کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم بیش از50 درصد از رشد خود را به دلیل تعدیل مثبت پیشخور کرده و حالا هم تعدیل مثبت اعلام میشه بعد می خواهند سهم را به قیمت 2500 به بالا به فروش برسانند !! که ریسک بسیار بالای داره آیا تعدیل مثبت ادامه خواهد داشت برای سال 95 و آیا خریداران سود خواهند کرد در قیمتهای های بالای 2500 تومان انشالله که سود کنند بنده وقتی که سهم را در قیمت 1200 تومان خرید کردم از تعدیل مثبت هم با خبر بودم ولی دیگه در قیمت 2 هزار خالی کردم و طمع نکردم چون اعلام اعداد بالا یاد اور روزهای تلخ شاخص 89 هزار واحدی می باشد
دقت کنيد در مورد آکنتور عباراتي که در توضيح (دليل توقف و اقدامات لازم جهت بازگشايي) اومده در مورد هيچ نماد متوقف شده اي به کار نرفته...مثلا در چند تا نماد اومده تعديل با اهميت (در آمد) هر سهم...يا عباراتي ديگه ....همينطور در مورد اقدامات لازم جهت بازگشايي
به نظر شما فرقشون چيه با آکنتور
ما که نمیدونیم تو کنتور چی میگذره. حقوق کارگراشو 6 ماهه نداده.کارگراش نزدیک به 6 ماهه بیمه ندارن کلا امسال 3 ماه بیمه ریخته و همش میگه پول نداریم. از یه طرف تو استان شرکتو تو وضعیت بحران معرفی کرده نمیدونیم این تعدیل فوق سنگینش از کجاست.بازشسته هاش هر روز جلویه شرکت جمع میشن واسه طلبشون.هر روز یکی با نامه توقیف اموال میاد تو شرکت بعدش تعدیل فوق سنگین داره میده. ما که نفهمیدیم دنیا دسته کیه
دقت کنيد در مورد آکنتور عباراتي که در توضيح (دليل توقف و اقدامات لازم جهت بازگشايي) اومده در مورد هيچ نماد متوقف شده اي به کار نرفته...مثلا در چند تا نماد اومده تعديل با اهميت (در آمد) هر سهم...يا عباراتي ديگه ....همينطور در مورد اقدامات لازم جهت بازگشايي
به نظر شما فرقشون چيه با آکنتور
مرزوق جان از اینا که بگذریم وقتی سهمی با این قیمت بالا و با این حجم معاملات بالا از انواعو اقسام مقاومتها عبور میکنه و بعد از دو برابر شدن باز هم براش صف میشینن و خریدارا از خرید واهمه ندارن این فقط یک معنی میتونه داشته باشه و اونم اینه که اتفاقات بنیادی پشت سهم هست
امروز گفتن 21 درصد تعدیل میده
خب اگه تعدیل اینقد هست الان گزارشو بزارن رو سایت و نمادو فردا باز کنن
البته من یه چیزی رو بگم بد نیست
احتمال داره این 21 درصد یه اصلاحیه مالی بر گزارش 6 ماهه باشه و به 9 ماهه ربط نداشته باشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر