کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باشه کاپیتان عزیز
فقط من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم
اگه قراره ناهار باشه،من خودم میام :d
ولی اگه قراره کتک باشه،من مهدی رو به جای خودم می فرستم ;)
بالاخره دوستان هم نباید بی نصیب بمونن =))
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
باشه کاپیتان عزیز
فقط من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم
اگه قراره ناهار باشه،من خودم میام :d
ولی اگه قراره کتک باشه،من مهدی رو به جای خودم می فرستم ;)
بالاخره دوستان هم نباید بی نصیب بمونن =))
بیا اینم از وضع رفقا تو تالار میگه ناهار باشه من بیام اگه کتک باشه مهدی رو بفرستم اخه ادم به کی اعتماد کنه تو این دنیای وانفسا :d
قوانین تاپیک صندلی داغ به صورتی خواهد بود که میهمانانی که بر این صندلی تکیه می زنند از این موضوع پشمان نشوند.
1- از دوستان عزیز خواهش می کنم که سوالاتی مبنی بر زندگی خصوصی میهمانان پرسیده نشود و در صورت پرسش ، میهمان گرامی در صورت عدم تمایل می تواند پاسخ ندهند.
2- اگر با شخصی دعوا یا دلخوری داریم ،جو تاپیک رو به هم نریزیم ؛در صورت دیدین پست های اینچنین به یقین پست ها حذف خواهد شد.
3- می توانیم یه تاپیک صندلی داغ نگاه تخصصی داشته باشیم؛یعنی با توجه به تخصص افراد از آنها سوال بپرسیم.
4- سوالات عمومی را طرح و در تاپیک به نمایش دوستان می گذارم .دوستان اگر ایده ای دارند بعد از درج سوالات عمومی، می تونند پیشنهادات خودشون رو مطرح کنند.
5 – میهمانان می توانند به 5 پرسش، بدون هیچ دلیلی پاسخ ندهند.
6- ترجیحا سعی دارم میهمان در ساعت مورد نظر در سایت حضور داشته باشند و دوستان به صورت آنلاین پرسش های خود را مطرح کنند.اما اگر بعضی از میهمان امکان مطابقت وقت رو نداشتند، سوالات نوشته می شود و دوستان در اولین فرصت زحمت پاسخگویی آنها را خواهند کشید.
7- زمان مصاحبه امکان پرسیدن سوال نیست؛در همین راستا سوالها تا قبل از زمان برگزاری مصاحبه پرسیده شود.
8- هر کاربر می تواند تا 7 سوال از مهمان برنامه بپرسد
9- سوال سیاسی پرسیده نشود.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
آمن خانم کی نوبت جناب کاپیتان میرسه؟ تا سوال بپرسم
لطفا پارتی بازی بشه نوبت ایشون زودتر برسه تا تمامی سوالاتو بطور کامل جواب بدهند.
بله
خیلی مخلصیم
سلام بر جناب طیب عزیز
والا طیب جان کاپیتان از اولش هی نه می آورد؛می ترسید بیاد... :D
بلاخره از ترس اینکه نکنه تاپیک تامکتش رو شوت کنم که بره کره مریخ ،قبول کرد..:D:))
ولی از من قول گرفته بعد از عید باشه :-sL-)
ببینم میشه تلاش کرد که قبل از عید بیاریمش توی صندلی داغ ..;;):->
نظر