کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب ایشون وقت هم برای من گذاشتند ولی بنده قبول نکردم ....
حالا باید دید کسی از روی این صندلی زنده به خونش برمیگرده یا نه ....؟؟!!:-w
کاپیتان عزیز >:/..شما کی گفتین تشریف نمی آرین؟؟؟! :d یادم نمیاد...والا گفتید اواخر دی ماه که کارام رو انجام دادم به چشم؛تازه چشمش رو هم بلند و محکم گفتین;;)...
حالا برای شما گفتم یه هواپیما دم در تاپیک منتظر بمونه که شما را ببره اورژانس...البته دکتر هولی عزیز هم می تونه کمک کنه بهتون...چون دیگه خودشون از بیمارستان(به دلیل سوالهای زیاد و سخت بستری می شوند:-&:"> ) برگشتن :D:d
کاپیتان عزیز ..شما کی گفتین تشریف نمی آرین؟؟؟! :d یادم نمیاد...والا گفتید اواخر دی ماه که کارام رو انجام دادم به چشم؛تازه چشمش رو هم بلند و محکم گفتین...حالا برای شما گفتم یه هواپیما دم در تاپیک منتظر وایسا که شما را ببره اورژانس :d
چشم .....
گردن ما از مو هم نازکتره اینجا .....#:-s
از تمام عزیزان و بزرگواران که به بنده لطف دارند و در تاریخ و ساعت معهود در تاپیک حاضر میشند و یا احیانا به دلیل مشکلات این فرصت رو ندارند و صرفا سئوال ارسال میکنند کمال تشکر رو دارم و با توجه به ارادت و علاقه خاصی که به دوستان بورسی دارم به شکل خودخواسته علیرغم وجود قانونی که توسط اون میتونم به 5 سئوال پاسخ ندهم ،حاضر خواهم بود بدون استثناء به تمام پرسشها پاسخ دهم ، به امید اینکه شاید این کار بر گرمی فضا و صمیمیت محیط بیافزاید .......
با آرزوی توفیق برای تمام دوستان
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
خب من دو نفر رو پیشنهاد دادم که خوشبختانه هر دو نفر قبول کردند >:d< بعد از محسن عزیز و بابک عزیز میخوام یه نفر دیگه رو به عنوان نفر سوم پیشنهاد بدم :d فکر کنم دیگه نوبت خود خانم آمن باشه که به این صندلی تکیه بزنند ;)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سلام
من هم یه سوال از استاد بزرگ استاد holy داشتم .
به نظرتون تحلیل بنیادی بیشتر میتونه برای خرید به سهامدار و سهامداری کردن و سود رساندن به سهامدار کمک بکنه یا تحلیل های تکنیکال ؟ (البته برای سهامداری نه برای نوسان گیری)
و اینکه شما کدام تحلیل رو قوی تر میدونید با توجه به اینکه خودتون استاد تحلیل های تکنیکال هستید؟ و اینکه چند درصد تحلیل های تکنیکالی که روی سایت ها میزنن درست از اب در میاد؟
4- اگر کسی دلتون رو آزار بده باهاش چیکار می کنید؟(اگه من باشم که یه تفنگ دولول شکاری از دایی جانم می گیرم و خلاص :D:D)حالا اگه کسی دل شما رو آزرده کنه چطوری به دستش بیاره؟:-/
5- بهترین همدم شما؟
6- بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت در سایت بورسی؟
.....منتظر سوالهای بعدی باشید..?@_@??@_@?
دوست عزیز با شما هستم >:/>:/ بله با خود شما :D:"> که داری این مطلب رو می خونی '@-@'@-@ سوال نداری که بپرسی؟!!8->:-)/\:-)
با سلام خدمت برادر عزيزم جناب عمادي
1-مشوق شما در ورود به بورس كه بود و از چه سالي شروع كرديد در سالهاي آغازين ورود به اين فعاليت از چه منابعي براي افزايش دانش خودتون استفاده كرديد
2- بهتربن خاطره بورسي و غير بورسي شما
3- چند ساعت در روز براي طبابت و چند ساعت براي بورس ايران و چند ساعت براي بورس جهاني وقت ميگذاريد.
4-چه هديه اي يا كاري در زندگي، شما را از همه بيشتر خوشحال ميكند
5- آيا امكان اين هست براي شما كه تصويري براي آشنايي دوستانتون از خودتون در زمان مصاحبه در سايت قرار بدهيد
با سپاس بيكران
سلام سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم .....
دوست داشتید چه تغییری در دنیا بوجود می آمد و برای بوجود آمدن این تغییر چه گامهایی برداشته اید؟
سوالات بعدی البته خصوصیه اگه صلاح بود پاسخ بدهید
بیوگرافی خود را بیان بفرمایید
به چه کاری چیز طبابت و ترید علاقه دارید؟
تخصص شما در طبابت چیست؟
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
سلام مجدد
نظرتون رو راجع به اعضای سایت برای هر نفر در حد یک جمله بیان بفرمایید.((استاد اگه خیلی بشه میشه 100 تا جمله.چیزی نیست))
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر