کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کسی خبر از پرداخت سود سال 90 دارد؟ خیلی به تاخیر افتاده. چند بار تماس گرفتم گفتند شرکت وضع مالی خوبی ندارد که پرداخت کند.
اگر اینطور است برای چه بعضی ها روی سهام این شرکت درپیتی مانور می دهند و غلو می کنند؟
من شنيدم يكي از معدود مواردي(شايد تنها مورد) كه بحث شكايت قضايي پيش مي آد و به دادگاه كشيده ميشه اينه كه شركتي سود رو تا 8 ماه پرداخت نكنه
دوستاني كه از شركت طلب دارن پيگيري كنند شايد بدردشون خورد.
با اجازه دوستان به نظر بنده کسعدی چندی پیش لیدر بود الان با توجه به خرید های پر حجم حقوقی های سهم به نظرم نوبت کچینیه... کساوه هم خیلی از اینا عقب مونده از اون زمانی که هی تعدیل می دادن میبستن کساوه همینجوری مونده الان هم یه 10 % با کف کانال خودش فاصله داره... پیش بینی من اینه که در اینده نزدیک کساوه لیدر بعد از کچینی خواهد بود....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
خیل خب دوستان عزیز ، اینم از کاشی ها . امیدوارم استفاده لازم رو برده باشید
کم کم گروه سیمانی هم استارت میزنن. سدور ، سغرب و سخزر رو نگاه و حتی خرید کنید. تا بعدا در مورد این گروه صحبت کنیم;)
فکر کنم دستم آمد چرا دارن اینجوری کچینی میخرن!!
تکنیکال سیگنال خرید داده شدید
فندیمتال سهم رو هم میگن تعدیل سود میده توی 12 ماهه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ولی عجب نموداری ساخته این سهم هدف این نمودار خیلی بالاست از اول صبح خیلی توی نخ این سهم نبودم مگر نه بیشتر میخریدم شاید از فردا نشه به راحتی کچینی خرید!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کچینی دیروز با قدرت و حجم بالا خط گردن رو شکست هدف الگوی سرو شونه کف 521 تومان رو نشون میده
خدا خواست و ما توانستیم
خرید کچینی تکمیل شد میزارمش تا مجمع فکر کنم یه بازدهی 100% تا مجمع داشته باشه انشالله
خدا خواست و ما توانستیم
جالبه توی صورتهای مالی هزینه ها رو با یورو 5هزار تومانی دیده در حالی که اونو 3200 تومان میخره و دلار رو 3000 تومان دیده در حالی که اونم 2460 میخره نمیدونم اینا بازار رو خر گیر آوردن یا خودشون خر هستن همین عدد ها رو واقعی کنن باید حدود 40 تومان بیاره روی سود سال 92
حالا بدون بحث فروش که توی بودجه هر دلار رو 2000 تومان دیده در حالی که اون 17 میلیون دلار صادرات رو به نرخ مبادله ای و 2460 تومان میفروشه
جالبه خیلی جالبه
ظاهرا قرار شده دلار رو روی 2000 تومان تک نرخی کنن میدونید این یعنی چی؟؟
و میتونید حساب کنید که اینجوری این شرکت باید چقدر تعدیل سود بزنه؟؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
هرچی سهم گردن کلفت و شاخص ساز داشتم فروختم مثل پارسان زاگرس کرمانشاه و وصندوق و شپنا
پول فروش اینا رو میارم روی سهامهای کوچیک چون فروش وفارس مجدد شاخص رو چند هفته ای به کما میبره
امروز مجدد کچینی خرید کردم از فردا انشالله روی سهامی کوچیک دیگه کار میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
فکر کنم تنها کسی که داره توی این تالار کچینی جمع میکنه من باشم
خدا خواست و ما توانستیم
فکر کنم تنها کسی که داره توی این تالار کچینی جمع میکنه من باشم
من خیلی دوس دارم بخرم ولی کساوه تا خرخره دارم... این سه قلو ها با هم جرکت می کنن... یه پول بک بی خطره من منتظرم در قیمت های پایین تر کچینی و یا کساوه اضافه کنم. کساوه داره یه کاپ تشکیل میده... صعود این گروه بسیار بسیار شارپ خواهد بود ولی ملت صف نشین برن پترو و یا غذایی امروز بخرن که همه به مقاومت رسیدن... نمی دونم ملت تشخیص نمی دن الان چه گروهی رو باید خرید یا منتظرن یه گروهی صف شه بپرن وسط صف.... در حمایت 400 کساوه و کچینی 325 حسابی از خجالت دوستان فروشنده در خواهیم امد....جر معدود سهم هاییه که من میانگیم میارم بالا...
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
هرچی سهم گردن کلفت و شاخص ساز داشتم فروختم مثل پارسان زاگرس کرمانشاه و وصندوق و شپنا
پول فروش اینا رو میارم روی سهامهای کوچیک چون فروش وفارس مجدد شاخص رو چند هفته ای به کما میبره
امروز مجدد کچینی خرید کردم از فردا انشالله روی سهامی کوچیک دیگه کار میکنم
چه حالی داد همرو به صف خرید فروختم
فقط مانده همین کچینی که انشالله این سهم هم مارو روسفید میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر