کاشی الوند ( کلوند )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : کاشی الوند ( کلوند )

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    درود
    یه خبر خوب بدم
    امروز احتمالا کلوند صف خرید شود. آخه من دیگه خسته شدم و اعصابم خراب شد کلوند خلاص کردم
    درود با یکی دو روز تاخیر صف خرید شد.

برام عجیب بود همون روز صف خرید نشد!

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

آقا مهدی مبارک

فکر میکنم امروز بهترین روز بورسی سال ۱۴۰۱ تا اینجا برای شما باشد.

پرتفوی یک دست سبزپوش:.thumbsupsmileyanim

پریروز یک بنده خدایی بهم گفت شنبه تو هر قیمتی که تونستی وصنا بخر. یاد شما افتادم مردد شدم و خلاصه در چشم بهم زدنی صف خرید شد.

آخه از شما پنهان نباشد کم کم به فکر بودم این پرتفوی شما رو بذارم بلک لیست از بس معاملاتشون خسته کننده بودن:D

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

آقا مهدی مبارک

فکر میکنم امروز بهترین روز بورسی سال ۱۴۰۱ تا اینجا برای شما باشد.

پرتفوی یک دست سبزپوش:.thumbsupsmileyanim

پریروز یک بنده خدایی بهم گفت شنبه تو هر قیمتی که تونستی وصنا بخر. یاد شما افتادم مردد شدم و خلاصه در چشم بهم زدنی صف خرید شد.

آخه از شما پنهان نباشد کم کم به فکر بودم این پرتفوی شما رو بذارم بلک لیست از بس معاملاتشون خسته کننده بودن:D
        درود بر مدافع دوست نادیده نازنین

میگما! آمار سبد من رو از خودم بهتر داری :D

البته سبد من امروز صف خرید بود ولی واقعیت این هست که صف خرید شدن یکی دو روزه اهمیت کمتری داره. عملکرد میان مدت مهمه!

تصور من این هست که شما اندکی در معاملات عجله میکنید:D

خود من چون معمولا به دید میان مدت(بیش از 6ماه تا یکی دو سال) به بورس و سهامی که میخرم نگاه میکنم، معمولا مقایسه یک سهم در بازه کمتر از یکی دو ماه با کل بازار رو درست نمیدونم!

منظورم اینه به عنوان مثال اگر سهمی از سبد حتی طی یکی دو هفته عملکردی ضعیف تر از میانگین بورس داشته باشه ، به تعویض اش فکر نمیکنم!

یعنی دست کم در یک بازه بیش از یکی دو ماه اگر واقعا عملکرد بدتری داشت تازه فکر میکنم که جایگزین بهتر چی میتونه باشه. اونم تازه در شرایطی شاید ممکنه وقت بیشتری بدیم به یک سهم، و دست کم مشخص بشه تا حدودی دلیل اشتباه در تحلیل چه بوده و ... بعد میشه به فروش اش فکر کرد...

بنابراین بخصوص در روند غالب صعودی که از هر دو سه هفته یک یا چند گروه بورسی مورد توجه قرار میگیره..معاملات زیاد و تعویضهای زیاد سهم معمولا باعث از دست رفتن سود میشه.

این یک فریب ذهنی هست که تصور کنیم یک سهمی رو بگیرم ، چند روزه بیشتر از بازار رشد کنه...بعد سریع عوضش کنیم با یک سهم دیگه که اون هم بیشتر از بازار رشد کنه!!! از این خبرا نیست:D بزرگترین دلیلش هم اینکه اگر موردهای تصادفی رو حذف کنیم، معمولا یک درصد معامله گران بورس هم بیشتر از میانگین بورس سود نمیکنن!! هرچند شاید خیلیا این حرف رو قبول نداشته باشن!

دیروز هم در تاپیک جوبازار عرض کردم. در روند غالب صعودی واقعا خیلی تفاوتی نمیکنه چه سهمی داشته باشیم. البته نه که فرقی نکنه!! واقعیت این هست که تشخیص این تفاوتها بین سهام بخصوص در کوتاه مدت بسیار بسیار سخته...اگر نگیم غیرممکنه!

مخلص کلام اینکه: من چون 80درصد به ضرر نکردن فکر میکنم و 20درصد به سود کردن! بنابراین اگر مدت کوتاهی هم یک سهم مطابق انتظارات یا جو بازار نبود و درجا زد! مادامی که زیان نزدیک نباشه! خیلی نگران نمیشم...

اینجوری کمتر در تله پروژه شدن سهم می افتیم! چون از مدت زمان کنترل سهم..یا رشد سهم که ما خبر نداریم!

روی این حساب کلوند را نه تنها نگهداری کردم بلکه اضافه هم کردم. شاید هم کارم اشتباه بوده! خلاصه اینکه اینده یعنی یکی دو سال دیگه معلوم میشه:D

یا شهداب که در دو سه هفته قبل نحوه معاملاتش بسیاری رو پیاده کرد!

مانا باشید

.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          درود بر مدافع دوست نادیده نازنین

میگما! آمار سبد من رو از خودم بهتر داری :D

البته سبد من امروز صف خرید بود ولی واقعیت این هست که صف خرید شدن یکی دو روزه اهمیت کمتری داره. عملکرد میان مدت مهمه!

تصور من این هست که شما اندکی در معاملات عجله میکنید:D

خود من چون معمولا به دید میان مدت(بیش از 6ماه تا یکی دو سال) به بورس و سهامی که میخرم نگاه میکنم، معمولا مقایسه یک سهم در بازه کمتر از یکی دو ماه با کل بازار رو درست نمیدونم!

منظورم اینه به عنوان مثال اگر سهمی از سبد حتی طی یکی دو هفته عملکردی ضعیف تر از میانگین بورس داشته باشه ، به تعویض اش فکر نمیکنم!

یعنی دست کم در یک بازه بیش از یکی دو ماه اگر واقعا عملکرد بدتری داشت تازه فکر میکنم که جایگزین بهتر چی میتونه باشه. اونم تازه در شرایطی شاید ممکنه وقت بیشتری بدیم به یک سهم، و دست کم مشخص بشه تا حدودی دلیل اشتباه در تحلیل چه بوده و ... بعد میشه به فروش اش فکر کرد...

بنابراین بخصوص در روند غالب صعودی که از هر دو سه هفته یک یا چند گروه بورسی مورد توجه قرار میگیره..معاملات زیاد و تعویضهای زیاد سهم معمولا باعث از دست رفتن سود میشه.

این یک فریب ذهنی هست که تصور کنیم یک سهمی رو بگیرم ، چند روزه بیشتر از بازار رشد کنه...بعد سریع عوضش کنیم با یک سهم دیگه که اون هم بیشتر از بازار رشد کنه!!! از این خبرا نیست:D بزرگترین دلیلش هم اینکه اگر موردهای تصادفی رو حذف کنیم، معمولا یک درصد معامله گران بورس هم بیشتر از میانگین بورس سود نمیکنن!! هرچند شاید خیلیا این حرف رو قبول نداشته باشن!

دیروز هم در تاپیک جوبازار عرض کردم. در روند غالب صعودی واقعا خیلی تفاوتی نمیکنه چه سهمی داشته باشیم. البته نه که فرقی نکنه!! واقعیت این هست که تشخیص این تفاوتها بین سهام بخصوص در کوتاه مدت بسیار بسیار سخته...اگر نگیم غیرممکنه!

مخلص کلام اینکه: من چون 80درصد به ضرر نکردن فکر میکنم و 20درصد به سود کردن! بنابراین اگر مدت کوتاهی هم یک سهم مطابق انتظارات یا جو بازار نبود و درجا زد! مادامی که زیان نزدیک نباشه! خیلی نگران نمیشم...

اینجوری کمتر در تله پروژه شدن سهم می افتیم! چون از مدت زمان کنترل سهم..یا رشد سهم که ما خبر نداریم!

روی این حساب کلوند را نه تنها نگهداری کردم بلکه اضافه هم کردم. شاید هم کارم اشتباه بوده! خلاصه اینکه اینده یعنی یکی دو سال دیگه معلوم میشه:D

یا شهداب که در دو سه هفته قبل نحوه معاملاتش بسیاری رو پیاده کرد!

مانا باشید

.
          درود
          عالی
          این پست جایی ذخیره کردم هر وقت عصبی و کلافه شدم یه دور بخونم فکر میکنم به کاهش خشم/:.wacsmiley.:/ من کمک میکند.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

شبیه مرده متحرک میمونه، 15 درصد میره بالاتره دوباره همونقدر میاد پایین.زیر 23500 تومن بیاد می فروشمش.
            سود محقق شده پارسال هم در حد انتظار نبود انتظار سود های بالای 300 تومن داشتم مثلا 350 تومن ولی فقط 276 تومن محقق کرد.
            هفته دیگه میره مجمع عادی سالیانه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

کلوند هرچند سود محقق شده اش کمی از انتظارات پایین تر بود، ولی عوضش در مجمع خوب تقسیم کرد . این به اون در :D

قبلا هم چندبار این نکته را عرض کردم. میزان تقسیم سود نقدی یک شرکت خیلی مهمه. بخصوص در مملکت ما!

وقتی که شرکتی بالای 90درصد تقسیم میکنه...معنی اش این هست که کیفیت سود بالاست!

وگرنه شرکتی که سود بالایی اعلام کنه ولی به زور 10-20درصد رو تقسیم میکنه...معمولا اون سود محقق شده اش بیشتر روی کاغذه تا واقعیت!

در کل نسبت به کلیت بازار ، کلوند در میان مدت راضی کننده بوده به نظرم.

من راضیم ازش :D

امروز ظاهرا! نشد که باز بشه. ولی با توجه به تقسیم خوب نقدی...و سایر شرایط احتمالا باز شدنش هم بد نباشه..

هرچند کوتاه مدت مهم نیست!
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

درود

نحوه معاملات ۳ ماه اول سال ۱۴۰۱ باعث شده هیچ کس به گزارش خوب سه ماه اول کلوند اشاره ای نکند.

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

درود

نحوه معاملات ۳ ماه اول سال ۱۴۰۱ باعث شده هیچ کس به گزارش خوب سه ماه اول کلوند اشاره ای نکند.

چرا مدافع جان! خیلی هم ملت حواسشون جمعه اتفاقا! تابلوی معاملات کلوند از چند ماه قبل تا الان نسبت به کلیت بازار کاملا معقول بوده بنظرم

اون رنج چهارشنبه هم بیخودی نبود که!...بالاخره عده ای زودتر متوجه میشن گزارش کدال چه خبره! :D

همه که مثل ما بی کس نیستن که :D

گزارش محشره...یعنی بهتر از این نمیشد!

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

#کلوند با وجود اورهال فروردین و تعدیل نرخ های فروش از اواسط اردیبهشتُ گزارش قابل قبولی داشته

کاشی‌ الوند در عملکرد سه ماهه توانسته است به ازای هر سهم 100 تومان محقق کند. سهم در سال مالی گذشته به ترتیب از فصل ابتدایی 52 ، 103 ، 95 و 25 تومان به ازای هر سهم گزارش کرده بود. سود سه ماهه رشد 89 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته دارد.

?این شرکت درسه ماهه امسال فروش 191 میلیاردی تومانی را داشته است. در دوره مشابه سال گذشته توانسته بود 111 میلیارد فروش بزند. فروش دو سال مالی گذشته شرکت بر اعداد 589 و 358 میلیارد استوار بوده است.

?در سال مالی 1400 حاشیه سود کلوند برابر 27% بوده که در سه ماهه امسال برابر 27% است.

?این تولید کننده کاشی در سه ماهه سود عملیاتی 50 میلیارد تومانی را گزارش کرده است که در سال مالی قبل سود عملیاتی شرکت به ترتیب از فصل اول برابر 26 ، 45 ، 49 و 27 میلیارد تومان ثبت شده بود.

کارگزاری بانک صنعت و معدن
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شاهان
                      ستاره دار (1)
                      • Aug 2022
                      • 1771

شرکت 3 ماهه 100 تومان سود ساخته
                      افزایش نرخ ها در 3 ماهه دوم چشمگیر بوده و در برخی محصولات مهم مثل کاشی پرسلان داخلی و صادراتی در حد 30 تا 50 درصد بوده
                      بنظر 6 ماهه شرکت ب سود 250 تا 260 تومان برسه و امسال 540 تا 580 تومان
                      برای ی شرکت کاشی سرامیکی با این سرمایه واقعا این قیمتا عجیبه !!!!
                      صنعتی ک کلا در کی سال اخیر در رکود کامل بوده و شرکت هیچ مشکلی در فروش نداشته و اگر روزی رونقی در ساخت و ساز بشه این صنعت متحول میشه

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

235 در 6ماهه ساخت....

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          235 در 6ماهه ساخت....
                          با این همه کاشی سازی ( کلوند - نیلو - کسعدی- صنایع سرام آرا )در تاصیکو و افزایش سرمایه پیش رو واقعا قیمت زیر هزار تومان جفاست در حق این هلدینگ طلایی
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1771

نرخ های فروش بشدت در حال رشده
                            دو ماه اولیه مهم خاک و لعاب شرکت ثابت مونده و رشدی نداشته
                            این افزایش نرخ ها حاشیه سود شرکت رو خوب بالا میاره
                            بنظر امسال 530 تا 600 سود بسازه
                            تقسیمی سود هم هر سال چیزی حدود 90 تا 95 درصد هست
                            واقعا مفته . بازار سوپر مفت شده

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

هرچند سهام خوب کم نیست.

ولی سهمی که دی پی اس مناسب داره، روند سودآوری اش مناسبه.

حتی با بدترین سناریوها هم در این قیمتها بازم ارزنده است.

فقط سهامی مثل این میتونن در بازار کله پا ، نجات بخش باشه!

بخصوص در مقایسه با کلیت بازار همچنان راضی ام ازش :D

نظر

• meisam317
                                ستاره دار(6)
                                • Mar 2013
                                • 639

از نظر قیمت و مارکت سهم به لحاظ سود سازی شرکت و عملیات و ظرفیت و تناژ تولید و فروش و و و شما از هر جهت به این نماد نگاه کنی توی کاشی سرامیک تک گروهش هست
                                لذا #کلوند از همه نظر مقبولیت داره برام مگر اینکه در گزارش های بعدش ضعف های سیستماتیک ببینم و یا فروش و صادرات و ...این قبیل مسائل که شاخکامون و تیز کنه
                                نظر خودم برای کلوند ۳۵۰۰-۴۰۰۰ تومن هست که قیمتش ببینه

نظر

در حال کار...
                                X