سایپا (خساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : سایپا (خساپا)

و بالاخره ۱۰۰ درصد مچ شد
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

بالاخره معامله شد صلوات

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

فکر میکنم دو باره امروز یک 5% دیگه بخوره درسته دوستان

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3136

3000 واحد شاخص بالا رفت

نظر

• mohamad123
            ستاره دار(5)
            • Jan 2013
            • 1171

1308 ريال...........

110 درصد بالاخره
            اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• Lamour
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 249

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post
              خساپا /:.Heart.:/ (هر چی فکر کردم که برایت چه اسمی انتخاب کنم، چیزی به ذهن من نیامد! چون یاد پراید می افتم /.:biggrinsmiley.:/)

از نظر من بازی گردان، این سهم را بالای 100 تومان (روی سقف کانال) بازگشایی می کند و تا 150 بالا می برد در کوتاه مدت!
              اگر هم پایین تر باز کند، این وظیقه خود بازار است که این سهم را به بالای کانال بکشاند!

خساپا

صرفا جهت آپدیت چارت قبلی

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

اطلاعيه در خصوص عدم تأييد بخشي از معاملات نماد معاملاتي (خساپا) 99/2/22 16:32
                به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز جاري دوشنبه مورخ 1399/02/22 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت ايراني توليد اتومبيل(خساپا)به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• amir.r
                  ستاره دار(3)
                  • Apr 2013
                  • 613

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                  درود
                  خساپا در یک ساختار کانالیزه در حال پیشروی
                  روزهای آینده در صورت تثبیت روی مقاومت به سمت هدف اولیه 460
                  افزایش سرمایه از تجدید 10% اضافه شد و به 450% رسید
                  به احتمال زیاد هدف اول را خواهد دید.

درود

قبل از افزایش سرمایه تقریبا تک سهم خساپا شدم
                  البته بصورت تصادفی . قصد شرکت در افزایش سرمایه نداشتم
                  ولی بدلیل افت قیمت بعد از خرید از سهم خارج نشدم
                  و چه خوب اتفاقی افتاد

صدرا هر جا میره من هم با اختلاف کم با سایپا پشت سرشم
                  از دست صدرا ، چه روزها و چه شبهایی داشتیم
                  ارزشش را نداشت
                  با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند،زمان انجام معامله در نماد معاملاتي شركت سايپا(خساپا)از ساعت 13:40 الي 14:40 خواهد بود. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Lamour
                      عضو عادی
                      • Apr 2020
                      • 249

خساپا /:.Heart.:/

برای خساپا تارگت کلاسیک مورد انتظار 6000 ریال هستش!

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• شاه ماهی بورس
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 261

سایپا اگه بخاد یه روز متعادل بشخ نمیشه این لگن رو جمع کرد فعلا موتورش داغه

شناوری شدیدا بالا . بازم بانکی مثل وتجارت بازیگردان و خود بانک خرید داشت و هی خرید میکرد و کنترل میکرد اینو که هیشکی حمایت نمیکنه

شک نکنید بازار اگه بریزه اینم صفشو میدن خیلی زود و اینو صفشو نمیشه جمعش کرد .

الان خکستر دارن ۵-۶ هزار تومان با احتساب افزایش سرمایع میخرن اخه چی داره مگه

ناراحت نشوند دوستان سهامدار . کلی گفتم وگرنه این سهم رشد خوبی خواهد کرد و میتونه تا ۲۰۰-۲۵۰ رشد کنه

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                          سایپا اگه بخاد یه روز متعادل بشخ نمیشه این لگن رو جمع کرد فعلا موتورش داغه

شناوری شدیدا بالا . بازم بانکی مثل وتجارت بازیگردان و خود بانک خرید داشت و هی خرید میکرد و کنترل میکرد اینو که هیشکی حمایت نمیکنه

شک نکنید بازار اگه بریزه اینم صفشو میدن خیلی زود و اینو صفشو نمیشه جمعش کرد .

الان خکستر دارن ۵-۶ هزار تومان با احتساب افزایش سرمایع میخرن اخه چی داره مگه

ناراحت نشوند دوستان سهامدار . کلی گفتم وگرنه این سهم رشد خوبی خواهد کرد و میتونه تا ۲۰۰-۲۵۰ رشد کنه
                          در هر صورت بازار در این مدتی که خساپا و خودرو بسته بودن از تولید مرغ تا تخم مرغ از سرمایه گذاری ها تا ...... همگی رشد چند درصدی رشد داشتن حالا نوبت این ها رسید باید صف فروش بشوند ؟ کدام صنایع ما در دوران کرونا و تحریم واقعا عالی هستند؟ و یا خواهند بود ؟ که این دو نیستند.
                          وقتی بازار صعودی هست هیج کسی از ارزندگی و عدم ارزندگی سهام بحث نمی کند و فقط به رشد پرتفو خود نظارگرند و خوشحالند حالا دو روز منفی خوردبازار و شما هم سهامدار این گروه نیستید باید صف فروش بشوند.
                          بازار تا آخر خرداد صعودی هست مطمئن باشید .
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شاه ماهی بورس
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 261

دوست عزیز مطلب منو با دقت بخونید گفتم که رشد میکنند

اون موقع که اکثر سهام درجا میزدند خودرویی ها رشد خوبی کردند خودرو ۱۷۰ تومانی تا ۱۳۵۰ رفت الان بالای ۱۱۰ درصد باز میشه و تا ۱۰۰ درصد دیگه هم رسد میکنه حداقل تا ۲۰۰ میره دیگه . شپنا بدخت بیچاره ۱۰۰ درصد هم رشد نکرد عرضه شد و حالا بنیادی شپنا کجا خودرویی ها کجا

الان بحث ارزندگی نیست و من بنیادی حرف نمیزنم

بیشتر بحث تابلوخانی هست

اینم به کسانی میگم تو باغ نیستند و میگن فقط خودروهایی . یادشوندباشه بورس نره بالا اینها هم شدیدا عرضه میشن .حالا تو بگو نمیدونم ۱۰۰ سال بسته بودن .ترس بیاد لین جدر چیزها حالیش نیست

مطلب منو بخون . گفتم که بازار با هم حرکت میکنه . پس اگه قراره خودرویی رشد کنند تنهایی نمیشه کل بورس باید رشد کنند وگرنه اینم مثل شپنا عرضع میشه
                            تو بورس تک خوری نداریم .

من خودم معتقدم تا اخر مجامع بورس رشد خوبی خواهد داشت اما با مهندسی شاخص . یعنی شاخص زیر ۱ میلیون شاید هیچ وقت نیاد .دیدید که تو این چتد روز سهام بین ۱۰ تا ۴۰ درصد اصلاح کردند شاخص اصلاح خاصی نکرد .

سهامداری کنید با سهام خوب

شدبدا سرکوب دلار و سکه در دستور کار قرار گرفت . سکه و زلایی پنج شنبه نقد کردند . خودرو هم بگیر بگیره پول داره خراج میشه پول داره میاد بورس

شنبه تو منفی هر کی بفروشه نقره داغ خواهد شد تو برخی سهام .
                            آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/05/14, 23:07.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                              دوست عزیز مطلب منو با دقت بخونید گفتم که رشد میکنند

اون موقع که اکثر سهام درجا میزدند خودرویی ها رشد خوبی کردند خودرو ۱۷۰ تومانی تا ۱۳۵۰ رفت الان بالای ۱۱۰ درصد باز میشه و تا ۱۰۰ درصد دیگه هم رسد میکنه حداقل تا ۲۰۰ میره دیگه . شپنا بدخت بیچاره ۱۰۰ درصد هم رشد نکرد عرضه شد و حالا بنیادی شپنا کجا خودرویی ها کجا

الان بحث ارزندگی نیست و من بنیادی حرف نمیزنم

بیشتر بحث تابلوخانی هست

اینم به کسانی میگم تو باغ نیستند و میگن فقط خودروهایی . یادشوندباشه بورس نره بالا اینها هم شدیدا عرضه میشن .حالا تو بگو نمیدونم ۱۰۰ سال بسته بودن .ترس بیاد لین جدر چیزها حالیش نیست

مطلب منو بخون . گفتم که بازار با هم حرکت میکنه . پس اگه قراره خودرویی رشد کنند تنهایی نمیشه کل بورس باید رشد کنند وگرنه اینم مثل شپنا عرضع میشه
                              تو بورس تک خوری نداریم .

من خودم معتقدم تا اخر مجامع بورس رشد خوبی خواهد داشت اما با مهندسی شاخص . یعنی شاخص زیر ۱ میلیون شاید هیچ وقت نیاد .دیدید که تو این چتد روز سهام بین ۱۰ تا ۴۰ درصد اصلاح کردند شاخص اصلاح خاصی نکرد .

سهامداری کنید با سهام خوب

شدبدا سرکوب دلار و سکه در دستور کار قرار گرفت . سکه و زلایی پنج شنبه نقد کردند . خودرو هم بگیر بگیره پول داره خراج میشه پول داره میاد بورس

شنبه تو منفی هر کی بفروشه نقره داغ خواهد شد تو برخی سهام .
                              توی این مدتی که من توی بورس بودم-پارسان- غدیر- فولاد- فملی-وبملت- ومقداری صادرات و تجارت داشتم ( نوشته هایم در این جا گواه هستند.).اعتقادی به گروه خودرو که زیان ده هستند( فعلا )از قبل نداشتم الان هم مقداری از پرتفویم به آن اختصاص یافته پس من تعصبی به این گروه ندارم.از حرف شما و خیلی ها متعجبم حالا این دو می خواهن بازگشایی بشن و جبران عقب افتادگی بازار را جبران کنند همه میگن ارزندگی ندارند و باید صف فروش بشن و از این حرف ها.
                              ولی خدایی 100 تومان و 200 تومان برای صنعتی که 22 میلیارد دلار ارزش آن برآورد شده کم نیست ؟.کاری به سودهی آنها ندارم که سالهاست همه در زیان و خسران هستند.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

معاملات روز چهارشنبه نشون داد گروه خودرویی راهشو از بازار جدا کرده و اهداف خوبی در پیش دارن

نظر

در حال کار...
                                X