كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وارن بافت
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 240

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
    با تشکر از تحلیل کامل شما با توجه به روند مناسب تکنیکال و نبود فروشنده بالقوه امروز خرید شد .
    ممنون از لطف شما دوست من. سهم مدت زیادیه که فروشنده بالقوه نداره ولی خوب داشتن جمع میکردن دوستان!

نظر

• وارن بافت
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 240

خیلی اذیت کرد ولی خدا را شکر من را روسفید کرد. اگر تا سقف کانال برود با توجه به پوشش سود 91 و افق روشن شرکت و همچنین افزایش سرمایه تقریباً 100 درصدی از انباشته 2500 را خواهد دید.
      پر سود باشید

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

خب مثل اینکه فقط من و شما سهم رو داریم . من که فروشنده نیستم شما چطور ؟:p
        با این حجم امروز یه اتفاق خیلی قشنک برای سهم افتاد و منتظر دیتای امروز بیاد تا یه نمودار فشگ از توش در بیاد . از اینجا حداقل 30 تا 40 درصد داره .
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• وارن بافت
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 240

خب مثل اینکه فقط من و شما سهم رو داریم . من که فروشنده نیستم شما چطور ؟:p
          با این حجم امروز یه اتفاق خیلی قشنک برای سهم افتاد و منتظر دیتای امروز بیاد تا یه نمودار فشگ از توش در بیاد . از اینجا حداقل 30 تا 40 درصد داره .
          چون خیلی طول داد تا راه بیفته و معمولاً دوستان صبرشون کمه و خاطره خوشی هم از عملکرد شرکت ندارن معمولاً میترسن. ولی ایندفعه دیگه فرق میکنه و از گزارشات میشه همه چیز رو فهمید. من خودم چند بار در مسابقه هفتگی این سهم رو معرفی کردم ولی خوب دیر استارت زد و من خودم حداقل 20 درصد گین رو از سهم های دیگه مانند کچینی و ... از دست دادم ولی چون به تحلیل خود ایمان داشتم ایستادم و امیدوارم با رشد خوبش جبران کند. به نظرم "حداقل" 30 تا 40 درصد است و تا 2500 نیز می تواند برود که دلایل آن را در بالا گفته ام. نمودارش هم بزنید ممنون میشم.
          باز تاکید می کنم اول تحقیق و تحلیل و بعد خرید.
          پر سود باشید

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

بررسی تکنیکال آکنتور

در نمودار سهم در تایم هفتگی شاهد شکل گیری الگوی سر و شانه معکوس هستیم .
            همانطور که مشاهده میکنید سهم پس از افت تا محدوده حمایتی 1326 و برگشت قیمت در معاملات امروز موفق به شکست خط گردن و تایید الگوی فوق شده .
            بازگشت و تغییر روند rsi از محدوده حمایتی هم دقیقا مطابق با الگوی قیمت عمل کرده ضمن اینکه در نمودار cci سهم موفق به شکست روند نزولی خودش شده .
            در محدوده مشخص شده با دایره در نمودار سهم اتفاقات جالبی افتاده :
            1- شکست خط روند نزولی (خط سبز رنگ )
            2- شکست خط گردن در الگوی سرشانه معکوس
            3- شکست مقاومت 1406 و حرکت به سمت مقاومت 1506 که با توجه به قدرت روند شکل گرفته احتمال شکستش بالاست .
            نتیجه : در صورت شکست 1506 هدف کلاسیک الگو در محدوده 1800 تومان خواهد بود .
            حمایت های سهم : 1406 و 1326
            خرید با حد ضرر 1400 با توجه به اهداف قیمت کم ریسک تلقی میشه .
            موفق و پیروز باشید

نظر

• وارن بافت
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 240

بررسی تکنیکال آکنتور

در نمودار سهم در تایم هفتگی شاهد شکل گیری الگوی سر و شانه معکوس هستیم .
              همانطور که مشاهده میکنید سهم پس از افت تا محدوده حمایتی 1326 و برگشت قیمت در معاملات امروز موفق به شکست خط گردن و تایید الگوی فوق شده .
              بازگشت و تغییر روند rsi از محدوده حمایتی هم دقیقا مطابق با الگوی قیمت عمل کرده ضمن اینکه در نمودار cci سهم موفق به شکست روند نزولی خودش شده .
              در محدوده مشخص شده با دایره در نمودار سهم اتفاقات جالبی افتاده :
              1- شکست خط روند نزولی (خط سبز رنگ )
              2- شکست خط گردن در الگوی سرشانه معکوس
              3- شکست مقاومت 1406 و حرکت به سمت مقاومت 1506 که با توجه به قدرت روند شکل گرفته احتمال شکستش بالاست .
              نتیجه : در صورت شکست 1506 هدف کلاسیک الگو در محدوده 1800 تومان خواهد بود .
              حمایت های سهم : 1406 و 1326
              خرید با حد ضرر 1400 با توجه به اهداف قیمت کم ریسک تلقی میشه .
              موفق و پیروز باشید
              با تشکر از نمودار و توضیحات کامل شما. امروز رد شود ....

نظر

• وارن بافت
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 240

شاید بهترین فرصت!

نظر

• وارن بافت
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 240

در هفته قبل شاهد شکسته شدن روند نزولی بلند مدت سهم بودیم و اکنون پول بک به خط روند نیز انجام شده و سهم آماده شده برای شکستن مقاومت 1500 و آغاز یک رالی که هدف آن حداقل 2500 تومان می باشد.

نظر

• وارن بافت
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 240

نظر

• وارن بافت
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 240

دو بار نمودار آپلود شده گذاشتم نشد که بشه و پیغام داد سایت مشکل داره ولی به هر حال همانطور که ملاحظه فرمودید روند نزولی بلند مدت قیمت سهم در هفته قبل شکسته شد و امروز هم پول بک به خط روند شکسته شده صورت گرفت.

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
                        دو بار نمودار آپلود شده گذاشتم نشد که بشه و پیغام داد سایت مشکل داره ولی به هر حال همانطور که ملاحظه فرمودید روند نزولی بلند مدت قیمت سهم در هفته قبل شکسته شد و امروز هم پول بک به خط روند شکسته شده صورت گرفت.
                        سلام . میدونید اون یک اردر 30000 تایی که به قصد تخریب در منفی کامل چیده شد کار کی بوده ؟

نظر

• وارن بافت
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 240

سلام . میدونید اون یک اردر 30000 تایی که به قصد تخریب در منفی کامل چیده شد کار کی بوده ؟
                          نه متاسفانه. در هر حال پول بک انجام شد و گزارش هم همین روزها میاد و پرواز آغاز خواهد شد.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه

در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت کنتورسازی ایران(سهامی¬عام)، در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخصات زیر و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع میباشد.

تعداد سهام قابل انتشار: 000ر000ر95 سهم
                            ارزش اسمی هر سهم: 000,1 ریال
                            مبلغ افزایش سرمایه: 000ر95 میلیون ریال
                            منبع تأمین افزایش سرمایه: سود انباشته
                            موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالي و جلوگیری از خروج وجه¬ نقد
                            خاطر نشان ميسازد، انجام افزایش سرمایه حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكانپذير خواهد بود. عدم انجام افزایش سرمایه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود.
                            همچنین مطابق مادۀ 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان، به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات سازمان و شفافیت اطلاعاتی بوده و به منزلۀ تأیید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی در مورد شرکت یا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نمیباشد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وارن بافت
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 240

مبارک سهامداران صبور شرکت. پوشش سود هم عالی و شروع رالی

نظر

• وارن بافت
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 240

کنتور شرایط تولید و بنیادی بسیار خوبی داره و این دفعه با بقیه زمانها فرق داره. هر کی صف رو شنبه بزنه رستگار میشه. اگر 1520 رو با حجم رد کنه رالی بسیار عالی خواهد داشت. احتمال تعدیل بالا هم میدم. حقیقی ها حداقل 5 درصد سبد رو اختصاص بدن و حقوقی ها هم میتوانند با خیال راحت تا 1800 برای میان مدت و بلند مدت سبد خود جمع آوری نمایند و با آستان قدس هم میتونن بلوک بزنن.

نظر

در حال کار...
                                X