چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14657

یه دوتا نکته دیگه بگم سهام کاشی
    یکی در مورد کسعدی که این سهم فروش صادراتی رو به نظر محافظه کارانه دیده و حدود 1 میلیون دلار کمتر پیش بینی کرده در حالی که درصد فروش داخلی به خارجی شرکت به نسبت پارسال ثابت مانده
    دوم در مورد کچینی این شرکت مقدار تولید و فروش رو به مقدار سال قبل دیده با این تفاوت که مصرف مواد اولیه به نسبت پارسال حدود 2 برابر شده
    حالا سوالی که هست اینه که وقتی مصرف مواد اولیه دوبرابر میشه نباید تولید حداقل 1.5برابر بشه ؟؟
    اینم جای کلی شفاف سازی داره که به نظر میاد این شرکت امسال تولیدش رو هم مجبوره افزایش بده ولی فعلا اینو هم لحاظ نکرده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• bari
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 193

نوشته شده توسط emperor
      حالا اگر اين افزايش رو براي کچيني محاسبه کنيم تنها و تنها از اين محل به تعديل 90 تومني مي رسيم شايد باورش سخت باشهکچيني 1000217000000ميليون ريال مبلغ فروش براي 92 پيشبيني کرده اگر به اين رقم همان 16% با کسر ماليات رو اضافه کنيد و تقسيم بر 167 ميليون سهم به رقمي بالاي 90 تومان دقيقا 95.8 ريال ميرسيم شايد باورنکردني باشه اما حالا اين تعديل درحالتي درسال 92 اعمال خواهد شد که دلار صادراتي 2150 درنظر گرفتيم طبق گزارش اگر اين رقم به 2500 که نرخ مبادله اي هست تسعير کنيم ببينيد به چه رقم باورنکردني ميرسيم........اينم يادم رفته بود که مصارف ارزي هم با دلار 3000تومني تسعير شده در يک کلام
      سود سال 92 کچيني حداقل حداقل حداقل 150 تومان خواهد بود اما اعلام سود 200توماني هم دور از ذهن نيست
      عمده صادرات غير نفتي ما هم مربوط به کاشي وسراميک+سيمان
      بررسي بفرماييد پيشنهاد خريد نيست به هيچ عنوان

با فرض افزايش حداقلي 20 درصدي قيمت کاشي و p/e حداقلي 4 :

eps کچيني مي شود 181 تومان و قيمت سهم مي شود 725 تومان معادل 111 درصد افزايش نسبت به قيمت فعلي

eps کحافظ مي شود 120 تومان و قيمت سهم مي شود 480 تومان معادل 182 درصد افزايش نسبت به قيمت فعلي

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14657

در اصل توسط bari پست شده است View Post
        نوشته شده توسط emperor
        حالا اگر اين افزايش رو براي کچيني محاسبه کنيم تنها و تنها از اين محل به تعديل 90 تومني مي رسيم شايد باورش سخت باشهکچيني 1000217000000ميليون ريال مبلغ فروش براي 92 پيشبيني کرده اگر به اين رقم همان 16% با کسر ماليات رو اضافه کنيد و تقسيم بر 167 ميليون سهم به رقمي بالاي 90 تومان دقيقا 95.8 ريال ميرسيم شايد باورنکردني باشه اما حالا اين تعديل درحالتي درسال 92 اعمال خواهد شد که دلار صادراتي 2150 درنظر گرفتيم طبق گزارش اگر اين رقم به 2500 که نرخ مبادله اي هست تسعير کنيم ببينيد به چه رقم باورنکردني ميرسيم........اينم يادم رفته بود که مصارف ارزي هم با دلار 3000تومني تسعير شده در يک کلام
        سود سال 92 کچيني حداقل حداقل حداقل 150 تومان خواهد بود اما اعلام سود 200توماني هم دور از ذهن نيست
        عمده صادرات غير نفتي ما هم مربوط به کاشي وسراميک+سيمان
        بررسي بفرماييد پيشنهاد خريد نيست به هيچ عنوان

با فرض افزايش حداقلي 20 درصدي قيمت کاشي و p/e حداقلي 4 :

eps کچيني مي شود 181 تومان و قيمت سهم مي شود 725 تومان معادل 111 درصد افزايش نسبت به قيمت فعلي

eps کحافظ مي شود 120 تومان و قيمت سهم مي شود 480 تومان معادل 182 درصد افزايش نسبت به قيمت فعلي
        بنیادی کچینی حرف نداره و به جرات میشه گفت تا حالا به این خوبی نبوده فقط علت رشد نکرده این چند روز بحث پر شدن سبد سهام کدهای شخصی بود که انشالله اونم داره حل میشه و شده
        یه مثل توی بازار هست که میگه وقتی میشه از قفلت وخواب بازار استفاده کرد چرا دلیل داره که اونو بیدار کرد
        کدهای شخصی هم از این مثل خوب استفاده کردند
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• dorrtaj
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 46

با سلام
          خب اینکه بنیادی کچینی حرف نداره شکی درش نیست
          منم به حسب وظیفه خودم لازم دیدم بگم که تکنیکالش حرف نداره توی عکسها ونقاشیهام کاملا مشخصه که این سهم ارزنده سیگنال خرید صادر کرده.
          روز شنبه هرکاری کردم توی قیمتهای پایینتر خرید کنم نتونستم .
          اگه فردا بشه خرید کردحداقل تارگت 370 تومنی رو میشه راحت بزنه ازاونجا به بعدش رو منتظر میمونیم.

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

درتاج عزیز 370 که خیلی کم در نظر گرفتی به عنوان تارگت اولیه;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• dorrtaj
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 46

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              درتاج عزیز 370 که خیلی کم در نظر گرفتی به عنوان تارگت اولیه;)
              مرادی عزیز
              مهلت بده خودم خرید کنم بعد قول میدم تارگت بعدی رو بگم:D
              آخرین ویرایش توسط dorrtaj؛ 2013/04/14, 23:45.

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط dorrtaj پست شده است View Post
                مردای عزیز
                مهلت بده خودم خرید کنم بعد قول میدم تارگت بعدی رو بگم:D
                بهت حق میدم،از بس سهم خشک شده که خریدش سخت شده...

با هم همسنگیرم عزیز;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

درتاج جان ماشالله انقد نمودارت شلوغه اولش چهارساعت هاج و واج مونده بودم چی رسم کردی... به من که هنوز سیگنال خرید نداده... هنوز تا 325 مونده ... نمی دونم کساوه یا کچینی.... داره بیش از 50% میشه خدا اخرشو به خیر کنه....
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• dorrtaj
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 46

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                    درتاج جان ماشالله انقد نمودارت شلوغه اولش چهارساعت هاج و واج مونده بودم چی رسم کردی... به من که هنوز سیگنال خرید نداده... هنوز تا 325 مونده ... نمی دونم کساوه یا کچینی.... داره بیش از 50% میشه خدا اخرشو به خیر کنه....
                    دکتر عزیزشرمنده شلوغش کردم
                    قصد تبلیغ هیچ سهمی رو ندارم فقط جهت تایید تحلیل دوستان منم از پلت فرم خودم استفاده میکنم
                    اگه بخوام از تحلیل خودم برای یه سهم بگم چندین صفحه میشه واین از حوصله دوستان خارجه.
                    شما خودتون استادین وبه همین نقاشیهای من بسنده کنید.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14657

عبور موفق از قیمت فردا هدف 520 تومان رو نشان میده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14657

اعتبار الگو حفظ شد انتظار رشد قیمتی رو طی روزهای آینده رو داریم
                        در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        آقا محسن این الگو سرو شانه رو شما در کچینی تایید میکنید در بازه 2 ساله با هدف بالای 520 تومان
                        البته قیمت الان 2 روزه که زیر خط گردن داره بسته میشه در صورتی که فردا سهم بیاد بالای خط گردن به نظر من این الگو هنوزم پابرجاست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14657

انشالله امروز که بگذره تازه بازار به شایستگی این سهم در گروهش و در بازار پی خواهند برد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14657

حرکت کچینی شروع شده و طبق نمودار گروه حرکت گروه کاشی از فردا شروع میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              حرکت کچینی شروع شده و طبق نمودار گروه حرکت گروه کاشی از فردا شروع میشه
                              تمام جون تهش منو جا گذاشت.... خخخخ... در عوض کساوه 50% دارم ولی انگار باید گفت کچینی کجا و کساوه کجا.....
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14657

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                                تمام جون تهش منو جا گذاشت.... خخخخ... در عوض کساوه 50% دارم ولی انگار باید گفت کچینی کجا و کساوه کجا.....
                                امروز منم دیدم نمیشه کچینی خرید و اضافه کرد مقداری کساوه گرفتم ولی واقعا کچینی یه چیز دیگست
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X