سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • s400
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 78

نقل قول ازسایت همسایه:
    در روزی که ساختمانی ها ارزش معاملاتشان بین 50 تا 500 میلیون تومن بود، ثشرق بالای 5 میلیارد تومن حجم معاملات داشت، پول بسیار عظیمی پشت ثشرق آمده، اگر عمده ها کل سهمشان را هم بفروشند برایش خریدار وجود دارد، ضمن این که ثمسکن که 10 میلیون عرضه کرد بیشتر شبیه عرضه تکلیفی بود و با توجه به این که در افزایش سرمایه به طور کامل شرکت کرده سهمش در ثشرق به 64 درصد بعد از افزایش سرمایه رسید، ثمسکن محدودیت عرضه دارد و اگر بخواهد آبشاری عرضه کند سهام مدیریتی اش را از دست خواهد داد که به هیچوجه راضی به این کار نیست، سر بهمن، و صندوق بازنشستگی نفت هم مال این حرفا نیستند که بخواهند در روند سهم خللی وارد کنند.

حجم کل معاملات ریالی دیروز در نماد ساختمانی به جز ثشرق 2.4 میلیارد بود و حجم ریالی ثشرق به تنهایی بالای 5 میلیارد یعنی بیش از 2 برابر از مجموع کل گروه، به چه زبانی بگیم این سهم طلاست؟؟؟!!!

ثشرق قبل از تعدیل بود باید به 300 تا 350 برسد و بعد از تعدیل سود با یک گپ قیمتی وارد کانال بالای 500 بشود.

نظر

• aravil
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 234

با ارزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان محترم
      همانطور که مستحضرید رشد ساختمانیها و ثشرق شروع شده است
      ثشرق چنان رشدی کند که به تاریخ نویسند
      تمام ساختمانیها ارزنده هستند اما ثشرق چیز دیگریست انشاالله امشب در پستی مجزا به تحولات ثشرق اشاره خواهم کرد و اخبار بنیادی و رانتی ثشرق رو برا استفاده دوستان به اشتراک خواهم گذاشت
      فقط ابنو میتونم بگم که ثشرق با سود پنجاه تومانی امسال و حداقل صدو پنجاه تومانی یک ماه بعد و با سود دویست تومانی سال مالی بعدیس زیر 600 تومان فروشی نیست هدف میان مدت ثشرق حداقل بین 500 تا 1000 میباشد و در بلند مدت بسته به اخذ پروزه های جدید میباشد
      حدود 20 درصد ثشرق در قیمت بالای 210 تومان معامله شده است که با معامله 22 میلیون سهمی دیرور ثشرق مقاومت 230 تومان رو پودر کرد
      دیروز هم 7 درصد ثشرق معامله شد

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
        با ارزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان محترم
        همانطور که مستحضرید رشد ساختمانیها و ثشرق شروع شده است
        ثشرق چنان رشدی کند که به تاریخ نویسند
        تمام ساختمانیها ارزنده هستند اما ثشرق چیز دیگریست انشاالله امشب در پستی مجزا به تحولات ثشرق اشاره خواهم کرد و اخبار بنیادی و رانتی ثشرق رو برا استفاده دوستان به اشتراک خواهم گذاشت
        فقط ابنو میتونم بگم که ثشرق با سود پنجاه تومانی امسال و حداقل صدو پنجاه تومانی یک ماه بعد و با سود دویست تومانی سال مالی بعدیس زیر 600 تومان فروشی نیست هدف میان مدت ثشرق حداقل بین 500 تا 1000 میباشد و در بلند مدت بسته به اخذ پروزه های جدید میباشد
        حدود 20 درصد ثشرق در قیمت بالای 210 تومان معامله شده است که با معامله 22 میلیون سهمی دیرور ثشرق مقاومت 230 تومان رو پودر کرد
        دیروز هم 7 درصد ثشرق معامله شد
        جالب اینجاست که با وجود معامله 7 درصد ثشرق، هیچ سهامدار بالای یک درصد به لیست سهامداران اضافه نشد...

نظر

• aravil
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 234

ثشرق تنها شرکت ساختمانی بورس هستش که 8 برابر سرمایه اش پروژه تکمیل شده اماده فروش دارد
          ثشرق تنها شرکت ساختمانی بورس هستش که 4 برابر ارزش بازارش پروژه اماده فروش دارد
          اگر شرکتهای دیگر رو با ثشرق مقایسه کنیم بسیار خنده دار خواهد بود
          برا مثال اگر ثاخت بخواهد اندازه ثشرق پروژه داشته باشد باید دو تریلیارد و پانصد میلیارد تومان پروژه تکمیل شده اماده فروش داشته باشد که حتی یک چهارم ان را هم ندارد
          میتوانید صورتهای مالی تمام ش کتهای ساختمانی بورس رو مطالعه کنید
          هیچ شرکتی اندازه ثشرق پروژه اماده فروش ندارد بازم عرض میکنم تکمیل شده با در حال ساخت خیلی فرق دارد
          ثشرق تنها شرکت ساختمانی در بورس هستش که اکثر پروژه های اماده فروش ان تکمیل شده 100 درصد هستش
          ثشرق در دوران رکود با هزینه های بسیار پایین پروژه هاش رو ساخته و الان در دوران رونق میخواد بفروشه
          ثشرق الان بیش از 450 میلیارد میلیارد تومان پروژه اماده فروش دارد کخ اکثرا تکمیل شده هستند با سود 300 میلیارد تومانی
          یعنی هر سهم ثشرق 500 تومان سود تا سال 94 شناسایی خواهد کرد
          شرکت خودش هم اعلام کرده است که قرار است پروژه های تکمیل شده و اماده خودش رو طی دو سال به فروش برساند
          شرکت سود سال مالی 93 و که از 40 روز بعد شروع خواهد شد 85 تومان اعلام کرده است که در کدال در گزارش توجیهی افزایش سرمایه موجود هستش
          در حالیکه اگر به گزارش توجیهی افزایش سرمایه نگاه بیندازید میبینید که سود 85 تومانی سال بعد قابلیت تعدیل تا 250 تومان رو دارد کخ بنده دلایل اون رد اعلام میکنم امیدوارم دوستان صورتهای مالی و گزارش توجیهی افزایش سرمایه رو مطالعه کنند ثشرق سود 85 تومانی دو ماه بعد رو با فرض فروش 4000 متر تجاری کوهسنگی به قیمت 25 میلیارد تومان پیش بینی فروش کرده است یعنی هر متر تجاری کوهسنگی رو 6 میلیون تومان برا فروش در نظر گفته است که اگر همیم الان به سایت شرکت قسمت فروش نگاه بندازید هر متر تجاری کوهسنگی الان بین 12 تا 25 میلیون تومان فروش میرود که از این محل ثشرق هر سهمش حداقل 50 تومان سودش بیشتر خواهد شد
          همچنین 3400 متر تجاری امید رو در جنب حرم امام رضا به قیمت 24 میلیارد تومان پیش بینی فروش کرده است در گزارش توجیهی افزایش سرمایه که الان اگر پیگیر باشید هر متر تجاری امید بین 20 تا 45 میلیون تومان فروش میرود که اگر میانگین 25 میلیون تومان در نظر بگیریم 100 تومان به سودهر سهمش اضافه میشود در حالیکه ثشرق در گزارش توجیهی افزایش سرمایه میانگین فروش هر متر تجاری امید رو 7 میلیون تومان در نظر گرفته است و میانگین فروش هر متر مسکونی کوهسنگی رو 3 میلیون تومان در نظر گرفته است در حالیکه الان هر متر کوهسنگی رو سایت شرکت 6 میلیون تومان هر متر برا فروش گذاشته است که از این محل هم پانزده تومان به سود ثش ق اضافه میشود
          اینها گوشه ای از پتانسیل های ثشرق بود دوستان خواهشا سری به گزارش توجیهی افزایش سرمایه بزنند و سری به سایت شرکت بزنند و قیمتها رو مقایسه کنند تا انوقت بیند که چطور سود 85 تومانی دو ماه بعد برا نود و سه چگونه توام تعدیل تا حداقل 200 تومان دارد
          حالا به نظرتان شرکتی که امسال 35 تقسیم خواهد کرد و سود اعلامی دو ماه بعدش رو 85 تومات اعلام کرده که تت دویست تومان قابل تعدیل اسا و سود سال بعدش هم دویست تومان هستش رو باید چند فروخت
          قشرق زیر 500 تومان فروشی نیست ثشرق حداقل هدف 500 تا 1000 تومان رو برا میان مدت دنبال میکند
          برا امسال هم 2600 متر زمین با کاربری تجاری با تراکم 240 درصد در میدان مادر مشهد برا فروش گذاشته است به قیمت پایه بیست میلیارد تومان که زمین رو پنج میلیارد خریده و تا پانزده مرداد قرار است برنده مزایده رو رسما اعلام کننر ثشرق برا امسال بین 50 تا 100 درصد تعدیل مثبت دارد و برا سال مالی بعد که از دو ماه بعد شروع میشه بین 300 تا 500 درصد تعدیل مثبت دارد
          آخرین ویرایش توسط aravil؛ 2013/07/30, 21:01.

نظر

• aravil
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 234

ثشرق علاوه بر فروش بالای 50 میلیارد تومان پروژه در سال مالی فعلی و علاوه بر دارا بودن 450 میلیارد تومان پروژه اماده فروش که بهترین پروژه های مشهد هستند در حال اخذ پروژه های جدیدی است که اخذ هر یک از انها میتواند تا ده سال سود ثشرق رو تضمین میکند
            یکی از پروژه هایی که در حال اخذ ان هستند و در طی فرایند مذاکره، پروژه کوهسنگی 2 هستش به زیربنای 160 هزار متر یعنی بالای 300 میلیارد تومان فقط یک پزوژه که قسمت اول ان را خودش اجرا کرده اشت
            بزرگترین مزیت ثشرق تکمیل 100 درصدی پروژه های اماده فروشش هستش که طبق سیاست سهامدار عمده یعنی ثمسکن باید قسمت عمده سود سال مالی 93 و 94 ثمسکن رو باید تامین کند
            یعنی ثشرق موظف است پروژه های تکمیل شده خود را در 93 و 94 بفروشد
            البته شرکت به طور محطاطانه سود سال مالی یک ماه بعد یعنی سال مالی 93 رو 85 اعلام کرده است و سود سال بعدش رو 95 تومان اعلام کرده است
            در حالیکه طی پست قبلی توضیح دادم که با قیمت های فروش فعلی پروژه ها ثشرق برای سال مالی بعد بین 150 تا 200 خواهد ساخت و برا سال مالی بعدش هم همچنین
            به هر حال هیچ شرکت ساختمانی به اندازه ثشرق پتانسیل رشد قیمتی و تعدیل سود ندارد
            ثشرق تنها ساختمانی بازار است که تمام حرفه ای های بازار سهامدار ان و خریدار ان هستند و اکثر سهامدا ان فوق حرفه ای بازار دنبال ثشرق هستند و در حال خرید ان به طور روزانه هستند . میشناسم از حرفه ای های بازار که در حال تک سهم شدن بر روی ثشرق هستند خودم هم همینطور

نظر

• سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

لیدر بی چون و چرا گروه ساختمانی بی شک ثشرق می باشد

نوبتی هم باشه نوبت ساختمانیها فرا رسیده

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

ما این سهمو با تحلیل دوستان معرف این سهم امروز خریدیم و وارد شدیم .......:D ببینیم چی میشه با دید میان مدت .....:D

خرید ها ادامه داره ...
                ///

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  ما این سهمو با تحلیل دوستان معرف این سهم امروز خریدیم و وارد شدیم .......:D ببینیم چی میشه با دید میان مدت .....:D

خرید ها ادامه داره ...
                  ااااِ میثم :D تو اینجا چیکا میکنی :)) ؟ بعد از پارسال شبندر باز باهم هم سهم شدیم :دی منم امروز تکمیل کردم، خریدم 238 بود امروز، تک سهم ثشرق خداقل تا اعلام پیش بینیش ...
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                    ااااِ میثم :D تو اینجا چیکا میکنی :)) ؟ بعد از پارسال شبندر باز باهم هم سهم شدیم :دی منم امروز تکمیل کردم، خریدم 238 بود امروز، تک سهم ثشرق خداقل تا اعلام پیش بینیش ...
                    عجب طمع کاری هستی تو باز (-: من یه مدت بگذره ..معاملاتش رو پی گیر کنم ...بعدش شاید تک سهم شدم (-: فعلا یک پله خریدم که معاملات و اخبارش رو پی گیر باشم...چون هدف 1000 دادن براش میخوام ببینم به واقعیت میرسه یا نه (-: 700 هم ببینه یه ساله راضی هستیم (-:
                    ///

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

عجب طمع کاری هستی تو باز (-: من یه مدت بگذره ..معاملاتش رو پی گیر کنم ...بعدش شاید تک سهم شدم (-: فعلا یک پله خریدم که معاملات و اخبارش رو پی گیر باشم
                      عجبا مثلا تو که همین الانم اکثره سبدت شبندره طمع کار نبودی :)) اره به نظرم ارزش ریسک تک سهمیو داره، من از اخره هفته پیش تو واچینگ داشتمش دوشنبه و امروز تکمیل کردم دیدم دست دست کنم و منتظر کامل شدن 4ش بشینم بدجوری عقب میفتم ;)) فعلا از یه منظری میشه گف تو ابتدای 5 از 3 هستیم، ولی اگه یه خورده سه پیچ بازی دربیاریم میتونیم بگیم 4ش خوب اصلاح نشده پس هنوز تو از 3 از 3 ایم با هدف اولیه 320 تومن ...
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

عجبا مثلا تو که همین الانم اکثره سبدت شبندره طمع کار نبودی :)) اره به نظرم ارزش ریسک تک سهمیو داره، من از اخره هفته پیش تو واچینگ داشتمش دوشنبه و امروز تکمیل کردم دیدم دست دست کنم و منتظر کامل شدن 4ش بشینم بدجوری عقب میفتم ;)) فعلا از یه منظری میشه گف تو ابتدای 5 از 3 هستیم، ولی اگه یه خورده سه پیچ بازی دربیاریم میتونیم بگیم 4ش خوب اصلاح نشده پس هنوز تو از 3 از 3 ایم با هدف اولیه 320 تومن ...
                        من 21 میل معامله دوشنبه رو دیدم خوشم اومد (-: یه حسی مثل فروش 20 میلیونی توسط حقوقی های فاذر روی قیمت های 220 دارم ..شباهت خوبی دارن به نظرم هاها ......ببینیم چی میشه دیگه در میان مدت ......
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/31, 09:14.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

حوصلم داره سر میره دیگه (-: :D بزنید صف خرید کنید دیگه ;) (شوخی) توی این قرمزی گروه ساختمانی عالی داره معامله میشه
                          =============

صدرای در پیت رو دارن 170 میخرن با فلان قدر زیان!!!
                          ///

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

حوصلم داره سر میره دیگه (-: :D بزنید صف خرید کنید دیگه ;) (شوخی) توی این قرمزی گروه ساختمانی عالی داره معامله میشه
                            =============

صدرای در پیت رو دارن 170 میخرن
                            اره نمیدونم چرا گروه امروزو رفته تو کما! ولی ملومه فروشنده زیادی نداره سهم و خریدار بیاد با یه رنج تا استانه میاد بالا ...
                            انقد دیروز ملت تو سایتا تبلیغ کردن هول کردیم بمون نرسه اوله وخت بالا خرید کردیم :))
                            اووه اوه تو ثاخت عجب رنجی کشیدن :O
                            آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/07/31, 10:10.
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

اره نمیدونم چرا گروه امروزو رفته تو کما! ولی ملومه فروشنده زیادی نداره سهم و خریدار بیاد با یه رنج تا استانه میاد بالا ...
                              انقد دیروز ملت تو سایتا تبلیغ کردن هول کردیم بمون نرسه اوله وخت بالا خرید کردیم :))
                              من 8:30 خودم رفتم تو صف خرید ولی لغو کردم 10 تومن پایین تر خریدم ......:D

فک نمیکردم تو منفی هم بشه خرید.....به نظرم جو کلی گروه باعث شد که اینو صف خریدش نکنن و صبور باشن . تابل هست دیگه همه قرمز باشن این صف خرید
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

با سلام : تحلیل تصویری ثشرق >>> هاها

خوب همون طور که در تصویر (دیگه نیاز به توضیح نداره ولی خوب توضیح هم میدیم ) اومده تاریخ تنظیم گزارش توجیهی 6/7/91 بوده و سود سال مالی بعد 77 تومن با سرمایه 60 میلیاردی محاسبه کرده ..........خوب چیزی که تابلو هست اینه که گرانی ارز و مسکن و خودرو همه و همه از برج 7 استارت خورد ........لذا اگه سود سال بعد رو دوبرابر این مبلغ اعلام کرد تعجب نکنید .....حالا ما با 50 درصد افزایش هم در نظر بگیریم بدون نیاز به محاسبه متراژ و محاسبه دقیق ثشرق بر اساس گزارش بالا باید حداقل 100 تومن سود رو بسازه ...........که با پی بر 4 سهم 400 میارزه پس خریدمون در 230 تومن خرید خوبی میتونه باشه .........با پی بر ای 5 >> 500 میارزه ........وسلام ......دیگه تحلیل از این ساده تر نمیشد ........ اگه هم کسی خواست دقیق تر حساب کنه بره متراژ رو در قیمت ها آپدیت شده فعلی ضرب و جمع و تقسیم کنه ...

جالب این بود که اگه افزایش سرمایه هم نمیداد امسال 100 تومن رو میساخت ولی جالب تر اینه که افزایش سرمایه هم داد بازم 100 تومن میسازه و حتی بالاترشو .......به خاطر تورم ........جالب تر از همه اینه که من هنوز با پی بر ای 4 قیمت میدم یک تصویر دیگه در رابطه با روند سود اوری شرکت د رچند سال گذشته در گزارش توجیهی اومده که خودتون مراجعه کنید ......

=============

خوب حالا اونایی که عرضه حقوقی های سهم میترسیدن شاید دیگه نترسن (- : از اونجا که رکب زن در بازار زیاده و حقوقی از کد شرکت به کد شخصی شاید بزنه >>> این حرکت ها هماهنگ شدست .......
                                خلاصه اینکه با تحلیل بخرید .......
                                و پیشنهاد خرید و فروشی ندارم ......
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X