کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از تمامی بچه های زحمت کش سایت بورسی که یه همچین تاپیکی با این خیل عظیم اساتید واقعا حرفه ای را ایجاد و سر پا نگه داشتن ، تقدیر و تشکر جانانه دارم.امیدوارم همیشه سالم و شاداب باشید. از تمامی اساتیدی که تو این فروم زحمت میکشن متشکرم واقعا این سایت نقطه عطفی برای اونایی که میخوان بصورت علمی و حرفه ای با بورس اشنا بشن.
از همتون متشکرم امیدوارم همیشه این سایت اینجوری بمونه
عرض ادب خدمت استاد تدين
1- دوست داريد چند سال عمر كنيد و بقيه عمرتون را بيشتر در چه راهي صرف بكنيد
2- فكر مي كنيد بهترين كمكي كه از دستون بر ميباد تا براي دوستان در بورس انجام بدهيد چي كاري هست
3- كار در خانه رو دوست داريد يا بيرون خانه
4- چه تفريحي براي شما دوست داشتني تر هست و آيا اهل مطالعه هستيد و چه نوع كتابي رو مطالعه ميكنيد
5- وقتي مي گيد بورس ياد كدوم سهم در ذهنتون نقش مي بنده چرا
با سپاس از شما و سركار خانم آمن
سلام خدمت همه دوستان
ممنون از آمن عزیز ؛ بنده در خدمتم
ولی هر چی فکر می کنم این صندلی داغ نیست ؛ صندلی الکتریکی اعدامه :((
رحم کنیــــــــــــــــــــــــــــــد به جووونیم :-s
نميخواهيد بگوييد كه اين برنامه سر موعد مقرر اجرا نميشود؟ :(
بهتر نيست از اين فرصت براي نشاندن مهمان بعدي (استاد تديني) روي صندلي استفاده كنيد؟ :-/
از خانم آمن مدير لايق بورسي به خاطر زحماتي مي كشند كمال تشكر را دارم @};-@};-@};-
سلام
ممنونم از حسن نیت و لطف شما
والا مشکل این وسط اینه که من این هفته مشغله های زیادی دارم ..وگرنه دکتر عزیز به من لطف زیادی دارند...;;)
برای زهره عزیز هم ،باید بچه ها سر فرصت سوالهاشون رو بپرسن و پس از اتمام مصاحبه دکتر عزیز ... صندلی داغ مربوط به ایشون به خوبی هر چه تمام تر برگزار خواهد شد...<:-p<:-p
سلام
ممنونم از حسن نیت و لطف شما
والا مشکل این وسط اینه که من این هفته مشغله های زیادی دارم ..وگرنه دکتر عزیز به من لطف زیادی دارند...;;)
برای زهره عزیز هم ،باید بچه ها سر فرصت سوالهاشون رو بپرسن و پس از اتمام مصاحبه دکتر عزیز ... صندلی داغ مربوط به ایشون به خوبی هر چه تمام تر برگزار خواهد شد...<:-p<:-p
پس من هم از فرصت استفاده كنم و سوالي مطرح كنم
استاد تديني بزرگوار
چرا شما به بورس و فاركس علاقه مند شديد؟
بهترين دوستان بورسي و بهترين دوستان فاركسي شما چه كساني هستند؟
آيا به فاركس به ديد شغل مي نگريد يا ..... ؟
چگونه با اين بازار آشنا شديد؟ آيا از ورود به اين بازار راضي هستيد؟ اگر به گذشته برگرديد باز هم حاظريد به اين كار روي آوريد؟
شيرين ترين لحظه ي زندگيتان چه زماني بود؟
از زندگي بورسي، فاركسي و زندگي شخصي خود راضي هستيد؟
نظر