**++** اعلانات صندلی داغ **++**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezaafshari110
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 347

سلام مجدد
    فکر کنم هیچکی اندازه من و امن عزیز سوال نپرسیده(چقدر پرحرفم.البته امن جان به شما جسارت نشه)
    توی دنیا از چی بیشتر از همه متنفر هستید و چی رو از همه بیشتر دوست دارید (البته منظورم مادیات و اجسام است نه معنویات و اخلاق)
    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

ادامه پرسش های عمومی دکتر holy عزیز;);)

15 - دکتر عزیز من اعتقاد دارم اگر خانم ها نبودند،مردها تا آخر عمر غار نشین باقی می ماندند،نظر شما در این زمینه چیه؟:D:))

16 – آیا ورزش هم می کنید؟چه ورزشی؟نظرتون درباره فوتبال چیه؟ طرفدار چه تیمی هستید؟(دکتر جان حواستون به رنگ این نوشته باشد حتما :D:D:D:-&

17 – به فرهنگ ایران اسلامی علاقه مند هستید یا ایران باستان؟:-/
      to continue, please follow me on my page

نظر

• kh25
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 694

با سلام
        ايا اشنايي با الفباي تكنيكال در حد بررسي انديكاتورها و....براي در بورس ماندن كافي است؟؟؟؟

نظر

• rezaafshari110
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 347

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
          30 دقیقه دیگر:!!:!!:!!:!!:!

بشمار یک ،بشمار دو ،بشمار 3.....>:/>:/>:/بله باشما هستم،بشمار دیگه..:d:d:d:d
          سلام
          خانم امن یک تقاضا
          یک انجمن در بایگانی درست کنید و داخل انجمن برای هر یک از شرکت کنندگان محترم یک تاپیک به اسم خودشون ((مثلا بنام مصاحبه با holy)) درست کنید و با توجه به اینکه شما مدیر هستید و امکان ویرایش دارید تمام پاسخها رو در اون قرار دهید تا این اطلاعات از پراکندگی در بیاد و بصورت بایگانی موجود بمونه.

با تشکر فراوان از زحمات شما
          حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
          همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

سلام

به به ..به به...باز یک نصفه ظهر نبودیم هاااااااا ....هیچ کس به این تاپیک سر نزده چرا؟ ....حتی شما دوست عزیز.>:/>:/>:/..بله ،شما چرا؟؟!!!:-/:-/

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

**قوانین صندلی داغ**[-X:(fight)

قوانین تاپیک صندلی داغ به صورتی خواهد بود که میهمانانی که بر این صندلی تکیه می زنند از این موضوع پشمان نشوند.

1- از دوستان عزیز خواهش می کنم که سوالاتی مبنی بر زندگی خصوصی میهمانان پرسیده نشود و در صورت پرسش ، میهمان گرامی در صورت عدم تمایل می تواند پاسخ ندهند.

2- اگر با شخصی دعوا یا دلخوری داریم ،جو تاپیک رو به هم نریزیم ؛در صورت دیدین پست های اینچنین به یقین پست ها حذف خواهد شد.

3- می توانیم یه تاپیک صندلی داغ نگاه تخصصی داشته باشیم؛یعنی با توجه به تخصص افراد از آنها سوال بپرسیم.

4- سوالات عمومی را طرح و در تاپیک به نمایش دوستان می گذارم .دوستان اگر ایده ای دارند بعد از درج سوالات عمومی، می تونند پیشنهادات خودشون رو مطرح کنند.

5 – میهمانان می توانند به 5 پرسش، بدون هیچ دلیلی پاسخ ندهند.

6- ترجیحا سعی دارم میهمان در ساعت مورد نظر در سایت حضور داشته باشند و دوستان به صورت آنلاین پرسش های خود را مطرح کنند.اما اگر بعضی از میهمان امکان مطابقت وقت رو نداشتند، سوالات نوشته می شود و دوستان در اولین فرصت زحمت پاسخگویی آنها را خواهند کشید.
              سلام دوباره خدمت دوستان عزیز -):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-)

دوستان عزیز می توانند سوالات خود را از جناب پناهی عزیز بپرسند<:-p<:-p<:-p<:-p

**البته یک قانون جدید هم تصویب می شود اینکه همزمان با حضور میهمان عزیز فقط به پرسش هایی که دوستان قبلا نوشته اند، پاسخ داده می شود**;)

از همه دوستان سپاسگزارم@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• محمود شریعت
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 1358

درود بر بابک عزیز

با نام و یاد خدا شروع می کنیم.

1- آقا بابک شما مجرد هستید یا ... :d؟

2- چگونه با بورس آشنا شدید؟ چه زمانی؟ در این مسیر آیا شکست را هم تجربه کردید؟

3- بالاخره به بازار فارکس وارد شدید یا در حال تکمیل استراتژیتون هستید؟

4- بهترین دوست بورسی و غیر بورسی شما چه کسانی هستند؟

5- مهمترین و تاثیر گذارترین افراد در زندگی شخصی و کاری شما چه کسانی هستند؟

6- به نظر شما بهترین تحلیلگر تکنیکال ایران کیست؟

7- چقدر به تحلیل هایتان ایمان دارید؟ آیا تحلیل های دیگران را نیز مطالعه می کنید و آیا تا بحال شده بر اساس تحلیل تکنیکال فرد دیگری اقدام به خرید سهم نمایید؟

8- فرایند یادگیری تکنیکال برای شما چگونه بوده است؟ در چه زمینه های مطالعه و فعالیت داشته اید؟

9- هدفتون در زندگی چیست؟ آیا هدف خاصی برای یک سال آینده، 5 سال آینده و 20 سال اینده خود دارید؟ اگر تمایل داشتید آنرا بیان کنید

10- آیا از وضعیت کنونی خود راضی هستید؟ اگر به گذشته برگردید چه کارهای نکرده ای دارید که بخواهید انها را انجام دهید؟
                آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/12/17, 23:17.
                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                [/RIGHT]
                [/B][/SIZE]

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

خبر خبر ...خبر خبر جدید<:-p<:-p<:-p<:-p

سومین میهمان هم قبول زحمت کردند...بزودی ایشان معرفی می شوند...;;);;);;);;) ;;)

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

ظاهرا مثل اينكه كسي هم سوالي از آقاي پناهي نداره .:d.يعني همه سوال ها رو خودم بپرسم؟!! X-(

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                      درود بر بابک عزیز

با نام و یاد خدا شروع می کنیم.

1- آقا بابک شما مجرد هستید یا ... :d؟
                      .
                      .
                      .
                      10- آیا از وضعیت کنونی خود راضی هستید؟ اگر به گذشته برگردید چه کارهای نکرده ای دارید که بخواهید انها را انجام دهید؟
                      ظاهرا مثل اينكه كسي هم سوالي از آقاي پناهي نداره .:d.يعني همه سوال ها رو خودم بپرسم؟!! X-(
                      =((
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

جناب پناهی گرامی لطفا پاسخ دهید.

1-تو زندگیتون چه چیزی را اصلا نمی توانید تحمل کنید

2-اگر کسی اذیتتون کنه باهاش چیکار می کنید>:p

3-بهترین و دوست داشتنی ترین شخصیت در سایت بورسی

4-روزانه برای تحلیل و کسب دانش بورسی چقدر وقت می گذارید

5-آدم زود رنجی هستید:-/

6- تا یک چیز بشه زود قهر می کنید:((

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

اتفاقا اگه سوالها رو خودتون بپرسین خیلی بهتره :d
                          این جوری نظم بیشتری هم پیدا میکنه ;)
                          البته نوشته بالا شوخیه
                          دوستان یه وقت ناراحت نشن :D
                          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/12/18, 19:14.
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

بچه های گل شما سوالاتون رو بپرسین:d...دست به وسایل برقی و گاز هم نزنید تا من امتحانم :(:((رو بدهم و برگردم 8-|...باشه:-/

با شما>:/>:/>:/ هم هستم؛بله با خود شما که فقط خواننده مطالب هستی برادر من :D

خسته نشدی فقط مطلب می خونی؟!8-}8-}8-}خب یک تلاشی ،فعالیتی...:D:D:D

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

با سلام خدمت جناب پناهي و تشكر مجدد از خانم آمن
                              1- چرا كباب بناب خيلي معروف هست؟
                              2- اگه بنا باشه يك اصل در زندگيتون براتون مهم باشه اون چه اصلي هست؟
                              3- وقتي ميخواهيد يك سهمي رو بخريد چه فاكتورهايي از سهم را در نظر ميگيريد يعني مثلا فقط به نمودارتون اتكا ميكنيد يا بنيادي سهم رو هم در نظر داريد؟
                              4- از كدام سهم بيشترين بازده و كدام سهم بيشترين ضرر را بهتون رسونده ؟
                              5- اگه كسي بخواد وارد بورس ايران بشه اولين توصيه شما چي هست؟
                              6- چرا براي يك مدت تو سايت مطلب نزديد ؟
                              7- اگر (در صورتي كه ازدواج نكرديد) قصد ازدواج داشتيد ملاكتون براي انتخاب همسر چي بود؟

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

به خاطر اصرار خانم آمن من یک سوال می پرسم
                                بابک جان با این سوالهایی که از دکتر فرزاد پرسیده شد باز هم حاضری روی صندلی داغ بنشینی :-?
                                از من میشنوی انصراف بده و خیال خودت رو راحت کن :d
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X