دوسه ماه قبل پیشنهاد شده بود برا خرید :D
سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )
باسلام همانطور که قول دادم در مجمع ثشرق شرکت کردم در این جلسه بیان شد که سیاست شرکت 90% توسعه و 10% ساخت وساز می باشد 38% پروژه امید حدود 93 میلیارد به مزایده گذاشته خواهد شد سود تقسیمی مصوب مجمع 230 ریال تصویب شد. پاداش هئت میره 1000میلیارد ریال تصویب شد. وضعیت پروژه های شرکت به دلیل واقع شدن در شهر مشهد با تقاضا وارزش افزوده خوبی همراه است وضعیت پروژه های تجاری شرکت با میانگین متر 25 میلیون تومان ودر نقاط مناسب وبا ارزش افزوده بالا ضمنا مدیر عامل گفتند از نظر بنده افزایش سرمایه وتجدید ارزش دارایی شرکت امر مطلوب ومناسبی است (البته تاکید کردند این نظر شخصی است وهنوز در هیت مدیره مطرح نشده).
نظر
-
در اصل توسط poya bors پست شده است View Postباسلام همانطور که قول دادم در مجمع ثشرق شرکت کردم در این جلسه بیان شد که سیاست شرکت 90% توسعه و 10% ساخت وساز می باشد 38% پروژه امید حدود 93 میلیارد به مزایده گذاشته خواهد شد سود تقسیمی مصوب مجمع 230 ریال تصویب شد. پاداش هئت میره 1000میلیارد ریال تصویب شد. وضعیت پروژه های شرکت به دلیل واقع شدن در شهر مشهد با تقاضا وارزش افزوده خوبی همراه است وضعیت پروژه های تجاری شرکت با میانگین متر 25 میلیون تومان ودر نقاط مناسب وبا ارزش افزوده بالا ضمنا مدیر عامل گفتند از نظر بنده افزایش سرمایه وتجدید ارزش دارایی شرکت امر مطلوب ومناسبی است (البته تاکید کردند این نظر شخصی است وهنوز در هیت مدیره مطرح نشده).
تندرست وپر سو باشید.
نظر
-
نقل قول از کاربرaravil تالار بورس
اين رشد و صعود پر قدرت ساختمانيها نوسان نيست.
دوستان توجه كنند اين روند صعود برا چند سال تداوم خواهد داشت منتها در اين راه با حركات سينوسي شاهد نقاط جديد حمايتي و مقاومتي خواهيم بود و مقاومت ها رفته رفته به حمايت تبديل خواهند شد.
چه ميكنه ثتران. انتظار رشدي اينگونه از ثشرق بعد از بازگشايي دارم و برا مادر اينها ثمسكن نيز پيش بيني قيمت 400 الي 450 تا عيد و بهار را دارم.
گروه ثمسكن و زير مجموعه هاش قدرتمند ترين ساختمانيها
نظر
نظر