**++** اعلانات صندلی داغ **++**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

درود بر آمن عزیز
    واقعا جای تقدیر و تشکر داره این فکر عالی ، من تقریبا عضو تمام سایتهای بورسی و فارکسی بودم (به غیر از یک ساله گذشته که سایتهای بورسی زیاد رشد کردند ) و تا امروز بخش آزادی به غنای بخش آزاد این سایت و مدیر بخش آزادی به توانمندی خانم آمن ندیدم ،اینجا جا داره به آقای جمالی به عنوان ادمین سایت تبریک بگیم که چنین مدیر بخش آزادی دارند .

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• ناهید
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 1419

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      درود بر آمن عزیز
      واقعا جای تقدیر و تشکر داره این فکر عالی ، من تقریبا عضو تمام سایتهای بورسی و فارکسی بودم (به غیر از یک ساله گذشته که سایتهای بورسی زیاد رشد کردند ) و تا امروز بخش آزادی به غنای بخش آزاد این سایت و مدیر بخش آزادی به توانمندی خانم آمن ندیدم ،اینجا جا داره به آقای جمالی به عنوان ادمین سایت تبریک بگیم که چنین مدیر بخش آزادی دارند .

من هم وظيفه خودم ميدونم از آمن عزيزم بخاطر اين همه تلاش كه واقعا" بنا به فرمايش دكتر فرزاد در هيچ سايت بورسي به پرباري بخش آزاد اين سايت ديده نشده و با مديريت توانمندي مثل آمن عزيز تشكر و قدرداني كنم
      البته ايشون از بخش آزاد هم فراتر رفتند و دربخش بورسي و فاركس نيز فعاليتي چشمگير دارند كه مراتب تقدير وتشكر در اين بخشها نيز از عزيزم دارم
      اميدوارم هميشه موفق و سرشار از انرژي باشي كه ما هم بهره مند بشيم

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

آمن جان ممنونم به خاطر راه اندازي اين تاپيك خوب

پيشنهاد من هم در ابتدا مديران سايت يعني عليرضا جمالي‏،دكتر هولي‏،ناهيد‏،كاپيتان و خود شما دختر خودم:* هست.بعد هم از مي شه از بچه اي معروف و خوش فكر سايت هاي ديگه و سايت خودمون هم دعوت كنيم.@};-@};-@};-@};-
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

تالار گفت و گوی بورس .......................
          هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

بنده به عنوان اولین نفر محسن نظری عزیز رو پیشنهاد میدم
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

مژده مژده مژده

دکتر holy بزرگوار برای جمعه این هفته یعنی 25 آذر ساعت 22:30 در خدمت شما دوستان خواهد بود و به پرسش های شما پاسخ خواهد گفت.

ممنونم دکتر عزیز که دعوت من رو قبول کردین @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-<:-p

در پست آینده درباره قوانین مربوط به پرسش های کاربران سخن خواهم گفت….;)
              to continue, please follow me on my page

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                مژده مژده مژده

دکتر holy بزرگوار برای جمعه این هفته یعنی 25 آذر ساعت 22:30 در خدمت شما دوستان خواهد بود و به پرسش های شما پاسخ خواهد گفت.

امن جان شما هر چی دلتون می خواد قانون تصویب کنید اما این تاپیک اسمش روشه صندلی داغ و پرسش های چالشی در انتظار کسانی هست که بر ان تکیه می زنند :d

نظر

• تازه کار
                  كاربر فعال
                  • Jul 2025
                  • 121

مژده مژده مژده

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                  امن جان شما هر چی دلتون می خواد قانون تصویب کنید اما این تاپیک اسمش روشه صندلی داغ و پرسش های چالشی در انتظار کسانی هست که بر ان تکیه می زنند :d
                  نفر اول بودن همیشه شجاعت خاصی را میطلبد. درود بر استاد عزیز دکتر عمادی =d>

دو نفر دیگه هم هستند که خیلی دوست دارم دعوت را قبول کنن: جناب جمالی و کاپیتان نمو (هرچند نیومده انصراف داد)
                  آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2011/12/11, 23:45.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

**قوانین صندلی داغ**[-X:(fight)

قوانین تاپیک صندلی داغ به صورتی خواهد بود که میهمانانی که بر این صندلی تکیه می زنند از این موضوع پشمان نشوند.

1- از دوستان عزیز خواهش می کنم که سوالاتی مبنی بر زندگی خصوصی میهمانان پرسیده نشود و در صورت پرسش ، میهمان گرامی در صورت عدم تمایل می تواند پاسخ ندهند.

2- اگر با شخصی دعوا یا دلخوری داریم ،جو تاپیک رو به هم نریزیم ؛در صورت دیدین پست های اینچنین به یقین پست ها حذف خواهد شد.

3- می توانیم یه تاپیک صندلی داغ نگاه تخصصی داشته باشیم؛یعنی با توجه به تخصص افراد از آنها سوال بپرسیم.

4- سوالات عمومی را طرح و در تاپیک به نمایش دوستان می گذارم .دوستان اگر ایده ای دارند بعد از درج سوالات عمومی، می تونند پیشنهادات خودشون رو مطرح کنند.

5 – میهمانان می توانند به 5 پرسش، بدون هیچ دلیلی پاسخ ندهند.

6- ترجیحا سعی دارم میهمان در ساعت مورد نظر در سایت حضور داشته باشند و دوستان به صورت آنلاین پرسش های خود را مطرح کنند.اما اگر بعضی از میهمان امکان مطابقت وقت رو نداشتند، سوالات نوشته می شود و دوستان در اولین فرصت زحمت پاسخگویی آنها را خواهند کشید.

نظر

• عقل نهفته
                      عضو عادی
                      • Oct 2010
                      • 60

سوالی از میهمان صندلی داغ تان دارم نمی دانم کجا مطرح کنم شاید جمعه نباشم
                      سلام استاد
                      من هر چقدر به مریض های خود می گویم عزیزان من سیگار نکشید به مضرات واسیب ان به قلب وعروق وسلامتی کلی بدن و....کاری ندارم این رنگ دندان هایتان را زرد می کند درست است که با یه جرمگیری وبروساژومقداری ناقابل مانی حلش می کنم ولی ماهم گناه داریم با ماسک دوبله وسوبله هم امکان کار بروی دندان ندارم( تازه اگر بوی پیاز وسبزی که برای بدن لازم هست وسر ظهر بهراه ناهار صرف کردید رایه جورایی تحمل کنم)افاقه نمی کند می گویند تو بهتر می دانی یا دکتر هولی هم استاد هستند هم مدیر هم پزشک هرچه می گویم اون دکتر هولی نیست که سیگار می کشد اواتار ایشان هست تازه اونهم دارد فیلم بازی می کند !!قبول نمی کنند ایا امکان دارد اون قسمت اواتارتان را شطرنجی کنیم؟زیاده عرضی نیست باقی بقایت/جانم فدایت
                      [B]لطفا چاق نشوید!![/B]

نظر

• rezaafshari110
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 347

سلام
                        خانم آمن خیلی ممنون از این ایده بسیار عالی.
                        از شما یک تقاضا دارم : لطفا در صورت امکان برای آشنایی بیشتر با مهمانتون و اینکه بدونیم تصور ذهنیمون راجع به دوستان سایت چطور بوده به کسانی که مهمانتون هستند بفرمایید یک عکس هم از خودشون در بخش معرفی قرار بدهند.با تشکر فراوان
                        حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                        همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

سلام

تاپیکی مشابه همین عنوان "صندلی داغ" در چندین سایت مشابه از جمله قیمت ها هم وجود دارد;) خلاصه کلام اینکه ایده کلی از من نبوده و قاعدتا فرد دیگری هم نمی تونه این ادعا رو داشته باشه که این ایده از آن وی بوده است ;)اما به اعتقاد من ایده مهم نیست و پیشبرد کار مهم است...این مهمه که چقدر اعتبار داشته باشی که برای هر میهمانی که دعوتنامه می فرستی پاسخ مثبت بده یا حداقل با روی گشاده باهات برخورد کنه ... B-)

حالا برگردیم به محتوای تاپیک ;;)

خدمت دوستان هم بگم به زودی میهمان بعدی تاپیک که چند ماه در سایت تشریف نداشتن رو معرفی می کنم...:d

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

خبر جدید.... خبر جدید <:-p

جناب آقای محسن نظری عزیز دعوت من رو پذیرفتند و به زودی بر صندلی داغ تکیه خواهند زد.تاریخ حضور رو هم بعد از نظر نهایی ایشون در سایت درج خواهم کرد.;;)

سپاس از شما آقای نظری @};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

خبر جدید.... خبر جدید <:-p

جناب آقای محسن نظری عزیز دعوت من رو پذیرفتند و به زودی بر صندلی داغ تکیه خواهند زد.تاریخ حضور رو هم بعد از نظر نهایی ایشون در سایت درج خواهم کرد.;;)

سپاس از شما آقای نظری @};-@};-@};-@};-@};-
                              خیلی خوشحالم که باز هم میتونیم محسن عزیز رو در این سایت ببینیم >:D<
                              فکر کنم جای یه نفر دیگه اینجا خیلی خالیه
                              اون هم کسی نیست جز بابک پناهی عزیز <:-p
                              بنده به عنوان نفر بعدی بابک جان رو پیشنهاد میدم
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

[QUOTE=آمن;72885]مژده مژده مژده
                                [SIZE=2]

مژده ای دل كه مسیحا نفسی می آید
                                كه ز انفاس خوشش بوی كسی می آید
                                از غم هجر نكن ناله و فریاد كه من
                                زده ام فالی و فریادرسی می آید
                                كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست
                                این قدر هست كه بانگ جرسی می آید
                                از ظهور بركاتش نه من خرم و بس
                                عیسی اینجا به امید نفسی می آید
                                همه اعیان جهان چشم به راهش دارند
                                هر عزیزی ز پی ملتمسی می آید
                                فیض دارد سر آن كه به رهت جان بازد
                                هر كس اینجا به امید هوسی می آید