طرح تجهيزات مورد نياز سالنهاي توليد سال بهره برداری 1392
چيني ايران ( كچيني )
Collapse
X
-
اندوخته 72 تومانی به ازای هر سهم
اما یه مورد دیگه هست هیچ کس بهش توجه نمیکنه واون .. اگر گفتید چیه؟؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دوستان امروز اگه تونستید بخرید خرید کردید مگر نه دیگه سهم پریده رفته برای 550 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط عارف پست شده است View Postدوست عزیز
بنده خودم این سهم رو دارم ولی لطفا اطلاعات غلط ندین
اندوخته کچینی به ازای هر سهم 2 تومانه نه 72 تومان
12,016,900,000/167000000=71.95 تومان
حالی کی داره اطلاعات غلط میده؟؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاندوخته 72 تومانی به ازای هر سهم
اما یه مورد دیگه هست هیچ کس بهش توجه نمیکنه واون .. اگر گفتید چیه؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسود انباشته کچینی هست 120,169 میلیون ریال شما اینو تقسیم به 167 میلیون سهم کچینی بکن ببین چند میشه
12,016,900,000/167000000=71.95 تومان
حالی کی داره اطلاعات غلط میده؟؟؟
به گزارش "تصیمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به 90.12.29 " مراجعه کنید.
سود انباشته کچینی 2021 میلیون ریاله که میشه 2 تومان به ازای هر سهم
نظر
-
شرکت توی گزارش سال 92 مقدار مصرف مواد اولیه رو حدودا 2 برابر سال قبل در نظر گرفته در حالی که مقدار تولید رو به همون مقدار سال قبل پیش بینی کرده حالا شما داستان طرح تجهيزات مورد نياز سالنهاي توليد که بهره برداری اون سال 1392 هست رو به این مورد اگر بدوزی می فهمی که چرا اینا مقدار مصرف مواد اولیه رو دوبرابر کردن
فقط نکته اون اینه که هنوز مقدار تولید دوبرابر شده رو توی بودجه لحاظ نکردن این یعنی کچینی به جزء افزایش نرخ فروش 17.5% که گرفته و افزایش نرخ فروش 30% که داره میگیره و واقعی کردن دلاری که 2150 دیده و واقعی کردن هزینه هایی که با دلار 3000 و یورو 5000 تومان دیده یه افزایش حدودا 2برابری هم توی گزارش امسال خواهد داشت این سود سود عملیاتی شرکت که میتونه پی به ای بالایی به سهم بدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postیعنی واقعا هیچ کس به گزارشات شرکت توجه نمیکنه تا جواب مارو بده؟؟؟
اما نظر شخصیه من اینه که پیشنهاد خرید ندید
شما میتونید تحلیل ها تونو انجام بدید
تکنیکال ...بنیادی و برسی صورت های مالی
تصمیم گیری رو بسپارید به عهده سرمایه گذار
منتظر ادامه تحلیل هاتون تو کچینی هستیم
خودم رو کسعدی کار میکنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط عارف پست شده است View Postدوست عزیز
به گزارش "تصیمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به 90.12.29 " مراجعه کنید.
سود انباشته کچینی 2012 میلیون ریاله که میشه 2 تومان به ازای هر سهم
شما برو آخرین گزارش شرکت یعنی گزارش پیش بینی سود سال 92 رو مطالعه بکنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاون مال سال قبله دوست عزیز
شما برو آخرین گزارش شرکت یعنی گزارش پیش بینی سود سال 92 رو مطالعه بکن
سود انباشته رو هیچ وقت از گزارش پیش بینی سود استخراج نکنید. آخرین گزارش پیش بینی 91 رو با اولین پیش بینی 92 مقایسه کنید چرا سود انباشته متفاوته؟
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز انشالله پرونده خرید کچینی رو توی سبدم میبندم و میزارمش برای فروش پله ای از 550 تومان به بالاخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اخیش ... بلاخره تونستم از کساوه دل بکنم(البته نه کامل) فروش بخشی از کساوه(یک سومشو) و تبدیل به کچینی.... کف سهم در اینده نزدیک 400 تومنه... البته دروغ چرا خگستر دیر از خواب بیدار شدم بهم نرسید دیدم کچینی و خبهمن سیگنال دادن من کچینی رو که از مدت ها قبل دوست داشتم اضافه کنم، اضافه کردم.... تمام چون هم گروه شدیم ها....خخخخ.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دکتر جان من که صورت مالی شرکت کساوه رو با کچینی مقایسه میکنم از لحاظ رشد سود آوری کساوه جلوتره
همچنین موجودی انبار کساوه از کل فروش نه ماهش بیشتره
اگه افزایش نرخ رو بگیرن فکر کنم بیشتر بسود کساوه باشه
حالا دلیل شما برا تعویض این دو سهم چیه؟(آخه میخوام وارد این گروه بشم)
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postاخیش ... بلاخره تونستم از کساوه دل بکنم(البته نه کامل) فروش بخشی از کساوه(یک سومشو) و تبدیل به کچینی.... کف سهم در اینده نزدیک 400 تومنه... البته دروغ چرا خگستر دیر از خواب بیدار شدم بهم نرسید دیدم کچینی و خبهمن سیگنال دادن من کچینی رو که از مدت ها قبل دوست داشتم اضافه کنم، اضافه کردم.... تمام چون هم گروه شدیم ها....خخخخ.
نظر
نظر