار...
                                X