چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14651

طرح تجهيزات مورد نياز سالنهاي توليد سال بهره برداری 1392
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14651

اندوخته 72 تومانی به ازای هر سهم

اما یه مورد دیگه هست هیچ کس بهش توجه نمیکنه واون .. اگر گفتید چیه؟؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14651

دوستان امروز اگه تونستید بخرید خرید کردید مگر نه دیگه سهم پریده رفته برای 550 تومان
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عارف
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 229

در اصل توسط تمام پست شده است View Post

دوست عزیز

بنده خودم این سهم رو دارم ولی لطفا اطلاعات غلط ندین

اندوخته کچینی به ازای هر سهم 2 تومانه نه 72 تومان

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14651

در اصل توسط عارف پست شده است View Post
            دوست عزیز

بنده خودم این سهم رو دارم ولی لطفا اطلاعات غلط ندین

اندوخته کچینی به ازای هر سهم 2 تومانه نه 72 تومان
            سود انباشته کچینی هست 120,169 میلیون ریال شما اینو تقسیم به 167 میلیون سهم کچینی بکن ببین چند میشه

12,016,900,000/167000000=71.95 تومان

حالی کی داره اطلاعات غلط میده؟؟؟
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14651

یعنی واقعا هیچ کس به گزارشات شرکت توجه نمیکنه تا جواب مارو بده؟؟؟
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عارف
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 229

سود انباشته کچینی هست 120,169 میلیون ریال شما اینو تقسیم به 167 میلیون سهم کچینی بکن ببین چند میشه

12,016,900,000/167000000=71.95 تومان

حالی کی داره اطلاعات غلط میده؟؟؟
                دوست عزیز

به گزارش "تصیمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به 90.12.29 " مراجعه کنید.

سود انباشته کچینی 2021 میلیون ریاله که میشه 2 تومان به ازای هر سهم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14651

شرکت توی گزارش سال 92 مقدار مصرف مواد اولیه رو حدودا 2 برابر سال قبل در نظر گرفته در حالی که مقدار تولید رو به همون مقدار سال قبل پیش بینی کرده حالا شما داستان طرح تجهيزات مورد نياز سالنهاي توليد که بهره برداری اون سال 1392 هست رو به این مورد اگر بدوزی می فهمی که چرا اینا مقدار مصرف مواد اولیه رو دوبرابر کردن
                  فقط نکته اون اینه که هنوز مقدار تولید دوبرابر شده رو توی بودجه لحاظ نکردن این یعنی کچینی به جزء افزایش نرخ فروش 17.5% که گرفته و افزایش نرخ فروش 30% که داره میگیره و واقعی کردن دلاری که 2150 دیده و واقعی کردن هزینه هایی که با دلار 3000 و یورو 5000 تومان دیده یه افزایش حدودا 2برابری هم توی گزارش امسال خواهد داشت این سود سود عملیاتی شرکت که میتونه پی به ای بالایی به سهم بده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

یعنی واقعا هیچ کس به گزارشات شرکت توجه نمیکنه تا جواب مارو بده؟؟؟
                    تمام جان تحلیل هاتون عالیه
                    اما نظر شخصیه من اینه که پیشنهاد خرید ندید
                    شما میتونید تحلیل ها تونو انجام بدید
                    تکنیکال ...بنیادی و برسی صورت های مالی
                    تصمیم گیری رو بسپارید به عهده سرمایه گذار
                    منتظر ادامه تحلیل هاتون تو کچینی هستیم

خودم رو کسعدی کار میکنم
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14651

در اصل توسط عارف پست شده است View Post
                      دوست عزیز

به گزارش "تصیمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به 90.12.29 " مراجعه کنید.

سود انباشته کچینی 2012 میلیون ریاله که میشه 2 تومان به ازای هر سهم
                      اون مال سال قبله دوست عزیز
                      شما برو آخرین گزارش شرکت یعنی گزارش پیش بینی سود سال 92 رو مطالعه بکن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عارف
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 229

اون مال سال قبله دوست عزیز
                        شما برو آخرین گزارش شرکت یعنی گزارش پیش بینی سود سال 92 رو مطالعه بکن
                        دوست عزیز توی گزارش پیش بینی سود 92، سود پیش بینی شده سال 91 رو هم به سود انباشته اضافه کرده یعنی 70 تومان سود سال 91 رو با 2 تومان انباشته جمع کرده.

سود انباشته رو هیچ وقت از گزارش پیش بینی سود استخراج نکنید. آخرین گزارش پیش بینی 91 رو با اولین پیش بینی 92 مقایسه کنید چرا سود انباشته متفاوته؟

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14651

علت ریب زدن امروز گروه کاشی:

شکستن سقف کانال صعودی که البته گروه کاشی بهش واکنش نشون داد در صورتی که امروز این شاخص بالای سقف تایید بشه هدف شاخص بالاتر از 900 واحد خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14651

امروز انشالله پرونده خرید کچینی رو توی سبدم میبندم و میزارمش برای فروش پله ای از 550 تومان به بالا
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

اخیش ... بلاخره تونستم از کساوه دل بکنم(البته نه کامل) فروش بخشی از کساوه(یک سومشو) و تبدیل به کچینی.... کف سهم در اینده نزدیک 400 تومنه... البته دروغ چرا خگستر دیر از خواب بیدار شدم بهم نرسید دیدم کچینی و خبهمن سیگنال دادن من کچینی رو که از مدت ها قبل دوست داشتم اضافه کنم، اضافه کردم.... تمام چون هم گروه شدیم ها....خخخخ.
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

دکتر جان من که صورت مالی شرکت کساوه رو با کچینی مقایسه میکنم از لحاظ رشد سود آوری کساوه جلوتره
                                همچنین موجودی انبار کساوه از کل فروش نه ماهش بیشتره
                                اگه افزایش نرخ رو بگیرن فکر کنم بیشتر بسود کساوه باشه

حالا دلیل شما برا تعویض این دو سهم چیه؟(آخه میخوام وارد این گروه بشم)
                                در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                                اخیش ... بلاخره تونستم از کساوه دل بکنم(البته نه کامل) فروش بخشی از کساوه(یک سومشو) و تبدیل به کچینی.... کف سهم در اینده نزدیک 400 تومنه... البته دروغ چرا خگستر دیر از خواب بیدار شدم بهم نرسید دیدم کچینی و خبهمن سیگنال دادن من کچینی رو که از مدت ها قبل دوست داشتم اضافه کنم، اضافه کردم.... تمام چون هم گروه شدیم ها....خخخخ.

نظر

در حال کار...
                                X