**++** اعلانات صندلی داغ **++**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

خوب اولین نفر من سوال میپرسم:
    1-چرا وارد بورس شدید ؟
    2-شما از کجا اینقدراخبار رانتی دارید:d
    3-با روح خشن شپدیس و غدیر یک جمله بسازید!!!
    4-دوست دارید نفر بعدی صندلی داغ کی باشد؟
    5-نظرتان راجب دکتر مهربان چیست؟
    6-به نظر شما فاندامنتال بهتر است یا تکنیکال؟
    7-اگر جنگ بشود شما میروید جبهه یا خیر؟
    آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/05/12, 15:30.
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

با سلام و احترام خدمت سرکار خانم آمن و مهمان صندلی داغ جناب آقای محسن نظری

نظر به اینکه جناب آقای نظری عزیز خودشون گفتند هر چند تا سوال ، من تعداد سوالهامو یه کوچولو زیاد کردم:

1) اون سهم زیر خاکیتون رو معرفی نمایید و از زیر خاک بیاریدش بیرون تا همه اعضاء سایت بورسی سود کنند

2) نظرتون درمورد وضعیت بازار تا اخر سال 91 چیه و پربازده ترین گروه رو چه گروهی پیش بینی میکنی؟

3) سه تا از بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت ها را در سایت بورسی نام ببرید .

4) بهترین سودو ضرری که توی بورس کردید از چه سهمی بوده و چه مبلغی بوده؟

5) آیا تا به حال تک سهم شده اید؟ روی چه سهمی ؟

6) کدوم کارگزاری رو از همه بهتر می دونید؟

7) نظر واقعی و قلبیتان راجع به سایت بورسی و مدیریتش چیه؟

8) نظرتون راجع به سهم حتاید چیه؟

9)آیا نوسانگیری را دوست دارید؟

10)به نظرتون اگر خدای نکرده جنگ بشه برای بورس چه اتفاقی میفته؟ چون همه می خوان بفروشند و همه سهمها صف فروش می شوند و خریداری هم نیست .پس یعنی همه سهمها می رن تو گره ؟ یا اینکه بورس را تعطیل می کنند؟

11)نظرتون راجع به جناب آقای وحید 20 چیه؟

12)نظرتون راجع به سرکار خانم آمن چیه؟

13)به نظر خودتان ، در اخلاقتان چه نکات منفی دارید و نکات مثبت خود را در چه چیز می بینید؟

14) نظرتون راجع به تیم پرسپولیس چیه؟

15)اگر شما ریاست سازمان بورس را بر عهده داشتید چه کارهایی انجام می دادید؟

16) شما نتیجه مذاکرات را چگونه می بینید ؟
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

بدون شرح ...

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
        ** قوانین صندلی داغ با اندکی تغییر **

قوانین تاپیک صندلی داغ به صورتی خواهد بود که میهمانانی که بر این صندلی تکیه می زنند از این موضوع پشمان نشوند.

1- از دوستان عزیز خواهش می کنم که سوالاتی مبنی بر زندگی خصوصی میهمانان پرسیده نشود و در صورت پرسش ، میهمان گرامی در صورت عدم تمایل می تواند پاسخ ندهند.

2- اگر با شخصی دعوا یا دلخوری داریم ،جو تاپیک رو به هم نریزیم ؛در صورت دیدین پست های اینچنین به یقین پست ها حذف خواهد شد.

3- می توانیم یه تاپیک صندلی داغ نگاه تخصصی داشته باشیم؛یعنی با توجه به تخصص افراد از آنها سوال بپرسیم.

4- میهمانان می توانند به 3 پرسش، بدون هیچ دلیلی پاسخ ندهند.

5- زمان مصاحبه امکان پرسیدن سوال نیست؛در همین راستا سوالها تا قبل از زمان برگزاری مصاحبه پرسیده شود.

6- هر کاربر می تواند تا 7 سوال از مهمان برنامه بپرسد

7- سوال سیاسی پرسیده نشود.

8- مهمانانی که دعوت ما را قبول کرده اند،حق هیچگونه انصرافی ندارند.:d.

دوستان سوال ..............سول !!!!

...
        to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام و احترام خدمت سرکار خانم آمن و مهمان صندلی داغ جناب آقای محسن نظری

نظر به اینکه جناب آقای نظری عزیز خودشون گفتند هر چند تا سوال ، من تعداد سوالهامو یه کوچولو زیاد کردم:

1) اون سهم زیر خاکیتون رو معرفی نمایید و از زیر خاک بیاریدش بیرون تا همه اعضاء سایت بورسی سود کنند

2) نظرتون درمورد وضعیت بازار تا اخر سال 91 چیه و پربازده ترین گروه رو چه گروهی پیش بینی میکنی؟

3) سه تا از بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت ها را در سایت بورسی نام ببرید .

4) بهترین سودو ضرری که توی بورس کردید از چه سهمی بوده و چه مبلغی بوده؟

5) آیا تا به حال تک سهم شده اید؟ روی چه سهمی ؟

6) کدوم کارگزاری رو از همه بهتر می دونید؟

7) نظر واقعی و قلبیتان راجع به سایت بورسی و مدیریتش چیه؟

8) نظرتون راجع به سهم حتاید چیه؟

9)آیا نوسانگیری را دوست دارید؟

10)به نظرتون اگر خدای نکرده جنگ بشه برای بورس چه اتفاقی میفته؟ چون همه می خوان بفروشند و همه سهمها صف فروش می شوند و خریداری هم نیست .پس یعنی همه سهمها می رن تو گره ؟ یا اینکه بورس را تعطیل می کنند؟

11)نظرتون راجع به جناب آقای وحید 20 چیه؟

12)نظرتون راجع به سرکار خانم آمن چیه؟

13)به نظر خودتان ، در اخلاقتان چه نکات منفی دارید و نکات مثبت خود را در چه چیز می بینید؟

14) نظرتون راجع به تیم پرسپولیس چیه؟

15)اگر شما ریاست سازمان بورس را بر عهده داشتید چه کارهایی انجام می دادید؟

16) شما نتیجه مذاکرات را چگونه می بینید ؟
          سلام
          جناب بابک عزیز ...دوستان فقط می تونند 7 تا سوال بپرسند...:-?
          البته اگه می خوایین سوالات بیشتری بپرسن باید از دوستان دیگه سوال قرض بگیرین؛اونطوری شرمنده شما می شیم و هفت سوال رو از آقای نظری می پرسیم...:d

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
            سلام
            جناب بابک عزیز ...دوستان فقط می تونند 7 تا سوال بپرسند...:-?
            البته اگه می خوایین سوالات بیشتری بپرسن باید از دوستان دیگه سوال قرض بگیرین؛اونطوری شرمنده شما می شیم و هفت سوال رو از آقای نظری می پرسیم...:d
            امن جان دوستان روراحت بذاريد هر چند تا سوال خواستن بپرسند اين قانون تعداد سوالها در مورد ما صدق نميكنه;)
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              امن جان دوستان روراحت بذاريد هر چند تا سوال خواستن بپرسند اين قانون تعداد سوالها در مورد ما صدق نميكنه;)
              آقای نظری عزیز ...باید مصاحبه حداکثر در دو جلسه تموم بشه...
              می دونم این برنامه هم تعداد تلفات در شهرهای مرزی تهران و ایران زیاد میشه و هم شلوغ میشه ...
              کار از محکم کاری عیب نمی کنه...

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

ظاهرا" خانم آمن می فرمایند که 7 تا از سوالهای منو بیشتر نمی پرسند یکی از دوستان لطف کنه بیاد و این 7 تا دیگه از سوالهای منو به عهده بگیره و سوالهای شماره ه 9 و 14 هم حذف شوند

فکر کنم خانم آمن به خاطر سوال شماره 12 کوتاه نیومده ولی من عمرا" اون سوالو حذف کنم :d

حالا کسی از دوستان هست که سوال نپرسه و قبول کنه که سوالهای من پرسیده بشه؟ اگر هست لطف کنند و بگن و اگر هم که نیست خودم تعدادی از سوالهامو رو حذف کنم

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

ظاهرا" خانم آمن می فرمایند که 7 تا از سوالهای منو بیشتر نمی پرسند یکی از دوستان لطف کنه بیاد و این 7 تا دیگه از سوالهای منو به عهده بگیره و سوالهای شماره ه 9 و 14 هم حذف شوند

فکر کنم خانم آمن به خاطر سوال شماره 12 کوتاه نیومده ولی من عمرا" اون سوالو حذف کنم :d

حالا کسی از دوستان هست که سوال نپرسه و قبول کنه که سوالهای من پرسیده بشه؟ اگر هست لطف کنند و بگن و اگر هم که نیست خودم تعدادی از سوالهامو رو حذف کنم
                  بابك جان سهميه من مال شما....

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

آقای نظررررررررررررررررررررررررررررررری ....
                    از کی تا حالا متهم..ببخشید..مهمان سوال میدن به ملت؟؟؟!!!!
                    آقا بابک اشکال نداره ..هفت از سوالای مجری مال شما...من سوالات کمتری می پرسم ؛به شرطی که هوای من داشته باشید...

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

آقا این دیگه کمال مردانگیه

جواب قسمت دوم سوال شماره 13 رو از همین الان دادی

حالا محسن جان یه وقت به فکر تلافی نیفتی؟

اگر خواستی از جناب دکتر مهربان که خیلی دوستش داری و نوبتش شد که رو صندلی بشینه سوال بپرسی ، من در حدود 200 تایی سوال آماده دارم ولی باید 28 تا از کاربرها را راضی کنی که هر کدام 7 تا سوال قرض بدهند اونوقت من یه تنه 200 تا رو از جناب دکتر می پرسم

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

جناب نظری من دیروز در نمایشگاه در جلسه پرسش و پاسخ شما حضور داشتم و سوالات زیادی هم از شما پرسیدم. با این مقدمه بفرمایید :

1- در چنین اماکنی که تعدادقابل توجهی از افراد حضور می یابند و شما را بعنوان یک بیزینس من متبحر و خبره می پندارند و انواع سوالات را در خصوص این حرفه می پرسند، چه احساسی بهتون دست میده و خود را و انهایی که سوال میکنند را چگونه تصور میکنید؟

2- به درستی پاسخهایی که میدهید چقدر ایمان و اطمینان دارید؟

3- از زمانی که به این حرفه گرایش پیدا کرده ای تا امروز سود و زیانت چقدر بوده؟ سابقه کاریتون در بورس چند ساله؟

4 - اولین بار با چه مبلغی و چه سهمی خریدی و روی آن ضرر کردی یاسود؟

5- تحصیلات شما تا چه مقطع و در چه رشته ای است؟

6 - اگر فردی از شما بخواهد که در ارتباط مستقیم نسبت به چیدمان پرتفویش کمکش کنید و زمان ورود و خروجش را بموقع اطلاع دهید چه جوابی می دهید؟ و بابت این همکاری و مشاورت به چه شکلی عمل می کنید؟ می توانید در پیام خصوصی پاسخ این سوال را بدهید .

7- بنیادی و تکنیکال را کجا یاد گرفتید و به اعتقاد شما رابطه این دو علم با هم چگونه است؟ و کدامیک بر دیگری ترجیح دارد؟ اگرسهمی بلحاظ فاند وضع مطلوبی نداشته باشد ولی تکنیکال سیگنالهای خوبی را نشان دهد، ایا چنین چیزی اولا ممکن است و اگر هست ، تفسیرش چیست؟ نقاط افتراق و اشتراکشان کجاست؟

سوال زیاد دارم ولی اگه همین ها را جواب بدهید فکر کنم تا صبح باید کیبورد را بترکونی.<:-p

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

با سلام به دوستان و مهمان صندلی داغ آقای محسن نظری
                          یه چندتا سئوال داشتم؟
                          1- از چه زمان با بورس آشنا و وارد بورس شدید؟
                          2-اگر به قبل برمیگشتید بازم حاضر بودید در بورس سرمایه گذاری کنید چرا؟
                          3-بیشتر به تکنیکال اعتقاد دارید یا فاندامنتال یا راندامنتال یا حسامنتال!؟
                          4--به عنوان یک تحلیلگر نقاط قوت و ضعف تحلیل بنیادی رو بفرمایید؟
                          5- بهترین سهم و بدترین سهم بنظر شما کدامیک هستن و چقدر پول داشته باشید راضی می شید دیگه توی بورس نباشین ؟؟
                          6-چند % احتمال میدید مذاکرات پیش رو در خرداد + باشه و بنظر شما آینده ما ایرانیـــــــــــــــــان چه میشود؟؟
                          7-به عنوان یک سرمایه گذار چه مبلغ از سرمایه اصلیتون وارد بورس کردید چرا؟
                          8- آیا دکتر(مهربان) زیباست؟

مخلصیم......
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

بابک جان سوالای من از شما.

با اجازه از محسن جان البته
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

با سلام خدمت دوستان ...
                              خدمت جناب نظری خیلی ارادت دارم وچند تا سوال .....
                              1-از چه سالی وچگونه با بورس اشنا شدید؟
                              2-بدترین سال بورس وبهترین سال بورس رو کدوم سالها می دونید؟
                              3-به استراتژی خرید وفروشتان تا چند درصد پایبند هستید؟
                              4-ایا همیشه همینطور خوش اخلاق وصبورید یا فقط در دنیای مجازی؟
                              5-بهترین دوستتان که در دنیای مجازی اشنا شدید و همیشه ودر همه حال در کنار شما بوده ؟
                              6- نظرتان در مورد سایت بورسی وفضای مجازی چیست؟
                              با تشکر از شما وخانم امن ومدیریت سایت بورسی.....

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                بابک جان سوالای من از شما.

با اجازه از محسن جان البته
                                قربونت برم مصطفي جان ما با رايزني كه با مديريت سايت انجام داديم قرار شد يه تبصره بزنن اين قانون تعداد سوالات در مورد ما ملغي بشود انشالله به كوري چشم امريكا:d

نظر

در حال کار...
                                X