در اصل توسط نوسترداموس پست شده است
View Post
**++** اعلانات صندلی داغ **++**
Collapse
X
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post=)) دمت گرم =))to continue, please follow me on my page
نظر
-
به به ببینید کی مهمون این هفته است.... جناب دکتر مهندس آقا رضا. زهره جونم کجایی پس ؟ <:-p
سوالهام اصلا سخت نیست هان...
1- میگن مرد گریه نمیکنه؟ واقعا راسته و شده تا به حال گریه کنی؟
2- بهترین و بدترین اخلاقت چیه؟
3- بهترین و بدترین معاملت تو بورس چی بوده؟
4 - مهمترین عامل موفقیت تو بورس رو چی میدونی؟
5- با شکلات داغ , صندلی داغ و ترشی هفت بیجار یه جمله بساز؟ B-)
... و سوال آخر: رضا جان با اون همه قندی چیکار کردی؟
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبه به ببینید کی مهمون این هفته است.... جناب دکتر مهندس آقا رضا. زهره جونم کجایی پس ؟ <:-p
سوالهام اصلا سخت نیست هان...
1- میگن مرد گریه نمیکنه؟ واقعا راسته و شده تا به حال گریه کنی؟
2- بهترین و بدترین اخلاقت چیه؟
3- بهترین و بدترین معاملت تو بورس چی بوده؟
4 - مهمترین عامل موفقیت تو بورس رو چی میدونی؟
5- با شکلات داغ , صندلی داغ و ترشی هفت بیجار یه جمله بساز؟ b-)
... و سوال آخر: رضا جان با اون همه قندی چیکار کردی؟به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
خانم امن يه روزم سعيد درخشاني بكش رو صندلي داخخخخخ البته كامل ميشناسمشا ولي رو صندلي سوالاي توپي دارم ازش;;)
نظر
-
در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Postخانم امن يه روزم سعيد درخشاني بكش رو صندلي داخخخخخ البته كامل ميشناسمشا ولي رو صندلي سوالاي توپي دارم ازش;;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postیک قانون مهم و جدید بخش صندلی داغ
***دوستانی که دعوت برنامه صندلی داغ را پذیرفته اند حق هیچگونه انصرافی را ندارند************************
چون مصاحبه روز به روز سخت تر میشه و سالات مجری فقط در روز اجرا پرسیده می شود ؛گفتم پیشگیری کرده باشم از فرار مغزها :d:d:d:d:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاوه اوه فکر کنم تو اون لیست 10 نفره اخرین نفر منم و تو سخترین شرایط منو بشونن رو صندلی همه هم بخوان دق و دلیشونو سرم خالی کنن !!:-s
من هر هفت سوالم رو......................... :-?
ازت می پرسم :d
اونم چه سوالهایی :-&
از همین الآن خودت رو آماده کن :((افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با سلام و عرض ادب
خوب وقتی مهمان جناب امپراتور باشه نمیشه ازش گذشت چون از این فرصتها کم پیش میاد البته من رعایت میکنم و سئوالهای سخت نمیپرسم .
1_ آقا رضا کلا چه طوری ؟ خوبی ؟ کیفت کوکه ؟ چه خبر ؟ چه احوال ؟چرا دیگه تو مسابقه معرفی سهام شرکت نمیکنی ؟
2_ شما که هفتمین امپراتوری ؟ پس اون شش نفر قبلی چه کسانی هستند ؟ لطفا نام ببرید ؟
3_اگه الان یه نفر پیدا بشه کل قیمتهای بورس رو در سه ماه آینده داشته باشه چه مبلغی حاضری این اطلاعات رو بخری ؟
4_شما که مهندسی از یک تا هزار بشمار ببینم بلدی ؟ بطور کامل لطفا .
5_اوضاع بورس به نظرت سال 91 چه جوری میشه و گروه لیدر اول سال رو چه گروهی میدونی ؟
6_ ای عشق همه بهانه از توست به همین خاطر به درخت تکیه زدی ؟
7_ریش قرمز بورس دقیقا چکار میکرد ؟ اگه بگن امپراتور ریش قرمز دوم بورس شده خوشحال میشی یا ناراحت ؟دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاینم از سوالهای من :
1-چرا بعد از امپراطور 7 گذاشتین مثلا 8 نذاشتین؟
2-اگر مریض بشین ترجیح میدین 2 تا امپول بزنین خوب شین یا یه هفته قرص بخورین؟;)
3-اگر میگفتن نهار و شما فقط یه غذا رو انتخاب کنین کدوم غذا بود؟
4-اگر میگفتن وارد یک سهم بشین که براتون 50% سود داره اما روز خالی کردن سهم با خالی کردن شما 50 نفر بدبخت میشن این کار رو میکردین؟
5-ترجیح میدین 5 تا زنبور قرمز نیشتون بزنه یا یه مار سمی البته این سوال خیلی تخصصی بعدا میفهمید چرا!!؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سلاممممممممممممممممممممم بر دوستان
سال نو همتون مبارک.....به اصطلاح می گن بهار یک نقطه دارد،شروع..........;;)
شروع همتون با شکوه ..
البته در پیام خصوصی به اغلب دوستان پیام تبریک دادم و گرفتم;;)...دلم براتون البته نه همتون :d تنگ شده بود :))
گفتم از طرف اهالی و گردانندگان صندلی داغ هم تبریکی بگیم و هم خودی نشون بدیم که در سال 91 هستیم به تمام قوااااااااااااااااا در خدمتتون برای کباب کردن و سرخ کردن باقی مهمون و دیگر مهمانان دعوتی در آینده ...
همچنین بچه ها کلی زحمت کشیدن و بخش آزاد را گرم نگه داشتن..............:">:">
یعنی CAPTAIN NEMO عزیز،بهنام عزیز و همچنین بابک 52 عزیز،جناب وحید 20، kh25 ،roohe-khashen ،فنسر و دیگر دوستانی که احیانا اسمشون از قلم افتادههه...سپاسگزارممممممممممممممممم...to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postآمن عزیز عیدت مبارک سفر خوش گذشت انشالا که همیشه سلامت وشاد باشی وسال پر برکت وخوبی پیش رو داشته باشی.سپاسگزارم شادی عزیز و من هم برای شما سالی پر از شادی و نشاط و تندرستی با کلی آرزوهای خوب ...آرزو دارم ...@};-@};-@};-@};-@};-@};-to continue, please follow me on my page
نظر
نظر