کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک فیلمی تو تلگرام بنام : بزرگترین دزدی قرن در مورد کلاه گذاشتن سر مردم تو بورس پخش شده . با همون فیلم اگر عدالتی وجود داشت باید مسببین محاکمه و مجازات میشدن ولی وقتی همه با هم هستن چه میشود کرد؟! اونایکه میگن ضرر توب ورس چه ربطی به دولت و حکومت داره برن حتما ببینن.
ت ل گرام. بورسکده دیوید
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
دو روز قبل از بسته شدن، حقوقی و بازارگردان 300 میلیون سهم خساپا در منفی جمع کردن.
احتمالاً طی امروز و روزهای آتی این حجم سنگین فروش روی سر سهامداران حقیقی آوار کنند. /:.negaran.:/
اینم نوعی جنایت است. در پیج سایپا در سایت همسایه نوشته:
بعداز 8 سال زندگی شرافت مندانه دارم از همسر توافقی جدا میشم خدا را به حق بچه دوسالم قسمت دادم مسئولین و حقوقی ها را که این بلا را سر من و زن بچم اوردند بزرگترین عذابش را برای خودشون و خانوادشون بفرسته خیلی حالم بده امشب چیکار کردید با این مردم نامردا گناه ما چه بود بخدا قسم اه مظلوم میگره همتون را امشب سکته نکنم خیلی کل سرمایم یک میلیارد بود همش رفت
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
نظر