سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

امروز با بازگشایی فولای و نقدینگی حاصل از اون دوباره به قیمتی که یک ما پیش خریده بودم! اضافه کردم!
    من به شخصه خودم سعی میکنم این مخفی کردن سود سهم رو پیگیر باشم و از دوستان همراه در این سهم هم تقاضا دارم با پیگیری و تماس با امور سهام شرکت مراتب اعتراض و شکایات خودشون را ابراز کنند.
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سجادي
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 119

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      امروز با بازگشایی فولای و نقدینگی حاصل از اون دوباره به قیمتی که یک ما پیش خریده بودم! اضافه کردم!
      من به شخصه خودم سعی میکنم این مخفی کردن سود سهم رو پیگیر باشم و از دوستان همراه در این سهم هم تقاضا دارم با پیگیری و تماس با امور سهام شرکت مراتب اعتراض و شکایات خودشون را ابراز کنند.
      اگر تماس گرفتی کسی پاسخ داد سلام بنده را برسانید.
      از ابتدای سال جهت وصول سود سهام تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

در اصل توسط سجادي پست شده است View Post
        اگر تماس گرفتی کسی پاسخ داد سلام بنده را برسانید.
        از ابتدای سال جهت وصول سود سهام تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست
        بنده چندین بار راجع به همین واریز سود تماس گرفتم و مسئول مربوطه پاسخگو بود

تلفن05118080452

نظر

• ahmadreza
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 1294

دوستان به نظر شما از فردا رشد سهم شروع ميشه؟

نظر

• hossein sh
            ستاره دار(1)
            • Mar 2012
            • 688

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
            دوستان به نظر شما از فردا رشد سهم شروع ميشه؟
            اینطور که اخبار مسکن در حال مخابره است، نشون میده که رونق به بازار مسکن و املاک برگشته

امروز خبرهائی که من از بازار مسکن اصفهان داشتم، همگی از رونق خرید و فروش خصوصا از ابتدای هفته جاری حکایت داشت.

و البته امروز رئیس اتحادیه مشاوران املاک هم رونق خرید و فروش مسکن را تأئید کرد

........................................

دوستان برای خرید حق تقدمها همت کنند تا دیگه بهونه ای برای بازی با قیمت وجود نداشته باشه
            با این اخبار خوب مسکنی دیگه همه شرایط برای صعود مهیاست.

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

این چرا اینقدر درجا میزنه!!!!
              خستمون کرد

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

حیفه پولی که الاف شد!!!

نظر

• احـد
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 503

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                  این چرا اینقدر درجا میزنه!!!!
                  خستمون کرد
                  h
                  اینکه عرض میکنم فقط یک تجربه است و ان اینکه وقتی به بنیاد سهام اعتقاد داری زمانی رشد شارپی داره که سهامداراش خسته شده اند پس مصداق جمله معروف که :هرکه خواهذ رنگین کمان ببیند...............

نظر

• mehdi9990
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 150

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    ضمن تشکر از پیگیری شما ، من دنبال شماره تلفن واحد فروش شرکت هستم و زنگ بزنم بگم 2 تا از آن واحدهای تجاری کوهسنگی را که توی بودجه هر متر مربع 8 میلیون تومان آورده اید یعنی نصف قیمت 2 سال پیش که فروخته اید خریدارم ببینم مرد هستند و به همین قیمت فروشنده هستند یا فقط خواستند با این گزارشات مسخره ما را سیاه کنند ، توی مجمع حرف برای گفتن و رسوا کردن این عوضی ها زیاد است روز شماری میکنم مجمع شرکت برسه تا ببینم اینها چه توجیهی برای این اقدامات نابخردانه اشان دارند ، مگر سهم را تا آن موقع آنقدر رشد بدهند تا جلو اعتراض سهامداران را بگیرند .

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                      ضمن تشکر از پیگیری شما ، من دنبال شماره تلفن واحد فروش شرکت هستم و زنگ بزنم بگم 2 تا از آن واحدهای تجاری کوهسنگی را که توی بودجه هر متر مربع 8 میلیون تومان آورده اید یعنی نصف قیمت 2 سال پیش که فروخته اید خریدارم ببینم مرد هستند و به همین قیمت فروشنده هستند یا فقط خواستند با این گزارشات مسخره ما را سیاه کنند ، توی مجمع حرف برای گفتن و رسوا کردن این عوضی ها زیاد است روز شماری میکنم مجمع شرکت برسه تا ببینم اینها چه توجیهی برای این اقدامات نابخردانه اشان دارند ، مگر سهم را تا آن موقع آنقدر رشد بدهند تا جلو اعتراض سهامداران را بگیرند .
                      با امور سهام تماس بگیرید...کما اینکه من فردا صبح تماس میگیرم . هم مراتب اعتراضتون رو ابراز کنید و هم شماره تلفن واحد فروش رو درخواست کنید.
                      ممنون
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ( احمدي )
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 262

تا حق ها تموم نشن رشد نخواهد كرد...پدر سوخته بازي و كثافتكاري مديران ارشد اين شركت اگه بينظير نباشه در تاريخ بورس حتما كم نظيره.....
                        اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• hossein sh
                          ستاره دار(1)
                          • Mar 2012
                          • 688

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                          تا حق ها تموم نشن رشد نخواهد كرد...پدر سوخته بازي و كثافتكاري مديران ارشد اين شركت اگه بينظير نباشه در تاريخ بورس حتما كم نظيره.....
                          با بخش دوم صحبتتون که اشاره داشتید به کثافتکاری در صورتهای مالی و کم نظیر بودنشون من هم موافقم

اما
                          اینکه ما بشینیم و تگاه کنیم و بگیم که سهم تا بازی حقش تموم نشه رشد نمیکنه را موافق نیستم

.................................................. ............
                          در حال حاضر پول خوبی وارد بورس شده
                          و
                          از آن مهمتر اینکه
                          *بازار مسکن هم دوران رونقش شروع شده*

حداقل تأثیری که این امر بر ثشرق داره اینه که اگر هتل امید آگهی برای فروش شد
                          دیگه کسی باور نمیکنه که هتل به فروش نرسید

یا مثلا
                          1300 متر تجاری کوهسنگی آگهی کردیم، 172 مترش را بیشتر نتونستیم بفروشیم!!

دیگه حنای اینا رنگی نداره!!!

فقط کافیه پول یک یا دو روز معاملات تاپیکو یا شبندر یا ... وارد سهم بشه از طریق شناساندن پتانسیلهای سهم
                          دیگه هیچ کس جلودار سهم نیست
                          و
                          تره هم برای اراجیف مدیران ثشرق خورد نمیکنه!!

/:.yead.:/

نظر

• ( احمدي )
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 262

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                            با بخش دوم صحبتتون که اشاره داشتید به کثافتکاری در صورتهای مالی و کم نظیر بودنشون من هم موافقم

اما
                            اینکه ما بشینیم و تگاه کنیم و بگیم که سهم تا بازی حقش تموم نشه رشد نمیکنه را موافق نیستم

.................................................. ............
                            در حال حاضر پول خوبی وارد بورس شده
                            و
                            از آن مهمتر اینکه
                            *بازار مسکن هم دوران رونقش شروع شده*

حداقل تأثیری که این امر بر ثشرق داره اینه که اگر هتل امید آگهی برای فروش شد
                            دیگه کسی باور نمیکنه که هتل به فروش نرسید

یا مثلا
                            1300 متر تجاری کوهسنگی آگهی کردیم، 172 مترش را بیشتر نتونستیم بفروشیم!!

دیگه حنای اینا رنگی نداره!!!

فقط کافیه پول یک یا دو روز معاملات تاپیکو یا شبندر یا ... وارد سهم بشه از طریق شناساندن پتانسیلهای سهم
                            دیگه هیچ کس جلودار سهم نیست
                            و
                            تره هم برای اراجیف مدیران ثشرق خورد نمیکنه!!

/:.yead.:/

نظر

• ( احمدي )
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 262

فرمايش جنابعالي رو كاملا قبول دارم...ما حقيقي ها هم كم مقصر نيستيم...انگار تمام بورس خلاصه شده تو سهامي كه با حرف (ش ) شروع ميشه...امروز تو كارگزاري با چند نفر از فاند و اينده سهم صحبت مي كردم متوجه شدم كه خيلي ها باهاش اشنايي ندارن...امثال ما بايد بيشتر قدرت سهم رو معرفي كنم...بنده امروز به شخصه يك سهم ليزينگي و يك سهم بانكي رو قرباني ثشرق كردم و خيلي هم راضيم...فردا هم اگه منفي بخوره باز هم تا جايي كه نفدينگي داشته باشم اضافه ميكنم....

نظر

• دوبله
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 35

اگر کسی از بانیان مغرور این دزدی علنی(با کمک حقوقی و سهامدار عمده:چرا در زمانی که سهم به نزدیکی مقاومتهایش می رسد سهامدار عمده یا یکی از حقوقی ها فروشنده هستند) مطلب را می خواند بدانند که توجیه (مذهبی یا غیر آن) عذر بدتر از گناه است و باعث ضرر وزیان خیلی ها( اعم از با تحلیل و بی تحلیل) شده اند والبته که دعای خیرشان بدرغه راهتان است واما چند دلیل واضح:
                                1- تاریخ مبایعه نامه هتل امید 3/7/92 است ایا نباید درباره انجام معامله یا عدم انجام مهامله(احتمالی) ومبلغ نهایی و چگونگی فروش به بورس اطلاع رسانی شود
                                2- به چه دلیل در پیش بینی قیمت فروش را پایین در نظر گرفته مثلا یک مورد ریز :
                                اپارتمانهای یاس 3 : میانگین فروش هر اپارتمان در سایت رسمی = 134 میلیون تومان *10 واحد اپارتمان برابر است با 13.4 میلیارد تومان (به عدد 4.3 میلیارد پیش بینی شرکت انهم برای 12 اپارتمان بسیار نزدیک است /:.wacsmiley.:/نمی دانم روی پیشانی ما سهامدارهای بدون رانت چیزی نوشتند ){یک نکته اگر اقساط بفروشد باز هم حدود 5 میلیلرد فقط پیش پرداخت بوده و بیش از 20 درصد(طی 10 ماه که بازهم در سال مالی 93 تسویه خواهد شد) هم به مبلغ هر واحد اضافه می کنند)
                                و چند مورد که دوستان در صفحات قبل اشاره کردند
                                سالم وپرسود باشید

نظر

در حال کار...
                                X